Ja ti tvoj nazor neberiem a taktiez ti nevnucujem co mas a nemas obhajovat..d4nt3 napísal:Moj názor je moj názor, vziať mi ho nemožeš, možno len poprieť. Nepoznáš ma . Myslím si,že ludia platení za manuálnu prácu by mali byť omnoho lepšie platení, než sú, pretože na nich spočíva fungovanie spoločnosti. To však neznamená,že budem obahojovať sposob = "skončím učilište v 17 a pojdem makať do vodárni, šak mi zaplatia pekelne dobre,lebo služim ako povedzme " podporou " pre iných "...
dakujem za pochopenie.
"Cloveka ktory ukonci strednu skolu sa neda povazovat za vzdelaneho"-to je tvoj postoj.Si namysleny a pysny-A to este nemas byt na co..A ak tu nejaku VS raz skoncis,tak dufam ze pochopis ze ani"preco".
Apropo odbornost vysokoskolakov-Ja som elektrotechnik a stretavam sa castokrat s ludmi ktory skoncily VS a vies co sa mi stava?-Kopat do riti aj ich a aj tych co im dali diplom do ruky.Pride clovek co ti nedokaze zapojit zasuvku,nechape zakladne principy fyziky,nieto este elektrotechniky..Ale hlavne ze ma Ing.pred menom.
Samozrejme su aj medzi nimi odbornici-tak ako vsade.Ale to co som napisal sa stalo nie raz a ani nie 2 krat.Tak mi prosim ta nepod rozpravat o tom,ze VS ti da odbornost a vzdelanost.
Fizz,ja som sa ta uz raz pytal,ze ci si myslis,ze na strednych skolach sa nevyucuju vseobecnovzdelavacie predmety napr. SJ..Fizz napísal:A k tej VS..Jasne, ze vysoke skoly su vselijake. Ale na hociktorej vysokej ziskas nieco viac ako na ucnovke. Uz len to, ze ked pises nejaku pracu a nemozes sa vyjadrovat ako primitiv a raz za cas sa na skusku jednoducho musis obliect slusne ti uroven zdvihne.