|
|
|
| Autor |
Správa |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2709
Zaslal: 31 Aug 2006, 19:01 Predmet: Re: Slavny muzi a zeny |
|
|
| Model napísal: |
starsne pekne vystihnutie lebo co pozeram naprikald Wayna Rooneyho ten ma inu modelku  |
No a sam si si odpovedal , pozri na Rooneyho , vyzera ako prasa co ho zrazilo auto s hnojom , nemat on peniaze ani by onho nezakopla , bohuzial tak to bezi , prikladov ti mozem uviest miliony ale je to zbytocne
| jamess napísal: |
| osobne poznam jednu fakt super abbu ktora sa rozhodne neda zaradit do kategorie krasne, mozno do kategorie pekne, kazdopadne, je taka ze by som s nou kludne stravil cely zivot ak by to slo(ak by enbola 3000km odo mna...:-/ ) |
ja s tebou musim jedine suhlasit , ja take dievca mam , bola so mnou aj v tazkych chvilach ked som nemal poriadne ani korunu , ani auto, ani nic o co ide vraj " dnesnym holkam " a stale je so mnou .. Proste vtedy si uvedomis co mas  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rafmartin Amateur

Stav:  Založený: 01.11.2006 Príspevky: 32
Zaslal: 02 Nov 2006, 10:51 Predmet: Re: Slavny muzi a zeny |
|
|
| Model napísal: |
Co myslite maju slavni muzi viac kociek okolo seba podla vas....?
Lebo co pozeram dost slavnych sportovcov ma okolo seba vsetko pekne kocky  |
Okolo najvacsich volov sa toci najviac krav |
|
| Návrat hore |
|
 |
Playboy Expert

Stav:  Založený: 10.08.2005 Príspevky: 199
Zaslal: 02 Nov 2006, 12:35 Predmet: |
|
|
| Krasa pominie, ale blbost je vecna... |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 13:20 Predmet: |
|
|
| jamess napísal: |
mozno ze slavni muzi maju viac peknych zien...ale nemaju tie najlepsie zeny krasa nie je vzdy vsetko |
Presne tak.. Tie "hviezdne" vztahy a manzelstva nasvedcuju tomu, ze hollywoodske hviezdy nemaju dost jasno ohladom toho, co chcu, teda akeho partnera chcu.. Hladaju si niekoho tiez slavneho, ale to nie je vzdy najlepsi napad.. Myslim, ze slava ma aj vela proti.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|