|
|
|
| Autor |
Správa |
compleX Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.09.2006 Príspevky: 764 Bydlisko: in your MiND Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2007, 13:33 Predmet: SLOVENČINA |
|
|
cavte ...potreboval by som pomoct s ulohou a nejaku good stranku na referaty alebo sttranku kde najdem nejaky odborny opis ...
takze k tej uloe ...dnes nam dala ucitelka ze mam spravit 6 viet a to tak ze 3 vety budu obsahovvat pristavok a dalsie 3 vety budu zlozene suvetie ...mozno je to blba tema ale potrebujem pomoct ...a k tomu odbornemu opisu ..je to sloh ...kde mame nejaky predmet podrobne opisat ..lenze som po 1 a pol hodine nic nenasiel diky vsetkym ktory mi pomozu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JAnci28 Expert

Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 193 Bydlisko: bohovi za chrbtom Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2007, 20:58 Predmet: |
|
|
za prvé - - ako tá úloha je dosť primitívna a nemyslím že je taká nespraviteľná alebo dlhá aby som ju hľadal na nete. .
a k pomoci ti dám tak . .
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Edo Shinoda Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 315 Bydlisko: Brezno Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2007, 22:27 Predmet: |
|
|
hehe no to je tak tato dnesna mladez ani neprozomyslaju co na ulohu vlastne maju len referaty.sk hned sak to napises aj z vlstnej hlavy........co ta zaujima? pc tak opis pdorobne PC |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|