btw. jednemu známemu dokonca nedoručili oznámenie, na základe ktoreho sa mal dostaviť na súd.....a potom vysvetľuj na súde svoju neučasť, ked pošta da stanovisko že doručovateľ/ka riadne bola doručiť, ale nikto neotváral udajne nechala v schránke ale nikto to nenašiel...až sa neskôr ukazalo, že to vyselo na pošte a doručovateľka na to pozabudla....toto je bananový štát
Slovenská pošta
Re: Slovenská pošta
Humenné......to je jedno či by tam bol toaletný papier alebo peniaze nemá prísť zasielka otvorena...ved ide o porušenie listoveho tajomstva..pošta ma zasielku prepraviť bez toho aby došlo k otvoreniu či už nejakou nešťastnou manipuláciou (vedúca pošty hovorila, že najskôr sa porušila tým, že bola pohadzovana vo vreciach a pod. - niečo neslýchané) alebo nedajbože, aby si nejaký zamestnanec len tak otváral poštu...
btw. jednemu známemu dokonca nedoručili oznámenie, na základe ktoreho sa mal dostaviť na súd.....a potom vysvetľuj na súde svoju neučasť, ked pošta da stanovisko že doručovateľ/ka riadne bola doručiť, ale nikto neotváral udajne nechala v schránke ale nikto to nenašiel...až sa neskôr ukazalo, že to vyselo na pošte a doručovateľka na to pozabudla....toto je bananový štát
Cawte kolko moze stat cca 150g balik 2.trieda pistene do cr ? Dakujem za odpoved
presne nepoistene:
8,00 €/241,01 Sk
mas to tu:
http://www.posta.sk/sluzby/balik-svet
ale neni tam velki rozdiel medzi prvou:
ta je:
9,00 €/271,13 Sk
su tam aj presne instrukcie.
8,00 €/241,01 Sk
mas to tu:
http://www.posta.sk/sluzby/balik-svet
ale neni tam velki rozdiel medzi prvou:
ta je:
9,00 €/271,13 Sk
su tam aj presne instrukcie.
jo to som pozeral tam je do 1kg ale viem ze sa to berie tak ze to da na vahu ona a tak vypocita sumu ! tak nik neposielal balik takej hmotnosti do cr?
aky velky je to balik?
vsak 150q nevazi ani krabica. posli to vo velkej obalke s umelohmotnimi onimi.
vsak 150q nevazi ani krabica. posli to vo velkej obalke s umelohmotnimi onimi.
Potrebujem poslat mysku
ja neviem ci ma 150g nevazil som ju
a do obalky to endam pre istotu
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Obalky existuju aj protinarazove. 
Ok diki
ale este stale neviem kolko asi stoji
odoslanie:D
Potrebujem presnu sumu balika od 100 do 150g 
-
hojko
Site Admin
Tak si to pozri na tej stranke co ti poslal vrtulnik, ci cakas, ze to niekto spravi za teba??? 
Tam pise 8 eur co nieje mozne aby tolko stal taky balicek
dzuri > Netrep somariny, zjavne si do toho ani len nepozrel, lebo balik prvej triedy, poisteny, hmotnost 15 kg stoji 6€ tak ako potom tvoj 150g kus plastu moze stat 8€?!
Keby si si nesedel na vedeni, tak vies, ze to bude stat 0,80 - ako list 1. triedy. A ked to posielas ako list nemusi to byt vylucne v obalke - mozes pouzit aj malu krabicku, ale musis to poslat ako list.
A do CR to mas za 3€ bez poistenia a s poistkou do 100€ je to 4,80.
Ten cennik je taky prehladny, ze viac byt nemoze...
Keby si si nesedel na vedeni, tak vies, ze to bude stat 0,80 - ako list 1. triedy. A ked to posielas ako list nemusi to byt vylucne v obalke - mozes pouzit aj malu krabicku, ale musis to poslat ako list.
A do CR to mas za 3€ bez poistenia a s poistkou do 100€ je to 4,80.
Ten cennik je taky prehladny, ze viac byt nemoze...
Dakujem
Slovenská pošta
80 centov stoji list 1. triedy po SlovenskuDR8PruBr napísal:dzuri > Netrep somariny, zjavne si do toho ani len nepozrel, lebo balik prvej triedy, poisteny, hmotnost 15 kg stoji 6€ tak ako potom tvoj 150g kus plastu moze stat 8€?!
A sme doma
ok nechajme to tak .........
Vydajú mi balík na slovenskej pošte, keď nemám k nemu žiaden lístok?
Podľa trackovania na ich stránke sa mi balík včera vraj pokúsili doručiť (čo je klamstvo, lebo som bol doma celý deň a nikto nezvonil), ale adresát bol nezastihnutý a balík uložili na pobočku.
Čo je však horšie, v schránke som si nenašiel ani podací lístok.
Podľa trackovania na ich stránke sa mi balík včera vraj pokúsili doručiť (čo je klamstvo, lebo som bol doma celý deň a nikto nezvonil), ale adresát bol nezastihnutý a balík uložili na pobočku.
Čo je však horšie, v schránke som si nenašiel ani podací lístok.
-
Mek
Addict
Staci poznat sledovacie cislo a podla neho ti to vydaju.
staci podla mena a adresy
mne vzdy hovorili ze to nevedia podla toho najst a ze potrebuju vediet tracking number, ale asi zavisi od konkretnej pobocky