Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Slovensko údajne prispelo rodinam líbyjských detí
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.05.2007

PríspevokZaslal: 31 Júl 2007, 16:43    Predmet: Slovensko údajne prispelo rodinam líbyjských detí Odpovedať s citátom  

Súhlasíte s týmto krokom, že sa naša krajina údajne podieľala na splatení výkupneho za bulharské sestričky a lekára Question
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 31 Júl 2007, 16:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zaujimava kauza, sice ak urobili co urobili, tak by som ich nechal vo vazeni kde boli a ako by dopadli by bol ich osud. Ak vsak vlady a spol... zaplatili vykupenie, tak je to ich rozhodnutie a neda sa s tym nic robit, ale nech aspon zverejnia, ktora krajina akou sumou prispela na vykupne.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 31 Júl 2007, 16:50    Predmet: správa Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Zaujimava kauza, sice ak urobili co urobili, tak by som ich nechal vo vazeni kde boli a ako by dopadli by bol ich osud. Ak vsak vlady a spol... zaplatili vykupenie, tak je to ich rozhodnutie a neda sa s tym nic robit, ale nech aspon zverejnia, ktora krajina akou sumou prispela na vykupne.
Samozrejme že s tým nič neurobí nikto ale podľa mna sa peniaze mohli použiť lepšie a nevidím dôvod prečo poskytovať financie krajine, ktorá nam dlhuje okolo 40 milionov / súcitim s rodinami nakazených deti/, ale myslím si že aj na Slovensku sú rodiny ktoré nemajú čo do úst dať alebo trpia taktiež na nejaké choroby.
Uprednostnil by som keby sme najprv pomahali našim ľudom a až potom iným a navyše to neboli naše sestričky. Wink Mad
Návrat hore
eMPiko
Medium Star
Medium Star

Založený: 11.01.2007

PríspevokZaslal: 31 Júl 2007, 16:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

je mi tych sestriciek aj tych deti luto, ale co ma na celej tejto kauze zaraza je vec, ze boli uvazneni 8 rokov a teraz poslednych par tyzdnov narobili media velky humbuk a uz sa toho chytili politici.

Podla mna sme ali neprispeli, ved sa fico povedal ze sestricky su vinne Smile, tak preco by ich oslobodzoval
Návrat hore
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 31 Júl 2007, 17:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

eMPiko napísal:
je mi tych sestriciek aj tych deti luto, ale co ma na celej tejto kauze zaraza je vec, ze boli uvazneni 8 rokov a teraz poslednych par tyzdnov narobili media velky humbuk a uz sa toho chytili politici.

Podla mna sme ali neprispeli, ved sa fico povedal ze sestricky su vinne Smile, tak preco by ich oslobodzoval
No ja si skôr myslím, že naša krajina prispela, pretože na TA3 išla reportáž, kde nejaký líbyjský predstaviteľ čítal krajiny ktoré prispeli a Slovensko tam bolo a okrem Slovenska aj Česko, Bulharsko, Francúzsko ale to nie som istý či francúzi Confused
navyše ten predstaviteľ hovoril niečo o tom, že zverejnia všetky tajné rokovanie o ich prepustení a aj sumy jednotlivých krajin. Sad
Návrat hore
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 31 Júl 2007, 18:28    Predmet: Re: Slovensko údajne prispelo rodinam líbyjských detí Odpovedať s citátom  

J.O.S.E napísal:
Súhlasíte s týmto krokom, že sa naša krajina údajne podieľala na splatení výkupneho za bulharské sestričky a lekára Question
Mam na to taký názor. Či sme prispeli alebo nie, je to prakticky jedno. Ak by peniaze nešli tam, kam by ich dali? Nikto nevie.
Tak tie peniaze šli na dobrú vec. Som rád, že sestričky a lekár sú už vo svojej domovine. O ich nevine nepochybujem, lekári nechodia na zahraničné misie a pod. za účelom infikovania detí.
Ak to pomohlo, a prispeli sme, je to len dobré. Toď môj názor.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 31 Júl 2007, 19:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

len ste zabudli ze o sestricky v tejto hre vobec neslo, boli len prostriedkom vydierania europy lybiou. a zjavne sa im to podarilo. to ci sme dali peniaze alebo nie je jedno
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.03.2007

PríspevokZaslal: 31 Júl 2007, 19:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

O nevine sestričiek a lekarov (lekara? ani sam neviem) nepochybujem. Libia je krajina s blbým vodcom a cele to bolo ako uz niekto povedal, iba vydieraním.
Inak to s tým dlhom-o to práve ide, cast toho "výkupného" bola zaplatená práve odpustením dlhom Líbii viacerými krajinami, okrem iného aj Slovenskom.
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 31 Júl 2007, 20:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jo. U koho to máme dlhy? Zavreme Hojka, Tomaseho a masterminda do klece a budeme požadovať vyrovnanie dlhov.

-Nech už sa stalo, ako sa stalo, (nechcem povedať v tomto štáte) šlo už mnoho peňazí na ovela väčšie márnosti, ako toto. Začnime Mečiarom?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Sato42
Light Star
Light Star

Založený: 24.04.2006

PríspevokZaslal: 01 Aug 2007, 17:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

hmm kolko bol to vykupne? mozno by sa za to dal zaplatiti aj dalsi nalet na kadafiho, netvrdim ze by to sestrickam pomohlo (mozno aj hej) ale bol by to spravny krok, resp. za tie peniaze by sa s tade mozno dali dostaj ja nasilim, ale dnes uz tak svet nefunguje... hlavne europa tak nefuguje, treba si polozit otazku ci je to je na skodu alebo nie
Návrat hore
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Založený: 14.09.2005

PríspevokZaslal: 01 Aug 2007, 21:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

suhlasim s J.O.S.E.-om podla mna je na slovensku tiez vela ludi v nudzi... takze to su podla mna zbytocne vyhodne peniaze, ktore sa mohli vyuzit pre Slovensko. Nemyslim zze by moji rodicia platili dane nato aby sme pomahali krajnam osmeho sveta.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
hezo
King
King

Založený: 04.10.2004

PríspevokZaslal: 01 Aug 2007, 21:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Len rozdavajme peniaze kade tade. Ved na slovensku mlade rodiny nepotrebuju peniaze na zivot. A potom ze prispevok na dieta sa zvysuje od desat korun slovenskych Laughing
Návrat hore
Frco
Medium Star
Medium Star

Založený: 11.05.2006

PríspevokZaslal: 01 Aug 2007, 21:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pripada mi to uplne nepochopitelne, ze krajiny vobec zaplatili nejake peniaze. Nech zaplati Bulharsko ked ich chce naspat. To je nehoraznost, ze Libya si dovoli vydierat svet, za to jej tam mali poslat par rakiet a nie peniaze.
Návrat hore
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 02 Aug 2007, 15:55    Predmet: správa Odpovedať s citátom  

Včera v televíznych novinach išla reportáž, v ktorej Kaddafiho syn hovoril o tom, že všetko spískali iba Francúzi a nikto iný vraj neprispel a navyše tie peniaze neboli rodinam vyplatené ako sa to prezentovalo prostredníctvom médií /neviem fakt čo je už na tom všetkom pravdy Rolling Eyes /
Návrat hore
RomanB
Medium Star
Medium Star

Založený: 08.07.2007

PríspevokZaslal: 02 Aug 2007, 17:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nie je dobre verit mediam a roznym pochybnym vyhlaseniam.
Peniaze sa samozrejem nepouzili na to na co sa mali !
Ved protestovat proti vysej moci v hentakom state bude asi sebevrazda.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika
Strana 1 z 1

Prejdi na: