Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Slobodny stat?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Les
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 05.01.2005

PríspevokZaslal: 09 Nov 2005, 20:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

deeplook napísal:
Zakladny problem je otazka, ci ma stat,(alebo nejaka ina autorita) pravo rozhodovat o tom ako nakladam so svojim telom, pokial neublizujem druhym... Pre mna je odpoved jasna, nema...
Ano mas pravdu, ale do 18 rokov to neplati. Napr. ozraty sa potacat po uliciach bud cez den, alebo v noci by som zakazal a pokutoval (pripadne uvaznit a naparit mu par desiatok hodin verejnoprospesnych prac).
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
deeplook
Light Expert
Light Expert

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: 10 Nov 2005, 11:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Les napísal:
Ano mas pravdu, ale do 18 rokov to neplati. Napr. ozraty sa potacat po uliciach bud cez den, alebo v noci by som zakazal a pokutoval (pripadne uvaznit a naparit mu par desiatok hodin verejnoprospesnych prac).

Pockat, pokial je niekto ozraty a potaca sa... Co je na tom?, Ine je ked takyto clovek obtazuje druhych, alebo robi bordel, nici majetok.. Za taketo spravanie samozrejme clovek musi niest dosledky.Pokial je tebe neprijemny pohlad na napiteho ok, ale takto to zovseobecnovat... Ludi treba viest,vzdelavat k tomu aby boli zodpovedny, nie im to prikazovat..
Co sa tyka hranice 18 rokov, podla mna je to umelo urcena hranica... (predsa su ludia ktory v 16,17 su viac dospely, v zmysle psychickej vyzretosti, ako niektori iny povedzme v 25).
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
starsky
Light Expert
Light Expert

Založený: 15.05.2005

PríspevokZaslal: 10 Nov 2005, 11:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aryan Angel napísal:
pekne je*** priklad chlapce Exclamation si myslis ze polovnik sa zobudi a povie si ze dnes ide vystrielat cely les alebo co Rolling Eyes asi vies hovno o tom co je praca polovnikov..

Citácia:
rozumiem.ale na to aby si videl ako som to myslel potebujes odstup a nie sa tu chytat za slovicka..
toto malo byt co? vyjadruj sa jasne Exclamation

presne pred touto reakciou som sa snazil varovat... Shocked
o praci polovnikov co to viem babkin piatel je polovnik, kamaratov otec tiez..
viem ze to neni o bezhlavom strielani po zvery, moj predosly prispevok o tom ani nebol ale samozrejme ze ludia co hladaju konflikt ho najdu kde sa im to hodi...
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 10 Nov 2005, 11:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hm, neviem si to opatrenie s chlastom dost dobre predstavit, kedze ja som medzi 15-18 rokom prezival najvacsiu divocinu doteraz preziteho zivota- vratane chlastania. Represia by v tomto pripade mohla mat skor kontraproduktivny ucinok, imho.
Návrat hore
starsky
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 10 Nov 2005, 12:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito napísal:
Hm, neviem si to opatrenie s chlastom dost dobre predstavit, kedze ja som medzi 15-18 rokom prezival najvacsiu divocinu doteraz preziteho zivota- vratane chlastania. Represia by v tomto pripade mohla mat skor kontraproduktivny ucinok, imho.

ja som na tom velmi podobne a myslim ze ako ucinny vychovny prostriedok posobili tatko s mamkou...neviem co by zo mna vyrastlo keby tym prostriedkom bola policia...
Návrat hore
Slizko
Light Star
Light Star

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: 11 Nov 2005, 16:11    Predmet: Blbosť! Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
A co by si dosiahol tym, ze taka priemerna alebo podpriemerna rodina bude musiet zaplatit pokutu napr. 30 000 za to, ze ich syn dostal od babicky 200 Skk k patnastim narodeninam a trosku si za ne vypil??? Rodina, ktora preziva teraz bude zobrat aby mohla splatit 30 000 korun pokutu za syna???

Určite keby to bol môj syn tak by som mu prehovoril do duše aj bez tej pokuty urči te nema zmisel dať platit 30 000SKK to bi vela ľudi zle dopadlo až na úple dno!.
Návrat hore
Spoty
VIP
VIP

Založený: 08.08.2004

PríspevokZaslal: 15 Nov 2005, 18:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito napísal:
Soc. davky su na to, aby z nich clovek v specif. situacii mohol akotak prezit- strhavat z nich este nieco by bolo min. amoralne. Ak by niekomu vo vztahu k statu vznikol dlh, tak nech nastupi exekucia, alebo povinnost dlh odpracovat (napr. formou VPP).

to mas pravdu.. socialne davky nie je dobry napad... jo VPP je dobry napad...
Návrat hore
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.12.2005

PríspevokZaslal: 26 Jan 2006, 19:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kontroly po baroch ? je mi to jedno ak nechytia mna Very Happy .... a ganja ? ide len o to ze alkohol sa tu pouziva uz vela rokov a ludia si zvikli tak ej to povolene ale ganja je novy pojem hlavne rpe starsiu generaciu ludi .. nevedia o com je rec ... staci im len to ze je to "droga" v TV a uz su pobureny ... v holandsku sa moze fajcit a su tam na to obchody alebo bary kde sa da fajcit trava ... takze treba casu raz do politiky pridu mladi ludia a povolia to ... Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
O--->
Amateur
Amateur

Založený: 08.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Feb 2006, 14:30    Predmet: .... Odpovedať s citátom  

mas v podstate pravdu z toho logicky vychadza ze nasa generacia ked bude "pri moci" tak to budeme musiet zlegalizovat ....jupiiii Very Happy Laughing Twisted Evil
Návrat hore
Aryan Angel
Addict
Addict

Založený: 05.08.2004

PríspevokZaslal: 11 Feb 2006, 4:04    Predmet: Re: .... Odpovedať s citátom  

O---> napísal:
mas v podstate pravdu z toho logicky vychadza ze nasa generacia ked bude "pri moci" tak to budeme musiet zlegalizovat ....jupiiii Very Happy Laughing Twisted Evil
politici mozu povolit co chcu, ale vy fetakmi ostanete Razz a na co je dobry taky fetak..? heh Wink

imo doma si to hulte kolko chcete ale rozsirovat to -legalizovat- nie nie Evil or Very Mad
Návrat hore
O--->
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 07 Mar 2006, 16:49    Predmet: lol Odpovedať s citátom  

lepsie byt junkie ako naci no nie???HA HA HA AA
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 07 Mar 2006, 20:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

no k tym represiam len tolko: ani sa necudujem. neviem ci ste z Kosic ale skuste sa tak vecer v piatok prejst po Dominikanskom namesti alebo po parku a pochopite preco sa to robi. Ja som napr. este v zivote nevidel viac spitych deti nez v piatok vecer na dominikanskom namesti, pravidelne ich tam byva okolo 50, v lete aj 2x tolko. a smrdi to tam ako v Amsterdame. nehovorim ze treba buzerovat maloletych ale zase zakon je zakon a musi sa dodrziavat. otazka ci povolit travu? co tym spolocnost ziska ze bude povolena? zase si nemyslite ze ked u vas policajti najdu jedneho jointa tak pojdete na 3 roky do basy. prinajhorsom dostanete podmienku. myslienka VPP mi je velmi sympaticka. neviem preco totu este nieje. napr. v KE by si to mohli odkrutit rovno na Hlavnej s takym peknym napisom na chrbte ze: Hulim alebo Pijem alebo neviem co...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
jamess
Star
Star

Založený: 24.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Mar 2006, 22:32    Predmet: Re: Slobodny stat? Odpovedať s citátom  

starsky napísal:
Je podla vas v poriadku odchytavanie studentov v parkoch a podnikoch,nahodne kontroly mladych ludi, prehladavanie, zaobchadzanie ako so zlocincami(vacsinou sa jedna o pestovatelov rastliniek), zatial co najvacsie rozkradanie a vrazdy ostavaju skryte a nepotrestane?
Zaujima ma tvoj nazor na vec.
ano podla mna to je v poriadku, ale s tym rozkradaniam tiez by sa nieco patrilo robit, ale zle si polozil otazku, pretoze sama o sebe si vynucuje odpoved ze to nie je v poriadku lebo si dal dve odlisne veci do jednej otazky, mohol si ju inak formulovat;-) ale ludia to urcite chapu(aspon vacsina)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
O--->
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 08 Mar 2006, 12:39    Predmet: re Odpovedať s citátom  

zelovoc napísal:
no k tym represiam len tolko: ani sa necudujem. neviem ci ste z Kosic ale skuste sa tak vecer v piatok prejst po Dominikanskom namesti alebo po parku a pochopite preco sa to robi. Ja som napr. este v zivote nevidel viac spitych deti nez v piatok vecer na dominikanskom namesti, pravidelne ich tam byva okolo 50, v lete aj 2x tolko. a smrdi to tam ako v Amsterdame. nehovorim ze treba buzerovat maloletych ale zase zakon je zakon a musi sa dodrziavat. otazka ci povolit travu? co tym spolocnost ziska ze bude povolena? zase si nemyslite ze ked u vas policajti najdu jedneho jointa tak pojdete na 3 roky do basy. prinajhorsom dostanete podmienku. myslienka VPP mi je velmi sympaticka. neviem preco totu este nieje. napr. v KE by si to mohli odkrutit rovno na Hlavnej s takym peknym napisom na chrbte ze: Hulim alebo Pijem alebo neviem co...

uplne s tebou suhlasim, v Ba je to podobne napr take "Gotko" to je asi nieco podobne ako u vas na dominikanskom nam.....s legalizaciou by sme si ale podla mna pomohli lebo by odbudla kriminalna cinnost a stat by mal aj peniaze z toho, ktore mu takto unikaju ,a urcite to nie je mala ciastka, predsa ta trava je take iste zlo ako alkohol aspon podla mna.Ale tie vpp by mali byt.
Návrat hore
starsky
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 10 Mar 2006, 15:58    Predmet: Re: Slobodny stat? Odpovedať s citátom  

jamess napísal:
ano podla mna to je v poriadku, ale s tym rozkradaniam tiez by sa nieco patrilo robit, ale zle si polozil otazku, pretoze sama o sebe si vynucuje odpoved ze to nie je v poriadku lebo si dal dve odlisne veci do jednej otazky, mohol si ju inak formulovat;-) ale ludia to urcite chapu(aspon vacsina)
dik za kritiku Wink
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 4 z 5

Prejdi na: