Skateboarding

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Edo Shinoda: Robis podla mna chybu v tom ze neskusis zajst do nejakej partie co uz jazdi, urcite by ti pomohli a poradili, co a ako? Ja som to riesil tak ako ty a ver mi najst si niekoho na jazdenie je lepsia volba...

No ja som tiez jazdil, dokopy som vedel len zaklady: boardslide, pop shovit, kickflip, no a ollie, max tak 20 cm. Ja som sk8 vyuzival radsej na presun z miesta na miesto no a na to mi stacilo asi len ollie... Na sk8 uz nemam cas ani cash... jazdim uz len na snb :)

Ale skate bude urcite stale mojou sucastou :oops:
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

[quote="Retne"]Edo Shinoda: Robis podla mna chybu v tom ze neskusis zajst do nejakej partie co uz jazdi, urcite by ti pomohli a poradili, co a ako? Ja som to riesil tak ako ty a ver mi najst si niekoho na jazdenie je lepsia volba...

Hej raz za cas idem aj s takymi....ollieho ma naucili na mieste :))...a to si teraz skusam s kamratmi co sa tez ucia
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Edo Shinoda napísal:no ja som praveze zacal s obliekanim najprv :).....proste mne sa to pacilo a preco by som si nemohol obliect to co sa mi paci?.....ale nikde som nevravel ze som sk8er.....noo a sk8 sa mi pacil uz predtym ale neveril som ze to zvladnem :) ale nakoniec som si tento rok zohnal a skusam si to ....alee chodim na malo frekventovane miesta :D nechcem byt ten co ma sk8 vruke a je sk8er ...az potom ked uz budem daco vedet :)..
Ja som začínal tak že som ani nepoznal žiadne značky sk8ové...
A prídi normalne do skateparku alebo na nejake mieste kde sa jazdieva u vás a hlavne sa neboj.Čo sa stane ked ťa niekto uvidí so skejtom v ruke?Ked je to je*o zasmeje sa a normalny človek to ignoruje...jazdím už šiesty rok tak niečo viem o tomto...
eaten
Light Professional
Light Professional

.:M4jco:. napísal:Ja som začínal tak že som ani nepoznal žiadne značky sk8ové...
A prídi normalne do skateparku alebo na nejake mieste kde sa jazdieva u vás a hlavne sa neboj.Čo sa stane ked ťa niekto uvidí so skejtom v ruke?Ked je to je*o zasmeje sa a normalny človek to ignoruje...jazdím už šiesty rok tak niečo viem o tomto...
no jo, u nas velmi skatepark nemame, ideme pred Billu :D......alee tak poznam par a som a dohdol ze ma daco pojdu naucit :D
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

ja som zacal so skejtovanim pre rokom asi..uz viem nejake zakladne triky ako OLLIE a CAVEMAN ale este treba trenovat lebo keby som prisiel do nejakeho vecsieho mesta ako je BA tak ma tam vysmju..........atd.
skaterske znacky nenosim lebo je to zbytocne drahe
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

ja som skejtoval asi rok.. nedarilo sa mi a preto som prestal.. a je mi lepsie.. mam cas venovat sa inym zalezitostiam...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Necro: Na to, ze jazdis rok toho teda vela nevies, pretoze nieco take vela ludi zvladne za prvy mesiac.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

takze na ulici to je napr Rodney Mullen, Dustin Dollin .....Urampa asi Tony Hawk, Bucky Lasek..... oblecenie vlemi neriesim aj ekd sami paci ale dal som raz skoro 3 litre za topanky a po krat case som ich zodral....tak racej do lacnejsich co ti neni tka luto ked sa zoderu......jazdil som asi rok a neico a celkom m ito islo ale potom som siel na strednu a cas uz nebol a hlavne preco som stym skoncil lebo som nemal skym jazdit....ked mas voalku bandu tak ta ovela vaic bere a aj sa toho vaic naucis
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

hojko napísal:Necro: Na to, ze jazdis rok toho teda vela nevies, pretoze nieco take vela ludi zvladne za prvy mesiac.
ale ja idem na skate tak raz za mesiac. A v SL nemas poriadne kde skejtovat
. A ked si spomeniem ze som zacinal na old school skejtoch
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

v poslednej dobe si vsimam ye uy "skejtuju" aj emaci. Vecsinou ten sk8 nosia iba v ruke ako modnz doplnok. Je mi z nich zle ak ich vidim. Najradsej bz som ich rozkpal.
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

ja ked som bola mala tak som sa vozila na bratovom skejte z kopca :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

wewka: Skvele :shock: a zaroven ti gratulujem :D Neviem co to znamena, ze ked si bola mala, ale pocitam, ze to uz nejaky ten rok dozadu bolo, zrejme este za cias rybyciek. To sa s dnesnymi doskami neda vobec porovnat. Tie dosky sa nehybali poriadne ani dole z kopca, mali tvrde umele kolieska (mozno nejake to percento gumy by sa tam naslo), nekvalitne loziska, nekvalitne treky a hlavne boli tazke.
wewka
Expert
Expert

to bolo asi ked som mala 5 rokov :) cize zas tak davno to nebolo :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

wewka:Teraz máš koľko? 9?

Hojko:Ja si pamätám, že v škôlke sme mali chalana, ktorý bol synom jednej z vychovávateliek a strašne sme ho žrali, pretože mal rybičku a zo spodu mal gombík, ktorý keď stlačil, tak to vydávalo všeliake zvuky. To bola najväčšia móda vtedy. :D
Väčšinou, keď sa tam tom niekto viezol (vrátane neho), tak štýlom, že jedno koleno na doske, druhým sa odrážal :hehe:
wewka
Expert
Expert

heh nie..ked vas to tak zaujima mam 16. :)
eaten
Light Professional
Light Professional

NO ako som spominal ucil som sa ollie a teraz na jar som to vytiahol tak som tam kde som zacal :D:D...ale uz to rzobehnem dufam
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Skusal som a za pol roka som vedel olieho a kick flip a padat na beton ale potom ma zacala boliet noha tak koniec bol ale inac pekny druh sportu a zivotneho stilu
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

Prvy krat na skejte som stal uz neskutocne davno, vzdy som ale jazdil chvilu a potom roky zasa nie, teraz znovu zacinam, za mesiac jazdy zlomene 2 dosky za 2500 sk :( cize ziadna lacna zalezitost, nenavidim ked musim jazdit tam kde su ludia ktory sa na mna kukaju, jemi to take neprijemne, ale nikde v martine sa jazdit teda ani neda, akurat tak v meste na pesej zone je dobry povrch, ale tam su nasi skvely ochranci zakona, sk8 oblecenie moc nenosim, iba obtiahnute nohavice dc, a cinske ale tie su blbe, dc su robene aby si mal dobre nohy volne na skate, tie ciny zavadzaju pri vykopavani labky, dalsia vec topanky za 250 sk z tesca som kompletne roztrhol na polku behom niekolkych desiatok minut, sk8 boty boli omnoho komfortnejsie, a drzia mesiac konkretne trapne adio kenny anderson, mal som aj c1rca, drzali chvilu a potom uz len velka diera ,, a nazor ze sk8 je ako trend teda urcite neberem, skor sk8-erov kvalitne ubuda (aspon tu), a takych co len stoja moc nepoznam, a vobec takych neriesim ;) ja stale len jazdim ked som von, a ked sa mi nechce tak idem domov za komp, nebavi ma kecat moc s niekym, navyse ked mam vysoky pulz zo zadychania ;) inac moje idoly su asi don nguyer a corey duffel , brutalny styl, pop, rychlost,originalitka ;)
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

skateboarding je styl ktory nerespektuju v europe moc... je to ine ako v amerike ze nam tu na svk postavia parky a spol. lebo je to podla vladnych organov vandalstvo a nie sport...ale skateboarding...je pre mna uricte lifestyle!!...jazdim s prestavkymi...rodney mullen je typek...vynasiel ollie a dava povacsinou manualy, grindy a flipy ale take mena ako... aarto sari, tony hawk, rick mccrank, chad muska, bam margera, shaun wite, bob burnquist, paul rodrigez a spol...suu utiez riadne dobry!!...boty vans, trika emerica a nohavice adio ... :P...doska local skate, trucky independent, koleicka spit fire ... hmm :?
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

je to ine ako v amerike ze nam tu na svk postavia parky a spol. lebo je to podla vladnych organov vandalstvo a nie sport
Nieje to preto. Je to preto, lebo úrady a podobne veci radšej postavia dalšie futbalové ihrisko ktoré bude zbytočné. A postavia ho preto lebo si myslia že futbalisti v ich meste to niekam dotiahnu a budu v tom dobrý. A aj preto lebo futbalistov je viacej než skaterov. Futbal je najpopulárnejší šport na svete tak to aj nejakú odozvu má. Avšak aby niekto postavil skatepark, podotýkam kvalitný, s návrhmi a podobne, ktorý stojí okolo 50-60 000 SK to nie, radšej vysolia pol miliona za ihrisko trávnate...
Napísať odpoveď