SLOVANET

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

uplink napísal:ST ma vypadky? Kedy? :) jak je rok dlhy tak som nezazil ;)...myslim si ze to zalezi od oblasti kde clovek byva.
ja som bol na ST cez 2 roky, byvam v Petrzalke, problemy boli min 1x do mesiaca, bud priamo s linkou, ustrednou a ked nic ine tak DNS servre...
najhorsie bolo ze ked nieco neslo tak mi oni tvrdili ze u nich je vsetko OK, raz som ich nachytal na tom ze ked bol vypadok, ja som surovo odpojil router z linky a volal som tam ze preco nie som online, typek mi bohorovne tvrdil ze ja online som a ze ma vidi, sa pozeral tak mozno psovi do zadku a nie do "link monitora" vtedy som si povedal ze dost... odvtedy mam doma chello a v robote slovanet, ak mi daco nejde, brnknem skacu 2,30 a do 30min mam vsetko ok... :D
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

jasne, ak niekto ma tu moznost tak si ho urcite da(to chello). Ja tu moznost nemam, tak vyberam medzi 2 moznostami. DSL alebo WiFi! Dal by som si dsl, ale este uvidim.
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

neviem co sa stalo, ale asi 3dni mi ide slovanet uplne na <>u
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 153.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 19.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

a to je teraz vela.. doteraz tak 62 Kbps.

kamarat ma 512 od SLOWNETU a ide mu tak 380kbps a ja platim za 1mbit a ide mi tak ako ide.. byva o do mna asi 50m vzdusnou ciarou.. proste... dufam ze to nepotrva dlho :?
ako na ssh a tak mi to staci, ale viete, plati sa za 1mbit a ide to 60, mozem si kupit dialup..
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

to preto ze v slovanet su ku*vy a pi*e najhrubsieho zrna ak prekrocis urcity objem dat pri flatku alebo cez vikend ked mas akoze neobmedzene tak ti je*nu taku agregaciu ze sa stane co sa stalo ..pouzivaju tzv FUP a nemozes im nist bo si podpisoval papiere kde je to spomenute ....
Preto vravim kto chce tahat bez obmedzenia a FUPu tak nech ide k ST tam sa takymi zbytocnostami ako je FUP nezaoberaju :D :!:
ferko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ferko »

chlapci za jedno giga čo stahnete slovanet platí 120 Sk,
oni su svine a znižuju rychlosť tym čo stahuju najviac
mam 512/64 a stahoval som velka giga a net potom isiel tak max do 5 kB/s down.
na hovno - netshovat a mate vyriesene
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jj a toto je prave ten problem ze slovanet a ostatni provideri platia za kazde stiahnute giga teda je v ich zaujme aby si stiahol co najmenej a oni zaplatili co najmenej co s najvacsim ziskom :twisted: takze to co robia je uplne logicke ..jedina moznost je mat znameho :lol: alebo si dat ST :D
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

U ST mozem tie vypadky potvrdit,raz za mesiac byva taky jeden na cely den,ale mam zriadeny zalozny dialup,takze o pristup je postarane. Nestazujem sa,lebo mam dsl flat 512/128,mesacne prenesiem priemerne 60GB,rychlost mi neklesa,idem stale naplno. Co ma stve je, ze pred vianocami mi odisiel router,zakon im povoluje 30 dni na vymenu a ja som uz 2 mesiace na pozicanom modeme. Som zvedavy ako budu riesit moje staznosti :?
ponkal
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ponkal »

dakujem za tuto temu, pomohla mi v tychto dnoch neobjednat dsl u slovanetu... sice som ju zacal citat uz ked to bolo objednane, no zmenil som to...

pretoze v pondelok volam na infolinku slovanetu,ze potrebujeme do firmy dsl (ako obcasne pripojenie pre navstevy), aj mi hned vyplnil udaje, povedali ze hned v ten den vytlacia a poslu zmluvu,tu treba podpisat a poslat naspat...
v piatok uz som mal precitanu tuto diskusiu a dalsie na dsl.sk (kde mimochodom tiez hodne nadavaju na slovanet)...... no a ten piatok som nemal dorucenu este ziadnu zmluvu.volam im,hovoria mi,ze odisla v utorok s rannou postou...
som sa nasral,kedze mi to dost suri...tak volam account managerovi pre slovak telecom, ten mi do hodinky poslal mailom zmluvu,ktoru sme telefonicky specifikovali,vytlacil som a hned dal na podpis a odfaxoval naspat (pozn> slovanet chcel toto vsetko postou - telecomu stacil fax a dorucenie originalu aj neskor)
uvidim kedy mi to dovezu, vybrali sme moznost samoinstalacneho balicka...snad to pride v priebehu tyzdna.
na strankach maju napisane,ze do 5 prac. dni, tak sa mozdlim aby to tak bolo... :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Holubar napísal:U ST mozem tie vypadky potvrdit,raz za mesiac byva taky jeden na cely den,ale mam zriadeny zalozny dialup,takze o pristup je postarane. Nestazujem sa,lebo mam dsl flat 512/128,mesacne prenesiem priemerne 60GB,rychlost mi neklesa,idem stale naplno. Co ma stve je, ze pred vianocami mi odisiel router,zakon im povoluje 30 dni na vymenu a ja som uz 2 mesiace na pozicanom modeme. Som zvedavy ako budu riesit moje staznosti :?
pridi tam. Ukaz im papier s reklamaciou, ukaz mu na nom prstom datum zacatia reklamacnej lehoty, ukaz mu datum v kalendari a ak je to viac ako 30 dni a okamzite ti nedonesie novy router, pytaj si sefa a peniaze.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:...pytaj si sefa a peniaze.
peniaze ake?mesacny polatok?
mousek
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mousek »

Tak to hej. To by som nechcel ani zadarmo.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Holubar napísal:peniaze ake?mesacny polatok?
Peniaze za router, pretoze podla zakona su povinny do 30 dni mas vyriesenu reklamaciu, ci uz kladne s opravenym modemom alebo zamietnutim reklamacie. V opacnom pripade ti musia vratit 100 percent sumy za modem, takze v tvojom pripade asi 1 Skk + dph za akciovy modem :D (ale co vsetko mal ST spravil a nespravil...).
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:... takze v tvojom pripade asi 1 Skk + dph za akciovy modem :D ....
v mojom pripade 2500sk za vigor2600GE,akurat,ze potom mi router spat uz asi nedaju,ze nie? :)
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

Toto mozno bude OT, ale podla mojho nazoru ide o porusenie zmluvy a kazde porusenie zmluvy moze byt trestne. Teda ak mas v zmluve napisany ten router v baliku od Slovanet tak mas pravo na neho. :?
denoxx
Amateur
Amateur

nigdi

Príspevok od používateľa denoxx »

ja uz od slovanetu nic nechcem net my ide pomaly jak ked slymaci zavodia asi 3kbs to je rychlost co? :D
zupanok
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zupanok »

to ceco:
1. viazanosť na dva roky.... a čo keď niekto porušuje podmienky?(pozri si zmluvu o pripojení),
2. chyba môže byť aj na tvojej strane, mne sa podobné veci stávali, keď sa upgradoval antivir ( pri update mi robil automaticky aj upgrade), keď som ten AV preinštaloval na pôvodnú staršiu verziu, všetko bolo OK
3. myslím si, že prístup SLOVANETU k tvojmu problému bol naozaj "profesionálny" hodný drevorubača alebo mäsiara, ale rozhodne nie poskytovateľa internetu
KipJames
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa KipJames »

nemate v papieroch zmienku o garantovanej rýchlosti?
ja mam napr. garantových 12kB/s ale ide mi to 30-60
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

KipJames napísal:nemate v papieroch zmienku o garantovanej rýchlosti?
ja mam napr. garantových 12kB/s ale ide mi to 30-60
garantovanie rychlosti stoji velke money,skor si pozri aku mas agregaciu
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

FUJ flatko do SLOVnetu je samovrazda :smt078 : :aasmile5:
Ked flatko tak jedine T-COM :wink:
Napísať odpoveď