Skola nas obmedzuje! Porusovanie ludskych prav?
cele mi to pripada divne si neviem predstavit neco take .... proste ako z inej planety.... co je skolu do toho co robite cez volny cas,,,,noo ale kazdemu ako si vybral,nevedeli ste do coho idete vari ? na cirkevnych skolach to byva zvecsa troska "ine".....
P.S vy dvaja chodite na tu istu skolu (Mixalesko,JaJeNiektoIny)
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Ano chodime a nechapeme o co nasej skole ideLolofon napísal:cele mi to pripada divne si neviem predstavit neco take .... proste ako z inej planety.... co je skolu do toho co robite cez volny cas,,,,noo ale kazdemu ako si vybral,nevedeli ste do coho idete vari ? na cirkevnych skolach to byva zvecsa troska "ine".....
pravdepodobne to bude koli tomu ze v poslednom case sa na cirkev vrha dost zle svetlo ako sa uz v tejto teme uviedlo.... ked su vsetci taky pasivny tak vam ostava len dufat ze "pani v plastoch" dostanu rozum.....JaJeNiektoIny napísal:Ano chodime a nechapeme o co nasej skole ide
resp. plati stare zname "Vodu kazu,vino piju" tentoraz doslovne
edit//// no tak mas aspon nejakeho znameho na tej psychiatrii
P.S net nemate zakazany
No nie je tak celkom pravda ze za skolskym arealom si mozes robit co chces. Ak sa ozeres niekde v krcme, pridu nasi ochrancovia zakona a mas problemy aj v skole.
Chodim do skoly v malom meste. Gymnazium. Bilingvalne. Cirkevne
to myslim aj vystihuje cely tvoj problem. neviem naco si aj na taku skolu chodil
btw celkom by ma zaujimalo ako by na to prisli ze si v krcme jedine tak ze by tam prisli aj oni a myslim ze na caj a 1dcl kofoly by tam nesli
Chodim do skoly v malom meste. Gymnazium. Bilingvalne. Cirkevne
to myslim aj vystihuje cely tvoj problem. neviem naco si aj na taku skolu chodil
btw celkom by ma zaujimalo ako by na to prisli ze si v krcme jedine tak ze by tam prisli aj oni a myslim ze na caj a 1dcl kofoly by tam nesli
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
JaJeNiektoIny
Light Professional