|
|
|
| Autor |
Správa |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4985 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 21 Aug 2006, 12:09 Predmet: Slobodomurari, Illuminati + New World Order |
|
|
Kedze v inej teme bola vznesena poziadavka na charakteristiky v suvislosti s tymito spolocenstvami, zakladam toto temu...
Slobodomurári,
Illumináti,
Illumináti +,
New World Order
// Ide o zaujimave temy... ci aj na diskusiu ukaze cas : ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3565 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4985 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2006, 0:44 Predmet: |
|
|
|
Fajn clanok (nie vsak blog- pomerne davno som ho cital inde). Dovolim si upresnit jednu "malickost", na kt. sa casto pozabuda, a to, ze "M.R. Stefanik svojho casu vstupil do slobodomurarskej loze nie preto, aby jej sluzil, ale aby vedel, comu sluzi a co ma "za lubom". Totiz, v novembri 1918 prisiel Stefanik do Jekaterinburgu, kde vyhlasil, ze v CSR budu rozpustene vsetky tajne spolky... (prevazne slobodomurarske). Pritom slobodomurari nevahaju i posmrtne Stefanika zneuzivat na svoju propagandu chvaliac sa jeho clenstvom v ich lozi, to ostatne sa vsak uz malokto dozvie!" Viac v clanku ŠTEFÁNIK BEZ TABU (najma 5. cast). |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2336 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2006, 0:50 Predmet: |
|
|
to je driist.setci vedia ze USA a GB ovladaju zidia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

|
Zaslal: 31 Aug 2006, 1:00 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
setci vedia ze USA a GB ovladaju zidia  |
lol, fuckt vtipne. V com sa to vylucuje?
B´nai B´rith,....................... + rydzo zidovske klany Rockefellerovcov a najma Rotschildovcov (btw. najvyssi stupen zasvatenia medzinarodneho radu Slobodomurarstva + klan, ktori o.i. huzevnato skupoval podu pre zidov na uzemiach dnesneho Izraela).
PS: Precitaj si aspon elementarne suvislosti... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2336 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2006, 22:05 Predmet: |
|
|
nevem.nenahnevaj sa ale nezda sa mi realne to o com vravite.znie to dost pritiahnute za vlasy.zeby USA GB ovladali zidovsky satanisti nevem.predlozte fakty z nejakych doveryhodnych zdrojov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

|
Zaslal: 01 Sep 2006, 10:47 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
nevem.nenahnevaj sa ale nezda sa mi realne to o com vravite.znie to dost pritiahnute za vlasy.zeby USA GB ovladali zidovsky satanisti nevem.predlozte fakty z nejakych doveryhodnych zdrojov... |
lol, z celej tematiky si si vybral "zidovskych satanistov" a niekto ta tu ma teraz presviedcat o opaku? Naviac, na tuto tematiku sa uz napisalo mnoho uletenych konspiracii- mnohe z nich boli napisane ucelovo. Jedna sa o dost komplikovanu temu... o to viac, ze sa jedna o tajne spolocenstva. Je na kazdom z nas, comu a na zaklade coho budeme verit- bez studia a porovnavania relevatnych zdrojov to vsak nejde. Faktom je, ze slobodomurari- illuminati su tu, maju svoju medzinarodnu strukturu, ritualy okultizmu su v tychto spolocenstvach bezna vec,... ano, najvyssi stupen tvoria bankari zidovskeho klanu Rotschildovcov... a ich cielom urcite nie su humanitne ciele, na ktore verbuju slepe masy v najnizsich stupnoch popri vzbudzovani pocitu vynimocnosti, ale Novy svetovy poriadok (New World Order). Chces dokazy, citaj odkazy vyssie, mnohe veci ta mozno prijmu overit si infos z inych zdrojov- otvorit dalsie linky, knihy... ak budes pytat dokazy dalej, o ziadne dokazy ti v skutocnosti nejde. Ver comu chces. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3825 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 01 Sep 2006, 19:41 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| „Trvá nezmenená negatívna mienka Cirkvi ohľadom slobodomurárskych spoločností, lebo ich princípy sú stále nezlučiteľné s učením Cirkvi, a preto zapísanie do nich je Cirkvou zakázané,“ uvádza sa v dokumente Kongregácie. Veriaci, ktorí tam vstúpili, „sú v stave ťažkého hriechu a nemôžu pristupovať k svätému prijímaniu“. |
toľko k M.R.Štefánikovi, nakoľko snáď každému v tejto diskusii je známe, že jeho otec bol evanjelický farár a M.R.Š vyštudoval evanjelické lýceum v Blave a v Šoproni. takže k upísaniu sa k slobodomurárom nemohlo byť ani reči.
tomasito, ale označiť článok
| Kód: |
| http://freddiee.blog.sk/detail-slobodomurari-a-iluminati...-su-stale-medzi-nami-.html |
ako "fajn", no neviem . freddiee, tam má z môjho pohľadu niekoľko nezrovnalostí. po prečítaní článku som mal pocit, že on napísal scenár k filmu National treasure  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

|
Zaslal: 01 Sep 2006, 19:51 Predmet: |
|
|
Ako si to myslel s M.R. Stefanikom? To akoze podla teba M.R.S. nebol clenom slobodomurarskej loze?
K clanku...
1. freddiee ma s tym clankom spolocne akurat to, ze si ho na svoj blog skopiroval (vid. uplny zaver).
2. pri takom mnozstve infos je mozne, ze su tam nezrovnalosti- mozes na ne kedykolvek poukazat...
PS: Zeby si sa zase raz chystal malicherne bazirovat na detailoch, samozrejme na ukor podstaty? : )
// Ad. film National treasure: Pekny bullshit... priam idealny brak na zosmiesnovanie tejto tematiky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3825 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 01 Sep 2006, 20:28 Predmet: |
|
|
1.
| František Šteffek - astrológ |
áno, všimol som si
2. v tomto bode súhlasím s tým čo si napísal ty pre pinacolada:
| Je na kazdom z nas, comu a na zaklade coho budeme verit- bez studia a porovnavania relevatnych zdrojov to vsak nejde...Ver comu chces. |
a k tým relevantným infos: uvidíme, ale podľa mňa podsúva inotaje a následne ich rieši, aj do takých sfér kde nie sú!!!
ad.PS: myslím, že nie.
no a k M.R.Štefánikovi. tu to musím uviesť na pravú mieru. v prvom rade bol mimoriadne inteligentným človekom. prešiel, ale neopustil nič čomu sa venoval. od viery, astrologie, vojenskej kariéry až po politiku. a ako vieme politika poznačí každého. či slobodomurársku lóžu zneužil na lepšie politické postavenie slovenska po r. 1918 sa už nedozvieme. ja ho považujem za charakterného človeka, ktorý by podľa mňa neopustil svoju vieru a učenie svojho otca. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

|
Zaslal: 01 Sep 2006, 20:43 Predmet: |
|
|
| krija napísal: |
2. ... a k tým relevantným infos: uvidíme, ale podľa mňa podsúva inotaje a následne ich rieši, aj do takých sfér kde nie sú!!!
ad.PS: myslím, že nie.
no a k M.R.Štefánikovi. tu to musím uviesť na pravú mieru. v prvom rade bol mimoriadne inteligentným človekom. prešiel, ale neopustil nič čomu sa venoval. od viery, astrologie, vojenskej kariéry až po politiku. a ako vieme politika poznačí každého. či slobodomurársku lóžu zneužil na lepšie politické postavenie slovenska po r. 1918 sa už nedozvieme. ja ho považujem za charakterného človeka, ktorý by podľa mňa neopustil svoju vieru a učenie svojho otca. |
2. ... prilis vagne.
Pokial ide o M.R. Stefanika, este raz si precitaj moj prispevok vyssie pre AA. Uviedol som ho prave preto, ze mnohi poukazuju na jeho clenstvo v lozi, malokto vsak doda preco- ake mal v skutocnosti so slobodomurarskymi lozami po vzniku CSR zamery... "Pritom slobodomurari nevahaju i posmrtne Stefanika zneuzivat na svoju propagandu chvaliac sa jeho clenstvom v ich lozi, to ostatne sa vsak uz malokto dozvie!" Sam povazujem M.R. Stefanika za ak nie najvacsiu, tak jednu z najvacsich osobnosti nasho naroda. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

|
Zaslal: 01 Sep 2006, 22:19 Predmet: |
|
|
2... možno
samozrejme, som ho čítal, dvakrát nemusím. prakticky išlo hneď o potvrdenie tvojich slov...no to upísanie som mal dať asi do úvodzoviek, ale snáď neva  |
|
| Návrat hore |
|
 |
abstraktt Expert

Stav:  Založený: 31.08.2006 Príspevky: 179
Zaslal: 02 Sep 2006, 18:45 Predmet: |
|
|
| nemate niekto zoznam znamych slobodomurarov a podobnych individuii vo svete ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
bax Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Orava Karma: 
|
Zaslal: 03 Sep 2006, 6:09 Predmet: |
|
|
| abstraktt napísal: |
| nemate niekto zoznam znamych slobodomurarov a podobnych individuii vo svete ? |
slobodomurári sú tajná organizácia...oficiálne zoznamy nezoženieš nikde...môžme sa len domnievať kto je slobodomurár a kto nie...aj keď je pravda, že u niektorých ľudí je viac než zjavná ich príslušnosť... |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

|
Zaslal: 03 Sep 2006, 10:36 Predmet: |
|
|
| bax napísal: |
| slobodomurári sú tajná organizácia...oficiálne zoznamy nezoženieš nikde...môžme sa len domnievať kto je slobodomurár a kto nie...aj keď je pravda, že u niektorých ľudí je viac než zjavná ich príslušnosť... |
tu pozor, nie tajná!!!, ale uzavretá. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|