Slipknot je kvalitna skupina ako mam vsetky albumy a aj nejake tie klipy a koncerty a je to dobre....a tusim tu nejaky typek predtym pisal ze by to v pohode zahral....ako cital som uz vselico ale toto bol extrem.....keby tu bola tema ze kto tu napisal najväčšiu blbost tak on by vyhral
Stav: Založený: 12.11.2005 Príspevky: 96 Bydlisko: London UK Karma:
Zaslal: 11 Jan 2006, 19:22 Predmet:
snake.j napísal:
slipknot je jeden z najslapsich metalovych skupin (ak nie najslapsi) si pozrite metalove statistiky a uvidite, co vlastne pocuvate...ale album DARKSIDE RG je celkom v pohode...
Asi tazko su najslapsi!!! su dobry vedia perfektne hrat napriklad Mick ved ten tak kati na gitare ako neni mozne!!!Corey ved ten ma perfektny hlas.......kaslem na tie tvoje statistyky proste viem ze su dobry no nie ??????
Asi tazko su najslapsi!!! su dobry vedia perfektne hrat napriklad Mick ved ten tak kati na gitare ako neni mozne!!!Corey ved ten ma perfektny hlas.......kaslem na tie tvoje statistyky proste viem ze su dobry no nie ??????
kazdy ma svoj nazor, tak si zavri pi*u a suxaj nohami...
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre