Shark NX napísal:
3. Nie kazdy VS vzdelany clovek je inteligentny a vzdelany.
Ked sa budes takto vyvysovat ze ty mas vysoku. A ze si Velmi Vzdelany a Dobre vychovany clovek tak skoncis asi v CallCentre pre Carrefour Slovakia.
Prvú vetu nikde netvrdím. Sorry ak ju vidíš niekde na stene premietnutú, ja som ju nepovedal. Mám na mysli to, že VS skončia vždy inteligenti. Nie , ale ked ju skončiš, za vzdelaneho sa považovať možeš a aj ťa budú. ( Isto , možme sa hádať o tom 0,001% ludí, ktorý si tu školu zaplatia ( mám na mysli to,že ju prejdu za obálku s peniazmi ) ale význam to mať nebude... aj na absolutneho povalača sa niečo na výške nalepí ak ju ukončí , vieš )
K tomu dalšiemu, kedže tento rok maturujem, výšku ešte za sebou nemám, ale ísť na nu idem bezpodmienečne, že sa považujem za vzdelaného o tom pomlčím, kapacitám odborníkov, ktorí končia vysokoškolské študia či už tu alebo v zahraniči sa rovnať ani zdaleka nemožem, myslím si že ani ty ... ak si o sebe myslíš opak, dolož to niečím. Niečím hmatatelným : diplomom, alebo aj odbornou prácou na nejakú tému. Taketo veci odlišuju " makacie sily " teda ludí, ktorí veci udržujúv chode a ludí, ktorí ich riadia , veci navrhujú, skúmajú, planujú...
to dudo02 :
lebo aj ludi s vyucnymi listami treba.ved keby mal kazdy titul tak kto by ti spravil strechu?opravil auto?natiahol vodovod do noveho domu??
Moj názor je moj názor, vziať mi ho nemožeš, možno len poprieť. Nepoznáš ma . Myslím si,že ludia platení za manuálnu prácu by mali byť omnoho lepšie platení, než sú, pretože na nich spočíva fungovanie spoločnosti. To však neznamená,že budem obahojovať sposob = "skončím učilište v 17 a pojdem makať do vodárni, šak mi zaplatia pekelne dobre,lebo služim ako povedzme " podporou " pre iných "...
dakujem za pochopenie.