ked mas 18 mozu ti tak velky...(aj vtedy ked nemas) chacha akoze ked som bol na strednej a nahodou som pocul ze sa snazia o nieco take tak som to totalne odignoroval a ani sa nad tym nepozastavoval. skola ti nemoze dat financnu pokutu, v skolskom poriadku by malo byt napisane za co mozu znizit znamku zo spravania, ak si myslis ze to odporuje tvojim pravam, kludne napis na ministerstvo a sa informuj a kludne to povedz aj v skole. za to ze im normalne a civilizovane povies ze vase prikazy nebudem posluchat si na teba nezasadnu, zase si nemysli ze vsetci ucitelia nemaju co ine na robote nez len buzerovat ludi.aj oni su len ludia. kludne sa im na to vykasli a hotovo. a prinajhorsom sa spojte vsetci studenti a strajkujte a tu zmenu uvidite hned, ale musite byt jednotni.JaJeNiektoIny napísal:Chodim do skoly v malom meste. Gymnazium. Bilingvalne. Cirkevne. Ale v poslednom case zacinam lutovat, ze som sem isiel.Zakazali nam chodit do podnikov, ktore nevyhovuju skole - t.j. krcmy. Dokonca aj ked mame viac ako 18 rokov, cize sme dospeli, nemozme tam chodit! Nie je to porusovanie nasich prav? Ved sme dospeli ludia, ktori sa mozu slobodne rozhodnut ci chcu chodit do krcmy alebo nie.
![]()
Ja do krcmiem nechodievam, takze ma to az tak neobmedzuje, no ale co maju povedat ti, ktorych to obmedzuje? Nie je to proti zakonom demokratickeho statu?
//Co myslite, co mame robit?![]()
ja na tvojom mieste by som sa im vysmial do oci.