Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 21 Aug 2006, 12:09    Predmet: Slobodomurari, Illuminati + New World Order Odpovedať s citátom  

Kedze v inej teme bola vznesena poziadavka na charakteristiky v suvislosti s tymito spolocenstvami, zakladam toto temu...

Slobodomurári,
Illumináti,
Illumináti +,
New World Order

// Ide o zaujimave temy... ci aj na diskusiu ukaze cas : )
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Aryan Angel
Addict
Addict

Založený: 05.08.2004

PríspevokZaslal: 31 Aug 2006, 0:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja tiez pridam len link.. Smile http://freddiee.blog.sk/detail-slobodomurari-a-iluminati...-su-stale-medzi-nami-.html
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 31 Aug 2006, 0:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aryan Angel napísal:
no ja tiez pridam len link.. Smile http://freddiee.blog.sk/detail-slobodomurari-a-iluminati...-su-stale-medzi-nami-.html
Fajn clanok (nie vsak blog- pomerne davno som ho cital inde). Dovolim si upresnit jednu "malickost", na kt. sa casto pozabuda, a to, ze "M.R. Stefanik svojho casu vstupil do slobodomurarskej loze nie preto, aby jej sluzil, ale aby vedel, comu sluzi a co ma "za lubom". Totiz, v novembri 1918 prisiel Stefanik do Jekaterinburgu, kde vyhlasil, ze v CSR budu rozpustene vsetky tajne spolky... (prevazne slobodomurarske). Pritom slobodomurari nevahaju i posmrtne Stefanika zneuzivat na svoju propagandu chvaliac sa jeho clenstvom v ich lozi, to ostatne sa vsak uz malokto dozvie!" Viac v clanku ŠTEFÁNIK BEZ TABU (najma 5. cast).
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 31 Aug 2006, 0:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

to je driist.setci vedia ze USA a GB ovladaju zidia Wink
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 31 Aug 2006, 1:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
setci vedia ze USA a GB ovladaju zidia Wink
lol, fuckt vtipne. V com sa to vylucuje? Smile

B´nai B´rith,....................... + rydzo zidovske klany Rockefellerovcov a najma Rotschildovcov (btw. najvyssi stupen zasvatenia medzinarodneho radu Slobodomurarstva + klan, ktori o.i. huzevnato skupoval podu pre zidov na uzemiach dnesneho Izraela).

PS: Precitaj si aspon elementarne suvislosti...
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 31 Aug 2006, 22:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

nevem.nenahnevaj sa ale nezda sa mi realne to o com vravite.znie to dost pritiahnute za vlasy.zeby USA GB ovladali zidovsky satanisti Confused nevem.predlozte fakty z nejakych doveryhodnych zdrojov...
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 01 Sep 2006, 10:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
nevem.nenahnevaj sa ale nezda sa mi realne to o com vravite.znie to dost pritiahnute za vlasy.zeby USA GB ovladali zidovsky satanisti Confused nevem.predlozte fakty z nejakych doveryhodnych zdrojov...
lol, z celej tematiky si si vybral "zidovskych satanistov" a niekto ta tu ma teraz presviedcat o opaku? Naviac, na tuto tematiku sa uz napisalo mnoho uletenych konspiracii- mnohe z nich boli napisane ucelovo. Jedna sa o dost komplikovanu temu... o to viac, ze sa jedna o tajne spolocenstva. Je na kazdom z nas, comu a na zaklade coho budeme verit- bez studia a porovnavania relevatnych zdrojov to vsak nejde. Faktom je, ze slobodomurari- illuminati su tu, maju svoju medzinarodnu strukturu, ritualy okultizmu su v tychto spolocenstvach bezna vec,... ano, najvyssi stupen tvoria bankari zidovskeho klanu Rotschildovcov... a ich cielom urcite nie su humanitne ciele, na ktore verbuju slepe masy v najnizsich stupnoch popri vzbudzovani pocitu vynimocnosti, ale Novy svetovy poriadok (New World Order). Chces dokazy, citaj odkazy vyssie, mnohe veci ta mozno prijmu overit si infos z inych zdrojov- otvorit dalsie linky, knihy... ak budes pytat dokazy dalej, o ziadne dokazy ti v skutocnosti nejde. Ver comu chces.
Návrat hore
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 01 Sep 2006, 19:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Citácia:
„Trvá nezmenená negatívna mienka Cirkvi ohľadom slobodomurárskych spoločností, lebo ich princípy sú stále nezlučiteľné s učením Cirkvi, a preto zapísanie do nich je Cirkvou zakázané,“ uvádza sa v dokumente Kongregácie. Veriaci, ktorí tam vstúpili, „sú v stave ťažkého hriechu a nemôžu pristupovať k svätému prijímaniu“.
toľko k M.R.Štefánikovi, nakoľko snáď každému v tejto diskusii je známe, že jeho otec bol evanjelický farár a M.R.Š vyštudoval evanjelické lýceum v Blave a v Šoproni. takže k upísaniu sa k slobodomurárom nemohlo byť ani reči.
tomasito, ale označiť článok
Kód:
http://freddiee.blog.sk/detail-slobodomurari-a-iluminati...-su-stale-medzi-nami-.html
ako "fajn", no neviem Confused . freddiee, tam má z môjho pohľadu niekoľko nezrovnalostí. po prečítaní článku som mal pocit, že on napísal scenár k filmu National treasure Laughing
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 01 Sep 2006, 19:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ako si to myslel s M.R. Stefanikom? To akoze podla teba M.R.S. nebol clenom slobodomurarskej loze?

K clanku...
1. freddiee ma s tym clankom spolocne akurat to, ze si ho na svoj blog skopiroval (vid. uplny zaver).
2. pri takom mnozstve infos je mozne, ze su tam nezrovnalosti- mozes na ne kedykolvek poukazat...

PS: Zeby si sa zase raz chystal malicherne bazirovat na detailoch, samozrejme na ukor podstaty? : )

// Ad. film National treasure: Pekny bullshit... priam idealny brak na zosmiesnovanie tejto tematiky.
Návrat hore
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

PríspevokZaslal: 01 Sep 2006, 20:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

1.
Citácia:
František Šteffek - astrológ
áno, všimol som si Wink
2. v tomto bode súhlasím s tým čo si napísal ty pre pinacolada:
Citácia:
Je na kazdom z nas, comu a na zaklade coho budeme verit- bez studia a porovnavania relevatnych zdrojov to vsak nejde...Ver comu chces.
a k tým relevantným infos: uvidíme, ale podľa mňa podsúva inotaje a následne ich rieši, aj do takých sfér kde nie sú!!!
ad.PS: myslím, že nie.

no a k M.R.Štefánikovi. tu to musím uviesť na pravú mieru. v prvom rade bol mimoriadne inteligentným človekom. prešiel, ale neopustil nič čomu sa venoval. od viery, astrologie, vojenskej kariéry až po politiku. a ako vieme politika poznačí každého. či slobodomurársku lóžu zneužil na lepšie politické postavenie slovenska po r. 1918 sa už nedozvieme. ja ho považujem za charakterného človeka, ktorý by podľa mňa neopustil svoju vieru a učenie svojho otca.
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 01 Sep 2006, 20:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

krija napísal:
2. ... a k tým relevantným infos: uvidíme, ale podľa mňa podsúva inotaje a následne ich rieši, aj do takých sfér kde nie sú!!!
ad.PS: myslím, že nie.

no a k M.R.Štefánikovi. tu to musím uviesť na pravú mieru. v prvom rade bol mimoriadne inteligentným človekom. prešiel, ale neopustil nič čomu sa venoval. od viery, astrologie, vojenskej kariéry až po politiku. a ako vieme politika poznačí každého. či slobodomurársku lóžu zneužil na lepšie politické postavenie slovenska po r. 1918 sa už nedozvieme. ja ho považujem za charakterného človeka, ktorý by podľa mňa neopustil svoju vieru a učenie svojho otca.
2. ... prilis vagne.

Pokial ide o M.R. Stefanika, este raz si precitaj moj prispevok vyssie pre AA. Uviedol som ho prave preto, ze mnohi poukazuju na jeho clenstvo v lozi, malokto vsak doda preco- ake mal v skutocnosti so slobodomurarskymi lozami po vzniku CSR zamery... "Pritom slobodomurari nevahaju i posmrtne Stefanika zneuzivat na svoju propagandu chvaliac sa jeho clenstvom v ich lozi, to ostatne sa vsak uz malokto dozvie!" Sam povazujem M.R. Stefanika za ak nie najvacsiu, tak jednu z najvacsich osobnosti nasho naroda.
Návrat hore
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

PríspevokZaslal: 01 Sep 2006, 22:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

2... možno
samozrejme, som ho čítal, dvakrát nemusím. prakticky išlo hneď o potvrdenie tvojich slov...no to upísanie som mal dať asi do úvodzoviek, ale snáď neva Wink
Návrat hore
abstraktt
Expert
Expert

Založený: 31.08.2006

PríspevokZaslal: 02 Sep 2006, 18:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

nemate niekto zoznam znamych slobodomurarov a podobnych individuii vo svete ?
Návrat hore
bax
Medium Star
Medium Star

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: 03 Sep 2006, 6:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

abstraktt napísal:
nemate niekto zoznam znamych slobodomurarov a podobnych individuii vo svete ?
slobodomurári sú tajná organizácia...oficiálne zoznamy nezoženieš nikde...môžme sa len domnievať kto je slobodomurár a kto nie...aj keď je pravda, že u niektorých ľudí je viac než zjavná ich príslušnosť...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

PríspevokZaslal: 03 Sep 2006, 10:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

bax napísal:
slobodomurári sú tajná organizácia...oficiálne zoznamy nezoženieš nikde...môžme sa len domnievať kto je slobodomurár a kto nie...aj keď je pravda, že u niektorých ľudí je viac než zjavná ich príslušnosť...
tu pozor, nie tajná!!!, ale uzavretá.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Ďalšia
Strana 1 z 21

Prejdi na: