|
|
|
| Autor |
Správa |
Ondrejko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.06.2005 Príspevky: 274 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2006, 9:31 Predmet: Slovensky jazyk... slovo závody |
|
|
zdravim
viete mi pls zistit ci slovo "závody" v zmysle automobilove preteky je spisovné slovenske slovo?
thx za pomoc |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5213 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2006, 9:44 Predmet: |
|
|
| Slovnik slovenskeho jazyka toto slovo pozna, takze je... aj ked s poznamkou "sprav. preteky" ; ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ondrejko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.06.2005 Príspevky: 274 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2006, 10:54 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
| Slovnik slovenskeho jazyka toto slovo pozna, takze je... aj ked s poznamkou "sprav. preteky" ; ) |
thx
slovne spojenie"ligove preteky" sa mi nepaci (preto som sa aj pytal, ci slovencina pozna ten vyraz). asi zacnem pisat "ligove závody"
dufam ze sa nikto nebude stazovat na mojom portali *censored* ze tomu nerozumie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|