|
| Autor |
Správa |
starsky Light Expert

Stav:  Založený: 15.05.2005 Príspevky: 59 Bydlisko: Presporok Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2005, 14:31 Predmet: Slobodny stat? |
|
|
Je podla vas v poriadku odchytavanie studentov v parkoch a podnikoch,nahodne kontroly mladych ludi, prehladavanie, zaobchadzanie ako so zlocincami(vacsinou sa jedna o pestovatelov rastliniek), zatial co najvacsie rozkradanie a vrazdy ostavaju skryte a nepotrestane?
Zaujima ma tvoj nazor na vec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
woundgiver Light Star

Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 200
Zaslal: 07 Nov 2005, 15:17 Predmet: |
|
|
| Uprimne? Nie je to v pohode - je to malo. Sakramentsky malo!!! Ja byt minister vnutra tak kazdy pestovatel je popraveny. Kazdy dealer je popraveny a kazdy pravidelny uzivatel (narkoman) ide na nutene prace. |
|
| Návrat hore |
|
 |
starsky Light Expert

|
Zaslal: 07 Nov 2005, 15:28 Predmet: |
|
|
50%mladeze by tak skoncilo na cinotrine. nuz budiz a koli comu si taky radiklaista nebodaj mas alergiu na dym?co tak to zlegalizovat a stat by mal zisk... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4985 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2005, 15:33 Predmet: |
|
|
| starsky, to je teda pekna pitchovina. V case ked sa v Europe zacina vsemozne bojovat proti fajceniu zlegalizovat niekolko nasobne skodlivejsie "hululu" a nebodaj aj ine drogy su napady hodne zrnka mudrosti. Sucasna legislativa je podla mna dostacujuca, najma po rekodif. Trest. poriadku, len by to chcelo doraznejsie uplatnovanie v praxy a rovnaky meter na kazdeho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
trion Star

Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 526
Zaslal: 07 Nov 2005, 15:38 Predmet: |
|
|
male ryby sa chytaju lepsie, lebo ich je vela a lahsie dostupne. Velke ryby! No, kto si na nich trufne? Malo je takych co si to dovolia a mozno nakoniec... Ved, kto ma chut drazdit hada bosou nohou? A tie rastlinky? Zakazane ovocie najviac chuti.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3285 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2005, 15:40 Predmet: |
|
|
| starsky napísal: |
50%mladeze by tak skoncilo na cinotrine. nuz budiz a koli comu si taky radiklaista nebodaj mas alergiu na dym?co tak to zlegalizovat a stat by mal zisk... |
jasne a aj vypalnictvo by mohli zlegalizovat, aj prostituciu, aj..... len taq dalej |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spoty VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2004 Príspevky: 912 Bydlisko: London Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2005, 16:20 Predmet: |
|
|
| castejsie kontroly ovela, castejsie... a ked polcia zadrzi neplnoleteho v baere ako nasava, alebo nedajboze huli travu tak by som dal ich rodicom 10tisicove pokuty... chcel by som vidiet ci by im potom nedohovorili. |
|
| Návrat hore |
|
 |
starsky Light Expert

|
Zaslal: 07 Nov 2005, 16:52 Predmet: aj tak sa da |
|
|
ved tak treba to vycistit aj legalne drogy teda hlavne velenebezpecny chlast by som zakazal...a cigarety kokakolu light by som nechal ako bonus pre tych co bez drog nevedia zit.
mne skor ide o to ako tu spominate ze sa to nemera rovnakym metrom.
ako niekdo moze hlasat ze dorgy su nebezpecne a popritom jednu z najtvrdsich predavat v potravinach(chapem ze je to spolocensky uznana droga to ale nic nemeni na jej potencialnom nebezpeci).
ked ale chcete represivne zasahovat v tejto zalezitosti, je logicky namieste predpokladat ze rovnako represivne mate zaujem riesit akukolvek krminalnu cinnost co zahrna aj ilegalne kopie software, hudby a filmov no nie?tu by bolo logicky namieste zvolit este tvrdsie tresty pretoze napachane skody su mnohonasobne vyssie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
starsky Light Expert

|
Zaslal: 07 Nov 2005, 16:56 Predmet: tv |
|
|
| rodicom tych deciek by som zakazal pustat tv pretoze to co z nej vylieza nici decka este viac ako navsteva baru.a prostitutky by som vsetky nakazil hiv aby vsetci co podporuju ten spinavy biznis dostali co proto. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13643 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2005, 16:59 Predmet: |
|
|
| Spoty napísal: |
| castejsie kontroly ovela, castejsie... a ked polcia zadrzi neplnoleteho v baere ako nasava, alebo nedajboze huli travu tak by som dal ich rodicom 10tisicove pokuty... chcel by som vidiet ci by im potom nedohovorili. |
A co by si dosiahol tym, ze taka priemerna alebo podpriemerna rodina bude musiet zaplatit pokutu napr. 30 000 za to, ze ich syn dostal od babicky 200 Skk k patnastim narodeninam a trosku si za ne vypil??? Rodina, ktora preziva teraz bude zobrat aby mohla splatit 30 000 korun pokutu za syna??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
starsky Light Expert

|
Zaslal: 07 Nov 2005, 17:16 Predmet: |
|
|
| pravdu vravis atmosferu treba uvolnovat dost bolo represie. to neznamena robit bordel a porusovat zakony. skor rozlisovat zavazne zlociny od vychovnych nedostatkov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
woundgiver Light Star

Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 200
Zaslal: 07 Nov 2005, 17:51 Predmet: |
|
|
Ja osobne by som zakazal aj volny predaj alkoholu a cigariet. Len v specialnych predajniach na obciansky preukaz a nie pod hrozbou pokuty ale odobratia zivnostenskeho listu predajcovi. To ze nelegalny soft tvori vacsie skody ako drogy je totalna kravina - ako mozes porovnat cenu CD a ludskeho zivota, maminych slz a utrapaneho otca? Ja sam som tym preliezol ked som bol decko, moji kamarati zomreli na predavkovanie, pripadne sedia v base ze dealovanie. Videl si niekedy mamu ako uteka pred vlastnym synom v hroze a strachu co sa stalo jej dietatu a bezmocne doslova reve pricom ju vidi cele sidlisko? Videl si "travnikara", co po rokoch nevie povedat suvislu vetu a je celemu svetu len na smiech? Je jedno ci je to trava, trip alebo Hacko - princip je ten isty. AKo to dokazuju ludia co sa z toho dostali len discilnina a tvrda praca dokazu pomoct a preto tie pracovne tabory - samozrejme nie ako koncentraky alebo basy ale skor velke pracovne komunity pod dohladom lekarov a strazcov. A pre dealerov, vyrobcov a pestovatelov len a len smrt - co vyriesi basa? Je tam jedlo a skoro hovno sa tam robi, navyse ich zivia dane rodin tych, ktorym oni znicili zivot. |
|
| Návrat hore |
|
 |
starsky Light Expert

|
Zaslal: 07 Nov 2005, 18:14 Predmet: |
|
|
nesnazim sa zlahcovat situaciu priatelu, to ze si sa stal zavisly ako dieta je fakt smutne.porovnaval som financne straty.emocie tu nehraju rolu,keby bol kazdy nevrazivy ako ty asi by to tu bolo riadne krvave.a na com si bol zavisly na heroine?ako si sa k tomu dostsal?ja som vyrastal v prostredi kde sa takto veci nediali, a ked mi niekdo nukal (tvrde)drogy som vzdy odmietol okrem alkoholu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
starsky Light Expert

|
Zaslal: 07 Nov 2005, 18:31 Predmet: |
|
|
travnikar co po rokoch nevie povedat suvislu vetu je junkie tak ako niekdo zavisly na heroine alebo hracich automatoch...vsetkeho vela skodi.to ale neznamena ze vsetko treba zakazovat.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4013 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2005, 19:45 Predmet: |
|
|
Schvalujem ze chodia kontrolovat bary ale take veci a ganja tu by fakt mohli povolit.Tisicky ludi fajci ganju a pritom su to slusni, vzdelani a pracujuci ludia takze take teorie ze ganju uplne zakat a podobne to by posrali este viac lebo potom by sa ludia kvoli tomu skrivali a utakali dakde na koniec mesta aby si mohli vychutnat 1 speka takze myslim ze ganju by mali povolit ale inak som so sucasnym systemom spokojny . |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|