|
|
|
| Autor |
Správa |
Dizzy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2006 Príspevky: 490 Bydlisko: BA, HPR :) Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2008, 18:00 Predmet: |
|
|
nemohol som odolat postnut to do tejto temy.
v noci sa chystam na ten dokument ENDGAME. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2841 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2008, 19:31 Predmet: |
|
|
| kde sa da "zohnat" ten dokument? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dizzy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2006 Príspevky: 490 Bydlisko: BA, HPR :) Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kesoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.06.2005 Príspevky: 497 Bydlisko: Pandamonia Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2008, 10:41 Predmet: |
|
|
Ako sa pocita s Cinou v New World Order? Urcite bude 1 mld ludi k tomu mat co povedat.
Alebo sa podplati vedenie komunistyickej strany clenstvom v Bilderbergu a bude po problemoch? |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2841 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2008, 10:47 Predmet: |
|
|
| Kesoman napísal: |
Ako sa pocita s Cinou v New World Order? Urcite bude 1 mld ludi k tomu mat co povedat.
Alebo sa podplati vedenie komunistyickej strany clenstvom v Bilderbergu a bude po problemoch? |
videl si ENDGAME? ak nie tak tam najdes odpoved  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kesoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.06.2005 Príspevky: 497 Bydlisko: Pandamonia Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2008, 12:40 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
videl si ENDGAME? ak nie tak tam najdes odpoved  |
Hmm akoze formovanie Azijskej unie ma byt odpoved ? podla mna nepostacujuce vysvetlenie . . . a tie veci s eugenikou co sa tam vysetlovalo tiez nejako nevysvetluje postavenie Ciny... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dizzy Medium Star

|
Zaslal: 20 Jún 2008, 13:45 Predmet: |
|
|
| Hmm akoze formovanie Azijskej unie ma byt odpoved ? podla mna nepostacujuce vysvetlenie . . . a tie veci s eugenikou co sa tam vysetlovalo tiez nejako nevysvetluje postavenie Ciny... |
podla mna pri formovani azijskej unie bude pre zmrdov najvacsi problem rusko, cina a india. dufam! kua, musi tu byt nejaka opozicia, inak sme v prdeli. ked som si pozrel ten dokument, normalne som nemohol zaspat ako som nad tym vsetkym premyslal. je strasne, co vsetko sa im pekne potichucky za tie roky podarilo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kesoman Medium Star

|
Zaslal: 20 Jún 2008, 14:08 Predmet: |
|
|
| Dizzy napísal: |
| podla mna pri formovani azijskej unie bude pre zmrdov najvacsi problem rusko, cina a india. dufam! kua, musi tu byt nejaka opozicia, inak sme v prdeli. |
Aka opozicia ? sak si si to nepozral cele v Azijskej unii bude mat Co povedat INDIA, RUSKO, JAPONSKO, INDONEZIA, AUSTRALIA, potom monzo este JUZNA KOREA. Kto ti ostane v opozicii ked zvysko sveta bude Americka a Europska unia? Afrika? - to bola a bude stale len dojna krava . . . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dizzy Medium Star

|
Zaslal: 20 Jún 2008, 14:15 Predmet: |
|
|
| Aka opozicia ? sak si si to nepozral cele v Azijskej unii bude mat Co povedat INDIA, RUSKO, JAPONSKO, INDONEZIA, AUSTRALIA, potom monzo este JUZNA KOREA. Kto ti ostane v opozicii ked zvysko sveta bude Americka a Europska unia? Afrika? - to bola a bude stale len dojna krava . . . |
nepochopil si ma. myslel som to tak, ze snad tieto krajiny uz prekukli sialeny projekt NWO a aj ked sa spoja, tak ako opozia k nemu. nie ako jeho sucast! ten film ukazuje, aky je plan, ale podla mna este nemaju podchytenych vsetkych. aspon v to chcem dufat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stoporko VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2005 Príspevky: 752 Bydlisko: Holy Land Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2008, 14:43 Predmet: |
|
|
| ako reakcia na NWO - odstahovat sa niekam do hôr a farmárčiť si na svojom políčku? Takou "osvetou" aká bola prezentovaná v endgame opozícia nedosiahne nič, lebo reálna moc ľudu je v dnešnom svete de facto nulová. Stačí sa pozrieť okolo seba a vidíme koľko uskutočniteľných možností majú občania zmeniť zákon, rozhodnutia vlády, ak sa im nepáči. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 4147 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2008, 18:32 Predmet: |
|
|
Stoporko, preto sa naplni hned prva myslienka z uvodu filmu . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Waldo Light Star

Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 221
Zaslal: 20 Jún 2008, 18:45 Predmet: |
|
|
Podla mna vzdy bude existovat ista forma opozicie. Otazkou toho aka ta opozicia bude zavysi od toho kedy sa ludia "prebudia". Tym myslim to, ze cim neskor si masy ludi uvedomia ze sa nieco taketo deje tym to bude horsie. Neviem co vsetko sa musi udiat aby sa tak stalo. Celkovo si ani neviem predstavit do coho toto cele moze nakoniec vyustit. Ale celkom ma tie predstavy desia. Len otazkou je co moze obycajny clovek proti tomu spravit.
Krija - tou myslienkou si myslel to ze ludia co nesuhlasia s NWO budu zomierat v boji proti nemu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2798 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2008, 9:22 Predmet: |
|
|
Co sa tyka tej opozicii zrejme nejake je a uz som sem postol clanok od Benjamina Fullforda +
rozhovor z Benjaminov Fullfordom
A ked si pozriete to video tak odporucam tento clanok
Bitva o globální vládu na Zemi: Skrytá historie japonských zednářů a tajná hra mocných
Lenze problemom toho celeho je aj napriek reciam Fullforda, ze ja v tom vidim len vymenu jednej despotickej a absolutistickej vlady za druhu.
Realnu opoziciu som videl v Putinovej vlade, u Medvedeva ukaze este cas.
Co sa tyka formovania Aziskej unii vidim to aj kvoli momentalnej politike a postaveniu Ciny a Japonska dost nerealne. V tomto pripade sa mi tie filmy od Alexa Jonesa nejak nepozdavaju a najma ked pripocitam dalsie vyhrady ktore som pisal o stranu dozadu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 4147 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2008, 17:14 Predmet: |
|
|
| Waldo napísal: |
| Krija - tou myslienkou si myslel to ze ludia co nesuhlasia s NWO budu zomierat v boji proti nemu? |
ano. |
|
| Návrat hore |
|
 |
slay Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 1056 Bydlisko: california, los angeles Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2008, 18:03 Predmet: |
|
|
hmm ja to zase tieto veci vidim ako evolucne nevyhnutnu vec, ktorej sa bohuzial neda zabranit.. a dufam ze pokial ja budem zit tak dosledky nebudu citelne v neakej zivot tvrdo limitujucej alebo ohrozujucej rovine..
aj ked samotny projekt Endgame sa mi zda dost hyperbolizovany a tiez ho nemozno povazovat za neaky objektivny zdroj, alebo za zdroj ktory by nechcel masou manipulovat, tak ako aj Zeitgeist a podobne.. niektore fakty a suvislosti sa mi zdaju trosku ucelovo podavane, lebo fungovanie bankarov pocas vojen opisanym sposobom je logicke a myslim ze by fungovalo ci uz neaka veduca elita jestvuje alebo nie, detto popierat ekonomicky aspekt medzinarodnej integracie a obchodu .. stavnia dialnic je nezmysel, tak tiez snaha cloveka o ovladnutie a zjednocovanie je prirodzena, samotna darwinova teoria plodi logicky tieto zavery.. a vpodstate darwinizmus logicky odovodnuje aj vznik niecoho takeho ako veducej elity, alebo zjednocovanie sveta.. na zvysok staci Egoista Adama Smitha.. a aj tie fakty o ekologii.. tiez trosku ucelovo vysvetlovane..
ale tak bez vetra by sa ani listok nepohol.. pravda bude zase niekde u prostred.. netvridim ze Endgame je nezmysel.. urcite je tam vela vela vela zaujimavych postrehov .. stoji za videnie a za zamyselnie .. to bez debaty.. isto ma vela veci realny zaklad.. ale tak netreba zase panikarit.. nemozno si svetonazor tvorit na zaklade podsunutych a ucelovo vysvetlenych informacii.. proste oci treba mat otvorene ale berte tieto filmy trosku s rezervou a ako inspirativnu zalezitost.. nie ako fatalne odhalenu cistu nepokrivenu pravdu a teraz sa pojdeme vsetci obesit.. globalizacia, integracia, ein volk ein reich ein fuhrer proste su ci chceme alebo nie evolucne stupne vyvoja civilizacie.. kto veri ze zem bude politicky a ekonomicky rozdelena aj o 100 rokov tak je velmi hlupy..
patologicke prejavy tohto jednotneho stavu isto pridu, a niektore znich dost neprijemne reflektuje aj film.. ale tak podla mna moze alex jones cestovat s megafonom od rana do vecera.. a aj keby endgame videl kazdy jeden clovek na zemi (na tom by asi tiez pekne zarobil).. tak by to na celkovom smerovani sveta asi tazko nieco zmenilo..
tak len dufam ze umriem prirodzenou smrtou na starobu heheh... no ale privedte deti do tohto sveta.. .. a dufam ze sa do polroka zase neobjavi dalsi zo serie takych to filmov lebo to uz bude ako reality show mania..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|