Všetky dnešné moderné autá vyzerajú rovnako (sú také bacuľaté, oblé tvary, zdvihnutý zadok, odvážny športový look - aj to najskromnejšie autíčko sa tvári, ako keby bolo ťažký športový borec ).
Z uvedených dvoch - ani jedno. Keď už Škodovku, tak Octáviu, ale tú staršiu.
Nechápte to ako spam, jednoducho všetky vyzerajú na jedno kopyto.
Godfather napísal:Radsej by som bral "slovensku" Kiu Cee´d alebo Peugeota 207!
On sa nepytal, co namiesto toho. Ale ktora z tychto skodoviek sa pozdava viac.
Mne keby dali zadara, tak beriem hociktoru z nich Ale museli by platit aj poistky, lebo na tych platim rocne uz aj tak dost ...
Pezzo napísal:kedze som velky odporca fabii (hlavne ked to je 1.2HTP- Hard Tuning Power)
Keď vidíš na ulici Fabiu 1.2HTP, mal by si skôr cítiť odpor k majiteľovi toho auta.. veď on si sám dobrovoľne vybral ten motor. Fabia ponúka aj lepšie motory.. a na slovenské cesty s minimálnym km diaľnic podľa mňa postačujúce.
K téme.. Roomstera by som nevyužil, tak radšej by som volil Fabiu, samozrejme so slušným motorom a v slušnej výbave.
mishenko napísal:On sa nepytal, co namiesto toho. Ale ktora z tychto skodoviek sa pozdava viac.
Mne keby dali zadara, tak beriem hociktoru z nich Ale museli by platit aj poistky, lebo na tych platim rocne uz aj tak dost ...
Ahaaa tak potom by som si radsej kupil bicykel ale nie no radsej fabiu ako toho roomstera
OT: Takže sa asi dočkáme aj Yetiho.. a ak pán boh dá, tak možno aj Joystera.. Len som zvedavý na to "scivilnenie" oboch prototypov, či zase nebude to najzaujímavejšie vyhodené.. http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... icle=11155
Môj typ, že oba modely budú mať podobné (ak nie úplne rovnaké) predné masky so súčasným Roomster/Fabiou..