Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Škola balenia - Prvé kroky alebo Rekvalifikácia :-)
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
MayDaySK
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 27.12.2006

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 0:36    Predmet: Škola balenia - Prvé kroky alebo Rekvalifikácia :-) Odpovedať s citátom  

Nakoniec aj možno bude takáto téma užitočná. Mne zatial všetky pokusy stroskotali a vykašlal som sa už na to ale predsa, možno som robil ja chybu aj keď neviem kde presne lebo každý flirt je osobitný. Odohráva sa za iných okolností a na každú okolnosť sa treba ináč zachovať... Takže všetci sem píšte keď si nemyslíte že tie vaše prvé kroky boli správne, tak sa spýtajte od ostatných...

Napríklad môj aktuálny prípad je takýto: Mám dobrú kamošku, ale tá je zadaná, to sme normálne že len kamoši, ale rozumeme si, chodíme spolu na obedy a tak. Ona potom rozprávala o mne druhej babe TO JE TÁ a dnes keď si cez prestávku volali tak sa tá druhá pýtala tej kamošky či som tam neni... Toto je dobré znamenie alebo zlé? Má asi záujem ma bližšie spoznať? Alebo si zase môžem odfajknúť na zozname len kamarátok o jedno políčko viac...???

Ja som dostal od známeho školenie že pokial baba nejde po mne tak to nemá šancu. A v praxi sa to aj potvrdilo. Henrieta, nemala o mňa záujem, ja som za ňou doliezal, najprv ma aj jemným spôsobom posielala do píííííp, tak že mi povedala že si nájdem krajšiu a lepšiu ako ona, potom ju však napadlo že to celé znežije a zahrala sa na chodenie. Ja som ju vyvážal, kupoval jej všeličo, brala odomňa peniaze, a ona zase vydržala tie dve-tri hodinky somnou, pár pús a milovanie, ja som bo v siedmom nebi, totálne zalúbený a ona ma len využívala. A na každom krku podvádzala... Toto je moja prvá skúsenosť s babou.

Ale keď sa ona zalúbila do XY chalana, tak ten chalan nemal ani auto, ani jej nič nedal a ona o ňom stále básnila, stále za ním lozila, každú chvílku sa vypytovala kamarátok že kde je ON... Takže tu je jasný príklad. Keby ma lúbila tak by išla po mne a ja by som ju mal. Ale pokial po mne nejde ona, to znamená že ma má v paži, a nemám šancu.

Ale aby ste vedeli o čom je téma tak platí tá druhá sloha z hora o tej babe čo sa pýtala či tam niesom... Na to mi odpisujte.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
valkir
Light Expert
Light Expert

Založený: 01.01.2007

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 0:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jednoduchá teória chlape, - vypytuj sa na ňu tej kámošky, vieš, že jej to povie a tým nič nepokazíš, iba jej nasadíš chrobáka do hlavy, že máš o ňu ASI !!! záujem.
Neponáhľaj sa - nechávaj ju v otáznikoch, to majú ženské hlavy rady, proste ju nechávaj v tom aby si jej behal po rozume...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dieg0
Professional
Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 16.11.2006

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 1:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sice ja to moc nemam co vraviet ale nevadi.Hrozne ma zaujali deti ktore chodia na pokec a napisu zenskej kludne : Ahoj cica si krasna a pod.Tak vma dam asi jednu radu.Bud sa vyserte na pokec alebo aspon piste to co by ste si trufli povedat v reale.Mna maju ludia velmi radi lebo vzdycky napisem/poviem to co si myslim.Skuste prestat chvilu sediet za PC.A uz len z principu ked mna zenska odbila tak som si povedal ze ani keby ma chcela tak s nou nebudem chodit lebo mam nejaku hrdost.A spravil som dobre.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
--==[ RA ]==--
Star
Star

Založený: 03.03.2006

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 1:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

No kamaráde, holky sú veľmi čudné stvorenia, hovorí sa ze chlapi im nikdy nebudu rozumieť. Ja som sa uz tiez niekolko krat riadne popalil, ale to asi patri k zivotu, co uz... Čo som za ten čas pochopil že niektore holky chcú aby ich chlap nahanal a doliezal, daju len velmi malo dat na sebe vediet ze sa im dany chlap paci (hoci mozu byt donho zblazneny). Take holky to olutuju vtedy ak to chlap vzda a mysli si ze nema u tej holky sancu, niekedy je este sanca ale ta holka sa musi prekonat a zacat doliezat ona. V inom pripade sa ide vyplakat na rameno najlepsej kamaratke.
Podla mna ma vznikajuci vztah najveciu sancu dobre skoncit ak sa snazia obaja (doliezaju za sebou obaja, ked to uz tak mam nazvat). Jasne ze chlap sa musi snazit viac, holka by sa zase mala posnazit do takej miery aby to tomu chlapovi doslo (niekedy viac, niekedy manej zalezi od okolnosti). Urcite ak to chlap zisti tak bude mat aspon malu istotu ze ked si holka dava zalezat na nom a sem-tam "dolieza" (to je jedno akym sposobom) tak keby sa objavil iny tak sa neotoci na opatku a nezdrhne. Stat sa inac moze aj to ale pravdepodobnost je mensia ako keby nepreukazovala ziadnu naklonnost a zaujem.

btw: to ze sa akoze zalubila do niekoho co nema auto, nema tucny bankovy ucet, nenosi znackove oblecenie to akoze co je? Pochop ze pravu lasku neziskas peniazmi, na tie letia len "zlatokopky" a tym sa treba vyhnut riadne velkym oblukom ak sa nechces sklamat.

Tie chyby a tu stilizaciu si nevsimajte, to som pisal v rychlosti... Very Happy
Návrat hore
valkir
Light Expert
Light Expert

Založený: 01.01.2007

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 1:24    Predmet: Re: Škola balenia - Prvé kroky alebo Rekvalifikácia :-) Odpovedať s citátom  

MayDaySK napísal:

Ale aby ste vedeli o čom je téma tak platí tá druhá sloha z hora o tej babe čo sa pýtala či tam niesom... Na to mi odpisujte.

Tak aby ste pochopili ešte raz:::- viď hore...
Návrat hore
MayDaySK
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 1:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

valkyr
Ty si to perfektne napísal. Díky za názor káámo! Smile Wink

Citácia:
btw: to ze sa akoze zalubila do niekoho co nema auto, nema tucny bankovy ucet, nenosi znackove oblecenie to akoze co je? Pochop ze pravu lasku neziskas peniazmi, na tie letia len "zlatokopky" a tym sa treba vyhnut riadne velkym oblukom ak sa nechces sklamat.
A k tomuto: Nešiel som na babu tak. Ona ma využívala, to je písané tak že sa odomňa nechala vyvážať a kupovať si veci, ja som jej ale kupoval stým že je to moja baba... Ale ona ma nelúbila čo bolo aj vidieť. Kde mohla tam sa bozkávala s inými. Mne stále rozprávala ako sa jej páči ten a hentamten. Stále si s niekym esemeskovala... Keď som jej nevyhovoval lebo mala ,,iný plán" tak robila tajnostky a keď som sa jej spýtal čo sa deje? Tak dostala nervy a povedala: Čo ťa dotoho! To vyzeralo ako zdravý vzťah?

PS: Ale aby sme neodbáčali od témy. Stále ma zaujíma to :: viď hore Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
chlapec10
Medium Star
Medium Star

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 12:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

AK sa na teba pyta(sama od seba), tak to je podla mna velmi dobre znamenenie.
Ja by som urobil asi jedno z tychto veci:
1, poprosil by som kamaratku ci by ty nemohla dat cislo na to dievca, a by si vzal iniciativu vzal do vlastnych ruk..
2, Poprosil by som kamaratku ci by vas nezoznamila niekde ked si vyrazite...
IMO, Dolezite je podla mna vidiet sa s nou zoci-voci,
Návrat hore
Model
Medium Star
Medium Star

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 12:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

nooo podobne je aj u mna v skole akurat..........zeee ked idu okolo mna urcite baby tak sa vkuse pri kazdom stretnuti na mna pozeraju........neviem co s tymmyslia stale Very Happy
Návrat hore
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 14:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Model napísal:
nooo podobne je aj u mna v skole akurat..........zeee ked idu okolo mna urcite baby tak sa vkuse pri kazdom stretnuti na mna pozeraju........neviem co s tymmyslia stale Very Happy
sa skus prihovorit a uvidis aka bude ich reakcia.
Návrat hore
Model
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 15:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinco napísal:
sa skus prihovorit a uvidis aka bude ich reakcia.
noo tak uz sa mi aj stalo ze ma zacali same od seba zdravit Very Happy Very Happy
Návrat hore
pinco
King
King

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 15:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Model napísal:
noo tak uz sa mi aj stalo ze ma zacali same od seba zdravit Very Happy Very Happy
aj mne sa to par krat stalo (najma, ked na strednu prisli nove prvacky) a taketo baby som si nechaval na piatok vecer. Z toho nikdy nic nemohlo byt, ziadny vazny vztah, pretoze to boli mlade zienky a kedze ja mlade nemusim, tak vztah nehrozil, zato na sprijemnenie piatkoveho vecera ako stvorene. Ach jaj to boli casy.

Model, len pekne udrzuj taketo vztahy a tvaruj si ich podla seba a moze sa ti to prijemne vratit.
Návrat hore
Model
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 16:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinco napísal:
aj mne sa to par krat stalo (najma, ked na strednu prisli nove prvacky) a taketo baby som si nechaval na piatok vecer. Z toho nikdy nic nemohlo byt, ziadny vazny vztah, pretoze to boli mlade zienky a kedze ja mlade nemusim, tak vztah nehrozil, zato na sprijemnenie piatkoveho vecera ako stvorene. Ach jaj to boli casy.

Model, len pekne udrzuj taketo vztahy a tvaruj si ich podla seba a moze sa ti to prijemne vratit.
tak vies ja uz som dva roky zadany.........takze mne je to aj 5 ale tak par bab co sa obzera a aj sem tam pozdravi to je v pohodke..........ale situacia by bola lepsia kebyze som free..........ale tak nestazujem si Cool
Návrat hore
pinco
King
King

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 18:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Model napísal:
tak vies ja uz som dva roky zadany.........takze mne je to aj 5 ale tak par bab co sa obzera a aj sem tam pozdravi to je v pohodke..........ale situacia by bola lepsia kebyze som free..........ale tak nestazujem si Cool
nikdy nevies co sa ti vo vztahu moze pokaslat a ostanes free a mat v zalohe par zenskych nie je nikdy zle.
Návrat hore
Valkíra
Light Expert
Light Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 03.01.2007

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 19:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ak chces pocut nazor dievcata tak tu ho mas:
od tej svojej kamaratky si opytaj na nu cislo, zavolaj jej a opytaj sa jej ci ta pozna a take keci a navrhni jej kavu. Ak sa na kave bude spolu dobre bavit tak uvidis sam ci ma o teba zaujem (ak nie mozete byt dobri kamosi) ale ved o nic nejde ak to aspon neskusis moze ta to potom stvat
a vobec: nemas co stratit Wink
Návrat hore
MayDaySK
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 07 Jan 2007, 0:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Citácia:
1, poprosil by som kamaratku ci by ty nemohla dat cislo na to dievca, a by si vzal iniciativu vzal do vlastnych ruk..
Stalo sa. Číslo mám... Kecal som sňou...

Citácia:
2, Poprosil by som kamaratku ci by vas nezoznamila niekde ked si vyrazite...
Stalo sa. Sme dohodnutý že ideme spolu von. Nemáme ešte presný termín ale ideme.

Citácia:
IMO, Dolezite je podla mna vidiet sa s nou zoci-voci
Viem že ani fotka nieje taká dokonalá ako reálny kontakt, ale aspon viem že nieje škrata.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: