Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 25, 26, 27  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Sheep
Addict
Addict

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 21 Jún 2008, 19:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

slay napísal:
kto veri ze zem bude politicky a ekonomicky rozdelena aj o 100 rokov tak je velmi hlupy..
tak to som dobry idiot potom Laughing
to co tu bude za 100 rokov predpokladas podla nejakeho filmu?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 21 Jún 2008, 20:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

slay napísal:
tak tiez snaha cloveka o ovladnutie a zjednocovanie je prirodzena, samotna darwinova teoria plodi logicky tieto zavery.. a vpodstate darwinizmus logicky odovodnuje aj vznik niecoho takeho ako veducej elity, alebo zjednocovanie sveta..
Ziadny darwinizmus len zarity talmudizmus, nic ine v tom hladat netreba.

A evolucne nevyhnutna vec je nieco ako neplanovany vyvoj ktory sa moze uberat roznymi smermi a ludstvo sa samo rozhodne ktorym smerom sa vyda. Ten moze byt pre nas prospesny a naopka nevyhovujuci, v tom pripade sa mu treba obratit chrbtom.

Problemom ale je, ze tato tzv evolucne nevyhnuta vec je nejak planovana.
http://www.nsec-88.org/fortis/literatura/publikacie/Kniezata_zloby.html
Návrat hore
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 21 Jún 2008, 20:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

slay nazory nas oboch su nam zname, ale k tomuto sa vyjadrim:
Citácia:
fungovanie bankarov pocas vojen opisanym sposobom je logicke
ano je, ale kto inicializuje tieto vojnove konflikty? su to ti isti ludia, co potom pocas vojny ryzuju. peniaze sa daju zarobit aj pocas mieru a nie ako sme videli, ze ludia musia zomierat v stovkach milionov, aby sa nabalili najvacsi psychopati tohto sveta.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
slay
Light Professional
Light Professional

Založený: 25.07.2006

PríspevokZaslal: 22 Jún 2008, 2:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

sheep nie proste este na strednej ked sa clovek ucil fyziku a chemiu sa mal moznost oboznamit zo zakladnymi principmy kde uz aj atomy sa vzdy usalasia v energeticky pre nich najvyhodnejsej pozicii.. proste "energeticky" najvyhodnejsia konstelacia je unifikovany svet jeden stat jeden jazyk jedna mena jedna vlada.. ja netvrdim ze je to tak spravne alebo nespravne.. ale proste ak si vsimnes ako v kazdej historickej epoche sa zjednocovali ludia.. tak je logicke ze to tak bude teraz.. medzinarodny obchod a ekonomicka integracia su proste veci ktore nevymysleli rockefelerovci alebo zidia.. uskutocnuje sa to tak kvoli komparativnym vyhodam a vyhodam odstranovania barier.. a neposledne aj kvoli nastupu informacnych techov

kali
Citácia:
Ziadny darwinizmus len zarity talmudizmus, nic ine v tom hladat netreba.

A evolucne nevyhnutna vec je nieco ako neplanovany vyvoj ktory sa moze uberat roznymi smermi a ludstvo sa samo rozhodne ktorym smerom sa vyda. Ten moze byt pre nas prospesny a naopka nevyhovujuci, v tom pripade sa mu treba obratit chrbtom.

Problemom ale je, ze tato tzv evolucne nevyhnuta vec je nejak planovana.
Smile no podla mna sa nemoze diat nieco co nie je sucastou vyvoja.. to ze sa dokaze v kazdej epoche vyformovat neaka hrstka top jedincov ktori maju moc nie je nahoda.. proste vyhrava silnejsi.. to je cela pointa.. oni samotni su proste cast vyvoja .. to co oni planuju je len ovladanie masy ktora im to proste umoznuje a oni su ti ktori to dokazu a vyuzivaju to .. co je pointa silnejsi vyhrava.. ludska spolocnost ma vrodeny hierarchicky system.. a to ze sa niekde stretne 120 hlav a niekto spravi z toho scenar ze nas idu vyvrazdit tak to este neznamena ze je to skutocne tak.. netreba tie reci prijimat v surovom stave v akom su podkladane.. tiez len haja zaujmy neakeho cloveka.. skupiny.. ktora chce ovplyvnovat mienku..

finalna poznamka.. co si predstavujes pod pojmom ludstvo sa rozhodne? povedz mi kedy sa uz ludstvo rozhodlo? ha? kedy .. ja si myslim ze nikdy.. nikdy ludstvo.. vzdy len topka.. ani u teba nerozhoduju chlpy na pravej nohe ale mozogova kora.. a je to tak kvoli evoluvnemu vyvinu .. tak neviem ludstvo sa tazko pre nieco rozhodne..

krija no ja neberiem kazde slovo takych filmov ako pravdu.. a tie fakty som si nikde nemal moznost overit... nevravim ze nie su pravdou.. ale tak povedal som jasne.. ze aj keby proste to nebolo tak ako to oni tvdria.. to znamena aj keby to oni neiniciovali. tak vpripade konfliktu by sa chovali rovnako .. nemali by dovod sa chovat inak.. a to ci to iniciovali alebo nie.. no buh vi.. sedi to do konspiracie.. ale to ze neake financie podporovali nemecko pred vojnov alebo ze nemecky plyn bol z americkej suroviny alebo podobne veci.. to zdaleka nic nedokazuje.. vsetky tieto veci predsa museli byt niekym financovane.. a ked niekto ma proste na bankovom trhu znacne postavenie.. tak je dost pravdepodobne ze jeho peniaze budu financovat milion veci na svete.. ja ked si teraz kupim akcie americkej zbrojarskej firmy a vdaka mojej investicii oni proste budu mat prachy na svoj rozvoj .. a vyrobia lepsie zbrane .. a zautocia na iran.. tak potom mozes povedat ze ja som sponzoroval vojnu s iranom.. ano viem ze sa nebavime v takom meradle.. ale snazim sa tu vniest aj trosku opozicneho pohladu lebo sa mi zda ze to tu ludia beru az prilis fatalne..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kali520
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 22 Jún 2008, 10:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

slay napísal:
finalna poznamka.. co si predstavujes pod pojmom ludstvo sa rozhodne? povedz mi kedy sa uz ludstvo rozhodlo?
Ludstvo sa rozhoduje stale, rozhodovanie patri do toho tvojho tzv evolucneho vyvoja, ludstvo je rozhodnute aj tento system prijmat aj napriek tomu, ze vlastne ide proti sebe.

// Ten zbytok co si napisal neviem ako si mam vysvetlit, ma to byt ospravdlnenie toho vsetkeho, zmierenie sa s tym, alebo nepodaj to mame podporovat? V podstate som ti uz na to odpovedal prispevkom vyzsie a aj v teme antifico bud je ten system pre mna vyhovujuci alebo nie. Tento system pre mna a ani pre teba vyhovujuci v konecmom dosledku nebude.
Návrat hore
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

PríspevokZaslal: 22 Jún 2008, 11:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

slay, aby som nesiel daleko do historie, a ani mnoho km daleko!
Citácia:
Bratislava bola ku koncu 19. storočia, keď v Clevelande Rockefellerovo ropné impérium požieralo jedného konkurenta za druhým - ospalou dierou. Nápad vybudovať na strategickom mieste v Mlynskej záhrade pri Dunaji rafinériu mal Árpád Spitz z budapeštianskej Hazai banky a získal od bratislavských radných výhodné podmienky. Tri roky pred nástupom 20. storočia už rafinéria produkovala benzín (pre prvé autá na slovenských cestách), petrolej na svietenie, oleje, asfalty, parafín na sviečky a ľad hlavne pre rybný trh, aby Bratislava nesmrdela ako stará treska.

A sme v 20. storočí, o ktorom pojednáva výstava. V roku 1903 sa v Bratislave objavila európska technická novinka - ropovod z rafinérie do prístavu. Firma Apollo kúpila tri vlastné tankové lode a jej akcie sa obchodovali na Viedenskej burze. Počas WWI sa rafinérii zvlášť dobre nedarilo, pretože armáda sa spoliehala na kone a z ropy nepotrebovala takmer nič. Situácia sa zhoršila počas povojnovej hospodárskej krízy, keď platil tzv. systém viazaného hospodárstva a Apollo nemalo dostatok ropy. Rafinéria vtedy zamestnávala len 22 robotníkov, ktorí prakticky iba strážili zariadenia. Na rozdiel od mnohých firiem na Slovensku však Apollo nebolo zlikvidované, len hybernovalo.

Po zrušení viazaného hospodárstva rafinéria v roku 1926 ožila a o rok už investovala do nových zariadení. O dva roky neskôr sa stala súčasťou Société Française de Pétroles de Tchécoslovaquie. Väčšinu akcií parížskeho holdingu vlastnil americký Rockefellerov koncern, a tak sa aj Apollo stalo súčasťou tohto omračujúceho globálneho impéria.

Krach na newyorskej burze v októbri 1929 si rafinéria Apollo ani nevšimla. Až v roku 1932, keď Rusko zastavilo dodávky ropy, bolo zrejmé, že sa niečo deje. Rafinéria mala základnú surovinu len z hodonínskych ropných polí, čo pokrývalo malú časť jej kapacity. Situáciu vyriešilo spracovávanie gbelskej ropy, ako aj ropy z Rumunska a Texasu. Apollo v tom čase predávalo motorové palivá na 66 čerpacích staniciach. Na cestách Slovenska sa objavovalo čoraz viac áut a bolo treba aj oleje a asfalty. Rafinéria prosperovala.

V marci 1939 odhlasoval slovenský snem samostatnosť Slovenskej republiky a od francúzskeho majiteľa, de facto od Rockefellerovho koncernu, kúpila všetky akcie Apolla nemecká IG Farben.
aby sa nahodou vojna neskoncila skor nez zacala Wink .
Návrat hore
slay
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 22 Jún 2008, 13:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Ludstvo sa rozhoduje stale, rozhodovanie patri do toho tvojho tzv evolucneho vyvoja, ludstvo je rozhodnute aj tento system prijmat aj napriek tomu, ze vlastne ide proti sebe.

// Ten zbytok co si napisal neviem ako si mam vysvetlit, ma to byt ospravdlnenie toho vsetkeho, zmierenie sa s tym, alebo nepodaj to mame podporovat? V podstate som ti uz na to odpovedal prispevkom vyzsie a aj v teme antifico bud je ten system pre mna vyhovujuci alebo nie. Tento system pre mna a ani pre teba vyhovujuci v konecmom dosledku nebude.
aha takze ludstvo sa rozhoduje stale.. ehe.. tazke vlastne mi tvrdis ze 6 miliard mozgov sa naraz pre nieco rozhodne alebo co? s prepacenim je to hlupost prvej triedy.. plebs spomedzi seba vyberu top a ti sa rozhoduju bolo to tak vzdy a vzdy to tak bude.. ak tvrdis opak .. je to choromyselnost.. ak ti je toto tvrdenie jasne tak potom neviem comu nerozumies .. lebo to vysvetluje vsetko

no daj mi priklad.. staci jeden kedy si vsetci ludia tejto planety sadli za okruhli stol a rozhodli sa .. kamaraati teraz to budeme robit takto.. proste TY ako jednotlivec nerozhodujes absolutne o nicom.. moze sa ti javit ze rozhoduje parlament a vlada.. ale v skutocnosti rozhoduje este lobby za nimi.. defakto skupinka jedincov.. nieco ako top 20.. a tato hierarchia ide dalej..

to co som pisal dalej si mas vysvetlit tak .. ze sucasny stav sa nikdy nezmeni.. vzdy taky bol a vzdy taky bude .. tieto trapne underground revolucne filmiky na tom nezmenia nic.. a je uplne jedno ci to budes podporovat alebo sa burit ..

krija nedokazes sa bavit v normalnej rovine? musis kazdu debatu znesvetit tym ze pastnes neaky random clanok z netu .. neaku proste partikularnu xujovinu ? co teraz ako co stym tvojim clankom? he? asi ti aj ja zacnem pastovat nezmysli.. a potom sa uvedomis..

wiki napísal:
Logika je veda o zákonoch správneho myslenia. Logika(z Gréckeho slova λόγος (logos) znamená: myslenie, idea, tvrdenie, zdôvodnenie, vysvetlenie alebo princíp. Je to študovanie princípov a kritérií prijateľných dôsledkov a demonštrácií.

Logika je špeciálnovedná disciplína alebo filozofická disciplína, ktorá skúma myslenie s cieľom vypracovať, explicitne formulovať pravidlá, ktoré by legitimovali naše myšlienkové postupy čiže demonštrovali ich správnosť. Jednou z výskumných úloh logiky je získavať nové pravidlá odvodzovania.

Od čias Platona a Aristotela je logika jednou zo základných disciplín filozofie, ktorá predchádza ostatným disciplínam, pretože skúma čisto formálne základné zákony a základné formy všetkého pojmovo-vedeckého myslenia.

Ako spoločenská veda, logika skúma a zatrieďuje štruktúru tvrdení a argumentov cez štúdium spoločenského systému dôsledku a cez štúdium argumentov v prírodnom jazyku. Oblasť logiky je od základných tém ako štúdium omylov a paradoxov po špeciálne analýzy vysvetľujúce použitie pravdepodobnosti a argumentov obsahujúcich príčinu. Logika je často používaná dnes používaná v dôkazovej teórií.
Návrat hore
kali520
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 22 Jún 2008, 18:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Slay, dotvorenie ludskej spolocnsoti do podoby ako je teraz vidime je rozhodovanie ludi, ci uz to je elity, ktoru iny zvolili alebo sa tam dostala sama, ci uz je to rozhodovanie kazdej inej skupiny ludi, kazdeho jednotlivca, tato spolocnost je vytvorom cloveka.
Návrat hore
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

PríspevokZaslal: 22 Jún 2008, 21:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

slay, moja logika asi naozaj nedostacuje. stazoval si sa, ze informacie si nedokazes overit. takze za:
1. tuto si dokazes overit! slovenske narodne muzeum v bratislave, pripadne ak by si si ju chcel doplnit o bombardovanie apolla spojencami, tak mozes navstivit stranky http://www.muzeumsnp.sk
2. ak by sa to raz deti ucili na hodinach dejepisu, tak by tu o ziadny random neslo (ale kedze to je tisova era, tak o tom pochybujem). a kedze toto slovo ma in english viac vyznamov a moja logika nedostacuje, tak... Wink
3. aj ked ten moj post bol adresovany tebe, tak si zabudol na fakt, ze tu si na diskusnom fore- moje prispevky necitas iba ty a zial najdu sa aj taki, co citaju tie tvoje (nic v zlom) Wink
4. v normalnej rovine? s tebou?
5. k tej logike- niekomu staci uviest datum (marec 1939), rockefeller (zid), ig farben a zisti, ze 1+1 je naozaj dva. a niekomu nie Wink . niekto, bude radsej citat koniny o tom ako apollo kupila nemecka fy. ig farben, ale nikdy neuvedu fakt, ze kto ho predal. tebe, ako studentovi VŠ ekonomickej snad nemusim vysvetlovat, ze kde sa kupuje, tak tam musi niekto nieco predavat.
6. podla tvojej logiky asi nepatri ten moj post do tejto temy?
Návrat hore
slay
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 22 Jún 2008, 22:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Slay, dotvorenie ludskej spolocnsoti do podoby ako je teraz vidime je rozhodovanie ludi, ci uz to je elity, ktoru iny zvolili alebo sa tam dostala sama, ci uz je to rozhodovanie kazdej inej skupiny ludi, kazdeho jednotlivca, tato spolocnost je vytvorom cloveka.
a clovek so svojim konanim a zmyslanim vytvor evolucie.

krija.. ja uz neviem co pises.. ja som nit tvojich uvah stratil potom co si na moje jednoduche konstatovanie o spravani bank reagoval neakym prikladom o neviem ani com.. ja som nic nepoprel.. len som konstatoval ze napr. ak bojuje krajina A s krajinou B.. tak pre banku XY su to proste klienti.. nezavisle na tom ci vojnu iniciovala alebo nie.. o com si uz pisal dalej ty ja neviem.. ale mas pravdu nepises to len pre mna .. tak snad niekto iny z toho mal osoh.. tot vse.. nic vic nic min
Návrat hore
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

PríspevokZaslal: 23 Jún 2008, 13:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

a vidis, ze v minulosti sa nasli krajiny, ktore nechceli predavat zbrane obom stranam, vedeli si vybrat, nebrali obe strany ako svojich klientov...
Citácia:
Židovská agentúra sa začala hneď po WWII intenzívne vyzbrojovať. Zbrane jej dodávali štáty, ktoré viedli vojnu. Boli to najmodernejšie zbrane, ktoré mali byť použité proti de facto neozbrojenému arabskému svetu. Významnú úlohu hralo bývalé Československo. V januári 1948 poslal námestník ministerstva zahraničia ZSSR Zorin priamo Molotovovi nótu, v ktorej sa sťažuje, že Československo nechce predať zbrane Židovskej agentúre, o ktoré požiadala na jeseň 1947, pretože "Československo vedie rozhovory o dodávkach zbraní s Egyptom a Sýriou". Sýria aj nejaké zbrane nakúpila, ale židovská teroristická skupina Hagana loď prepadla, zásielku ukradla a loď potopila. Moskva Československu nariadila nepredávať arabským krajinám zbrane, ale dodať ich Židovskej agentúre. ZSSR poslúchal sionistickú agentúru na slovo, do bodky plnil, čo nariadila.

V januári a februári 1948 dodalo Československo Židovskej agentúre a teroristickej skupine Hagana do Palestíny obrovské množstvo zbraní. "Komunistický puč vo februári 1948 kroky emisárov Židovskej agentúry nijako nenarušil. Práve naopak," píše Ruckner. Hneď prvý týždeň v marci prijal Ehudu Avriela zo Židovskej agentúry nový námestník ministra národnej obrany generál Bedřich Reicin. Zaistil pokračovanie spolupráce. Zo Žatce do Palestíny odlietali stovky ton zbraní, Československo tiež zabezpečovalo výcvik a na etnických čistkách v Palestíne sa podieľala aj dobrovoľnícka brigáda vytvorená z českých židov. Nech im slúži ku cti, že ich prínos - rovnako ako prínos obdobných brigád z Rumunska či Poľska - k zločinu proti ľudskosti bol mizivý.

Československé zbrane kosili prakticky neozbrojených Palestínčanov. Na jednu dedinu stačilo pár guľometných hniezd. Bola to vojna svetov - a trvá doteraz.

V tom čase visela na zbrani visačka Made in Czechoslovakia.jpeg
 Popis:
V tom čase visela na zbrani visačka Made in Czechoslovakia.
 Veľkosť prílohy:  87.38 kB
 Rozlíšenie:  500x341
 Prezretá:  49 krát

V tom čase visela na zbrani visačka Made in Czechoslovakia.jpeg

Návrat hore
jozotom
Light Expert
Light Expert

Založený: 16.11.2006

PríspevokZaslal: 26 Jún 2008, 14:37    Predmet: Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order Odpovedať s citátom  

http://blip.tv/file/890007/
http://shop.awrstudio.cz/?go=8&kat=56&info=40

//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2008, 11:03 )
Česky Bohemian Grove :
http://www.spirituallysmart.com/bohemian_grove.html

//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2008, 14:37 )
Tomasito napísal:
Kedze v inej teme bola vznesena poziadavka na charakteristiky v suvislosti s tymito spolocenstvami, zakladam toto temu...

Slobodomurári,
Illumináti,
Illumináti +,
New World Order

// Ide o zaujimave temy... ci aj na diskusiu ukaze cas : )
Ja by som do zoznamu pridal ešte Jezuitoch:
http://tajne.ueuo.com/tdj.php

Cela problematika v kocke:
http://www.spirituallysmart.com/index5.html
Návrat hore
DNA
Amateur
Amateur

Založený: 01.07.2008

PríspevokZaslal: 04 Júl 2008, 11:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
dnes som bol v kostole frantiskanskeho radu v presove a moze mi niekto vysvetlit co tam hlada obrovksy mosadzny trojuholnik so znazornenym okov strede a vybiehajucimi lucmi??
nejak nechapem co to ma znamenat...
Pozri tu:http://www.youtube.com/watch?v=zJm_s1EOSLg

//autoeditácia príspevku ( 02 Jul 2008, 23:17 )
kali520 napísal:
Axxis naozaj velmi zaujimave video. Je to jednoduche vysvetlenie sucasnej situacie vo svete.

Co sa tiky tych cipov tak s tou ich implantaciou to bude tazsie. Najdu sa ludia ktory to budu chciet, ale budu aj taky ktory nie. Takze zavedenie tohoto cipu by trvalo trochu dlhsie

Nahodou sa mi podarilo najist clanky o tzv 13 rodin ktore by mali byt na vrchole tohot spiknutia a vladnut svetu http://www.thewatcherfiles.com/bloodlines/index.htm
Osobne si ale myslim ze nad nimi bude este niekto iny.
Aj ked od tejto reakcie prešlo už pár mesiacov možno to viete ale len nedávno dávali na STV2 v relácii VAT o tých čipoch ako ich implantujú stálym zákazníkom jedneého disco baru.v tom videu to bolo urobené ako propagácia že je to cool ísť do baru a nebrať si zo sebou hotovosť ktorú môžu ludia stratiť či im ich niekto ukradnúť a tiež sa nemusia obťažovať s platením.Stačí len ked im časník po prinesení nápoja zoskenovaním zúčtuje dodané nápoje z účtu ktorý má zákazník nabitý ako prima kartu.

Teda dobrá ukážka ako sa robí polularizácia nepopulárnych čipov.

//autoeditácia príspevku ( 02 Jul 2008, 23:25 )
kali520 napísal:
Preto lebo ludia by nahodou zacali rozmyslat a by pochopili co sa deje vo svete. Sam si mohol vidiet v tom dokumente ze ovladaju vsetky media a tie vysielaju presne to co oni potrebuju, poskytuju ludom zabavu, liberalizmus atd aby nemysleli (vid priklad u nas na slovensku rozne reality show, super star atd.). Proste novodobe otroctvo.
"Chlieb a hry" to platí na ludí už od starovekého Ríma. Ak chceš ludí čo nalahsie ovládať vytvor im predstavu čo najväčšej slobody-Pes na dlhom vodítku sa najmenej vzpiera.

//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 21:43 )
slay napísal:
nebudte stado.. to ze dolar oslabuje je normalka.. oslabovat by mal az do konca roka.. americka ekonomika spomalila tempo rastu ale stale rastie a rastie rychlo.. a oslabovanie je cisto technicka zalezitost.. amici sa nepotrebuju zachranovat.. take keci mozu mat len tipci co tomu nerozumeju.. proste ziadny problem nemaju.. to ze sa prelievaju prachy z meny na menu.. je cosi tak prirodzene ako ked rano vyjde slnko

A DNES VAM VRAVIM... ZE ROK 2008 SA BUDE NIEST V KRASNOM POSILNOVANI DOLARA...

a mozte ma za to karat ako chcete cely dalsi rok ak to nebude pravda..
Hm akosi ten dolár neposilnuje..... :wink:

//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 22:06 )
kali520 napísal:
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=6542

Rozhovor s novinarom Benjaminov Flufordom ktory tvrdi ze cinania zvrhnu Illuminatov
Ten článok sa mi zdá pochybný už len preto že tú čínksu "mocnú"mafiu trápi genocída zo strany iluminátov no hromadné popravy za čias Maa a jeho následovníkov ich netrápili.Keby mali japonci už 30 rokov zvládnutú technologiu na výrobu paliva z vody už dávno by na vodu jazdili len aby neboli závislý na rope.Atd atd.

//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 22:48 )
P3Bo napísal:

Co sa vsak stane ked sa rozpadne aj tento system ? Nic, zase sa bude vsetko opakovat dookola. Samotne skoncenie revolucie vzdy vedie k dalsej revolucii. Pretoze nie je mozne vytvorit dokonaly system pre nedokonalych ludi.
Presne tak dokonalý systém pre nedokonalých ludí nieje možné vytvoriť ak by sa aj vytvoril tí nedokonalý ludia by sa v ňom necítili dobre a nakoniec by ho svojím počínaním zničili.

No nič nieje stratené len z revolúciou treba začať v srdciach ludí a s takými ludmi potom začať život v novom systéme.Tento proces výberu ludí čo chcú začať zo sebaobnovou už začal pred 2000 rokmi.Už vtedy bola predpovedaná dnesná situácia o tom že USA budú mať svetovládne ambície ktoré popisuje ja ZG či dalsie filmy s podobnou tématikou. http://911blog.yweb.sk/forums/401/Zeitgeist-2-3-a-ako-si-podla-toho-zariadite-svoj-zivot.html
Je na každom z nás pre ktorý systém sa rozhodne.

//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 22:58 )
axXis napísal:
A presne o tomto to je Wink
ja a mnoho dalsich ludi je urcite spokojnych tam kde prave su. To, ze moc bude mat par zidovskych rodin este neznamena, ze to pre nas vypecie zle. Co Ty vies mozno ak sa im ta svetovlada nakoniec podari budeme sa mat este lepsie ako teraz. Vsak aj v historii sa ukazalo, ze nie kazdy absolutisticky vladca je nevyhnutne zly. Necitim ziadne obmedzovanie zhora, nikto mi nebrani aby som si robil co chcel, aby som zarabal, aby som cestoval kam chcem... Som spokojny a preto s tymto systemom suhlasim. Bojovat proti nemu zacnem az ked ma zacne naozaj ohrozovat.
Systém ťa ohrozuje už teraz no neuvedomuješ si to.Tento svetový systém je CHORYo jeho chorobách sčasti písu aj tuhttp://www.paradigma.sk/redakcny_system/clanok.php?id=142ked si prečítaš aj dalsie články uvidíš pár chorobných znakov súčasného svetového systému.

//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 23:08 )
kali520 napísal:
Tych par rodin su zariti talmudisti a pochybujem, ze by nakoniec boli spokojny s tym ze sa nejaky goj ma dobre.

Inak nadherne si zapadol do toho otroctva o ktorom som pisal vyssie.
Veru tak tento prístup už má precedens v starovekej historii:11A povedali Mojžišovi: Či preto, že nebolo dosť hrobov v Egypte, vzal si nás preč, aby sme pomreli na púšti? Čo si nám to urobil, že si nás vyviedol z Egypta!? 12Či nie je toto to, čo sme ti hovorili v Egypte vraviac: Nechaj nás, nech slúžime Egypťanom; lebo lepšie by nám bolo bývalo slúžiť Egypťanom, než aby sme pomreli na púšti.

//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 23:27 )
kali520 napísal:
Exkomunikacia resp vyobcovanie z cirkvy sa udeluje za zavazne preciny proti cirkvy a hlavnie viere, a medzi take preciny patri aj clenstvo v tajnych spolocenstvach alebo inych sektach.

A pochybujem, ze vacsina z nich bola exkomunikovana za nejake hratky s malymi chlapcami.
A tu máme aj ilustračný obrázok

//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 23:54 )
Dizzy napísal:
podla mna pri formovani azijskej unie bude pre zmrdov najvacsi problem rusko, cina a india. dufam! kua, musi tu byt nejaka opozicia, inak sme v prdeli. ked som si pozrel ten dokument, normalne som nemohol zaspat ako som nad tym vsetkym premyslal. je strasne, co vsetko sa im pekne potichucky za tie roky podarilo.
Riešenie je pre nich jednoduché povedia im tak ako tomu nebohému režisérovi o ludí sa netráp staraj sa o seba a svoju rodinu.Potom mu predložia návrh ako s tej sitácie môže vyklučkovať tak aby zvýhodnil svoju rodinu oproti masám ludí.
napr urobia z neho vazala v jeho rodnej krajine.Toto bola bežná prax už pred tisícročiami,ked zradcovia vlastných krajín boli určený za vazalov.Už je potrebné len prísť nato prečo Bilderbergovci po´trebujú tak drasticky znížiť stav svetovej populácie.

//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 23:58 )
Dizzy napísal:
nepochopil si ma. myslel som to tak, ze snad tieto krajiny uz prekukli sialeny projekt NWO a aj ked sa spoja, tak ako opozia k nemu. nie ako jeho sucast! ten film ukazuje, aky je plan, ale podla mna este nemaju podchytenych vsetkych. aspon v to chcem dufat Confused
No indonézia a hlavne čína a Japonsko žijú z exportu do USA a krajín západu ktoré majú pod palcom USA tý ťažko pôjdu proti svojim chlebodárcom a Austrália je bratom USA tá tiež nepôjde proti nim.A rusko tak to neviem,uvidíme...

//autoeditácia príspevku ( 04 Jul 2008, 11:40 )
Sheep napísal:
tak to som dobry idiot potom Laughing
to co tu bude za 100 rokov predpokladas podla nejakeho filmu?
Nato aby to vedel nepotrebuje vidieť dáky film celá historia je pretkaná snahami o zjednotenie v rámci možností svojej doby vid Alexander velký a jeho ríša ,Rím a jeho kolonizácia atd.A práve v dnesnej dobe to vrcholí NATO,EU a už sa propravujú dalsie únie....Ved EU vznikla z politicky a národnostne rozdelenej europy za necelých 30 rokov.

images.jpg
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  3.09 kB
 Rozlíšenie:  104x117
 Prezretá:  22 krát

images.jpg

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
SiS
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 13.06.2007

PríspevokZaslal: 04 Júl 2008, 17:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=7692
tento odkaz tak úplne nezapadá do tejto témy, ale stojí za povšimnutie, ako mnohý z nás sa nechávajú ľuďmi z najvyšších kruhov neustále klamať.
Návrat hore
slay
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 05 Júl 2008, 22:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

DNA napísal:
Hm akosi ten dolár neposilnuje..... Wink
Smile no ano.. mozte ma karat..
Návrat hore