|
| Autor |
Správa |
johnny171 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2006 Príspevky: 542 Bydlisko: Košice City Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 2:26 Predmet: |
|
|
| MayDaySK napísal: |
| Citácia: |
| 1, poprosil by som kamaratku ci by ty nemohla dat cislo na to dievca, a by si vzal iniciativu vzal do vlastnych ruk.. |
Stalo sa. Číslo mám... Kecal som sňou...
| 2, Poprosil by som kamaratku ci by vas nezoznamila niekde ked si vyrazite... |
Stalo sa. Sme dohodnutý že ideme spolu von. Nemáme ešte presný termín ale ideme.
| IMO, Dolezite je podla mna vidiet sa s nou zoci-voci |
Viem že ani fotka nieje taká dokonalá ako reálny kontakt, ale aspon viem že nieje škrata. |
nooo tak si to zvladol, gratulujem..., uz sa len musis cinit ked pojdete vonku... ale musi Ti dat aj ona na javo ze ma o Teba zaujem..., ak neda budte zatial kamosi, aby ste sa poznali/spoznali lepsie... mozno potom neskor jej mozes povedat ze nieco k nej citis a tak namotavat...?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|