|
| Autor |
Správa |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1220 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2005, 19:59 Predmet: |
|
|
| woundgiver napísal: |
| O com to preboha tocis? Si zhuleny ci co? Si precitaj co som napisal vyssie a potom si to porovnaj s tvojou reakciou - je totalne odveci |
vyssie si napisal ze drogy su problemom demokracie a liberalnych systemov, co je uplna blbost, na co som sa snazil poukazat v dalsom prispevku, co si zjavne nepochopil... |
|
| Návrat hore |
|
 |
woundgiver Light Star

Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 200
Zaslal: 08 Nov 2005, 20:31 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
woundgiver Napísal:
Keby to bolo tak, tak by potom drogy museli byt po celom svete rovnako rozsirene. Tvrde totalitne rezimy a diktatury ich vsak maju len v minimalnej miere. Drogy su len problem demokracie a liberalnych systemov.
looooooooooooooooool akoze musim sa zasmiat
po 1.: cigarety a alkohol akoze nie su drogy? IMHO na (nielen) slovensku su tieto veci dost velkym problemom
po 2.: zjavne netusis kolko ludi berie nelegalne drogy. aspon polovica mladych ludi co poznam su minimalne prilezitostni uzivatelia nelegalnych drog, pritom su to normalni studenti, ci pracujuci ludia
|
Mozno som uplne blby ale dako v tom neviem najst to poukazanie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
starsky Light Expert

Stav:  Založený: 15.05.2005 Príspevky: 59 Bydlisko: Presporok Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2005, 20:44 Predmet: Re: herak od bayera |
|
|
| woundgiver napísal: |
| Popros v skole daku ucitelku nech vam vybavi exkurziu na psychiatricku kliniku. Tam najdes par pacientov, ktori su existujucim dokazom "relativnej neskodnosti" marihuany. |
clovek som sa tam dostane koli trave by sa tam dopracoval casom asi aj bez nej...
...a urcite by som tam nasiel ovela ovela viac schyzofrenikov,alkoholikov, kleptomanov,maniakov, ludi v depresii ci paranoji  |
|
| Návrat hore |
|
 |
woundgiver Light Star

Zaslal: 08 Nov 2005, 21:13 Predmet: |
|
|
| hej to urcite. Ved aj v basach je viac zlodejov a opitych soferov ako masovych vrahov. Ale to neznamena, ze viacnasobne vrazdy sa u nas nepachaju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
starsky Light Expert

|
Zaslal: 08 Nov 2005, 22:18 Predmet: |
|
|
a pistolky sa predavaju noziky tiez...
na iste veci treba vyspelu spolocnost aby sa mohli uviest do praxe... |
|
| Návrat hore |
|
 |
woundgiver Light Star

Zaslal: 08 Nov 2005, 22:22 Predmet: |
|
|
| len na pistolky potrebujes nad 21 rokov a papiere |
|
| Návrat hore |
|
 |
starsky Light Expert

|
Zaslal: 08 Nov 2005, 22:35 Predmet: |
|
|
to jo ale su legalne pokial si te papiere vybavis..
zato automaty su nelegalne vidis to je podobny rozdiel ako medzi lahkou a tvrdou drogeriou |
|
| Návrat hore |
|
 |
woundgiver Light Star

Zaslal: 09 Nov 2005, 10:14 Predmet: |
|
|
| Nie je z velmi jednoducheho dovodu - u nas su legalne len sportove a lovecke zbrane (pripadne ak mas Acko tak aj zbrane osobnej ochrany), automaty nemaju v ani jednej tejto skupine prakticke pouzitie. V podstate su to zbrane len a len na zabijanie ludi (su urcene pre bezpecnostne sily) a preto su u nas nelegalne - ak ich mas, tak sa predpoklada, ze ich pouzijes na trestnu cinnost - cinnost proti pravu a moralke. Ked mas drogy tak je tiez dost pravdepodobne ze ich pouzijes na taku cinnost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
starsky Light Expert

|
Zaslal: 09 Nov 2005, 10:36 Predmet: |
|
|
rozumiem.ale na to aby si videl ako som to myslel potebujes odstup a nie sa tu chytat za slovicka..
a lovecke zbrane su na vrchole moralky to je fakt palit po jelenoch a kackach dokazu len ty najmoralnejsi nasej spolocnosti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
starsky Light Expert

|
Zaslal: 09 Nov 2005, 10:40 Predmet: |
|
|
to akoze ked si idem do lesa opekat ku klobaske si dam pivko a speka robim amoralny cin zatial co polovnik co nahana srnku z brokovnicou sluzi spolocnosti(lebo inak by sa srnky premnozili a prevzali nadvladu nad planetou)..
(nic proti polovnikom divinu mam rad ide o priklad) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3565 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2005, 14:59 Predmet: |
|
|
pekne je*** priklad chlapce si myslis ze polovnik sa zobudi a povie si ze dnes ide vystrielat cely les alebo co asi vies hovno o tom co je praca polovnikov..
| Citácia: |
| rozumiem.ale na to aby si videl ako som to myslel potebujes odstup a nie sa tu chytat za slovicka.. |
toto malo byt co? vyjadruj sa jasne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spoty VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2004 Príspevky: 912 Bydlisko: London Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2005, 15:47 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| A co by si dosiahol tym, ze taka priemerna alebo podpriemerna rodina bude musiet zaplatit pokutu napr. 30 000 za to, ze ich syn dostal od babicky 200 Skk k patnastim narodeninam a trosku si za ne vypil??? Rodina, ktora preziva teraz bude zobrat aby mohla splatit 30 000 korun pokutu za syna??? |
tak by som vymyslel nieco ako dlh pre toho dotycneho delikventa. kt by sa mu v buducnosti strhaval z platu.. popriadne so socialnych davok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4985 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2005, 16:21 Predmet: |
|
|
| Spoty napísal: |
| tak by som vymyslel nieco ako dlh pre toho dotycneho delikventa. kt by sa mu v buducnosti strhaval z platu.. popriadne so socialnych davok. |
Soc. davky su na to, aby z nich clovek v specif. situacii mohol akotak prezit- strhavat z nich este nieco by bolo min. amoralne. Ak by niekomu vo vztahu k statu vznikol dlh, tak nech nastupi exekucia, alebo povinnost dlh odpracovat (napr. formou VPP). |
|
| Návrat hore |
|
 |
starsky Light Expert

|
Zaslal: 09 Nov 2005, 16:45 Predmet: |
|
|
nezabudajte ze cele to zacalo tym ze teenager prichiteny v krcme by to mal mat na zodpovednosti uz od zaciatku je to nahlavu...
kazdy zdravi clovek v mladosti co to popil v krcmach so spoluziakmi ci kamaratmi...ty co nie vacsinou vysedavali za pocitacmi viac ako je zdrave a dnes maju problemi s chrbticou a ocami viem to lebo sam par takych poznam...tym zas neobhajujem nadmerne uzivanie alkoholu ale ked 17 rocnky chalan ide na pivo s kamosmi ci frajerkou nic na tom neni ci som taky zvrateny ze to nevidim? |
|
| Návrat hore |
|
 |
deeplook Light Expert

Stav:  Založený: 25.02.2005 Príspevky: 73 Bydlisko: blava Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2005, 19:42 Predmet: |
|
|
| Zakladny problem je otazka, ci ma stat,(alebo nejaka ina autorita) pravo rozhodovat o tom ako nakladam so svojim telom, pokial neublizujem druhym... Pre mna je odpoved jasna, nema... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|