Skoda Auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Ktore sa vam viac paci?

Skoda Roomster?
12
36%
nová Fabia?
21
64%

Celkom hlasov: 33

fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Všetky dnešné moderné autá vyzerajú rovnako (sú také bacuľaté, oblé tvary, zdvihnutý zadok, odvážny športový look - aj to najskromnejšie autíčko sa tvári, ako keby bolo ťažký športový borec :? ).

Z uvedených dvoch - ani jedno. Keď už Škodovku, tak Octáviu, ale tú staršiu.

Nechápte to ako spam, jednoducho všetky vyzerajú na jedno kopyto.
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Radsej by som bral "slovensku" Kiu Cee´d alebo Peugeota 207! 8)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Godfather napísal:Radsej by som bral "slovensku" Kiu Cee´d alebo Peugeota 207! 8)
On sa nepytal, co namiesto toho. Ale ktora z tychto skodoviek sa pozdava viac.
Mne keby dali zadara, tak beriem hociktoru z nich :) Ale museli by platit aj poistky, lebo na tych platim rocne uz aj tak dost ...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pezzo napísal:kedze som velky odporca fabii (hlavne ked to je 1.2HTP- Hard Tuning Power)
Keď vidíš na ulici Fabiu 1.2HTP, mal by si skôr cítiť odpor k majiteľovi toho auta.. veď on si sám dobrovoľne vybral ten motor. Fabia ponúka aj lepšie motory.. a na slovenské cesty s minimálnym km diaľnic podľa mňa postačujúce.

K téme.. Roomstera by som nevyužil, tak radšej by som volil Fabiu, samozrejme so slušným motorom a v slušnej výbave.
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

mishenko napísal:On sa nepytal, co namiesto toho. Ale ktora z tychto skodoviek sa pozdava viac.
Mne keby dali zadara, tak beriem hociktoru z nich :) Ale museli by platit aj poistky, lebo na tych platim rocne uz aj tak dost ...
Ahaaa tak potom by som si radsej kupil bicykel :lol: ale nie no radsej fabiu ako toho roomstera :?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

OT: Takže sa asi dočkáme aj Yetiho.. a ak pán boh dá, tak možno aj Joystera.. :D Len som zvedavý na to "scivilnenie" oboch prototypov, či zase nebude to najzaujímavejšie vyhodené..
http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... icle=11155
Obrázok Obrázok
Môj typ, že oba modely budú mať podobné (ak nie úplne rovnaké) predné masky so súčasným Roomster/Fabiou.. ;)
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Nepozeral som žiadne testy, ale vzhladovo sa mi OVELA viac páči nová FABIA :wink:

Doteraz boli všetky novšie škodovky (stará fabia, octavia, superb...) vcelku pekné a štýlové autá (pre mňa), ale Roomster sami absolútne nepáči... :?
Napísať odpoveď