Slovensko - Srbsko /Fedcup/
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
cakal som to, doniesol som si kofolku a ide sa pozeratDrago napísal:http://www.bleskovky.sk/cl/6/164686/Jan ... nenastupi-
inak, ze by ta hala bola zaplnena sa neda povedat
EDIT// pekne danka pekne
dominika ide hraaat
správa
to je pravda bohvieako by to vizeralo, keby sa ta jankovičova včera nezranila proti cibulkovej /inak veľmi pekný zápas to bol/Drago napísal:Keby sa nezrania obe najlepsie srbske hracky, bolo by to omnoho tazsie, mozno by sme aj prehrali, ale je to ''keby''
Zapas Cibulkova-Jankovicova
Nazdar vsetci. Najde sa tu daka dobra dusa co sem nahodi fedcupovy zapas Cibulkovej s Jankovicovou. Nemohol som to pozerat lebo som nebol doma a pocul som ze to bol perfektny zapas. Prosim ak to mate tak to nahrajte. Budem rad urcite aj viac ludi. Dakujem.
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No vidite. Ja som vravel ze to vyhrame. Moja vestecka gula ma nesklamala.
Slovenské tenistky si udržali príslušnosť k II. svetovej skupine Pohára federácie družstiev, aprílového súpera spoznajú v septembri, najpravdepodobnejšie ním budú Belgičanky, Češky, Japonky alebo Rakúšanky.
Co vravite na nase potencionalne superky?
Slovenské tenistky si udržali príslušnosť k II. svetovej skupine Pohára federácie družstiev, aprílového súpera spoznajú v septembri, najpravdepodobnejšie ním budú Belgičanky, Češky, Japonky alebo Rakúšanky.
Co vravite na nase potencionalne superky?
Preto sa to hralo v Steel arene lebo do Steelky sa prislo pozriet 6 000 ludi namiesto NTC kde by neprislo ani 4000.Tomasko napísal:ale no, zase jankovicova co ma za sebou tiez respekt...
a preco v BA? Lebo tam postavili za xy millionov Narodne Tenisove Centrum a oni to daju do hokejovej (sice multifunkcnej) haly... a nemame tolko podujati, ze kazdy mesiac sa v NTC hra tenis...