|
|
|
| Kto vyhra tento rocnik? |
| Slovan |
|
26% |
[ 19 ] |
| Kosice |
|
30% |
[ 22 ] |
| Martin |
|
20% |
[ 15 ] |
| Trencin |
|
4% |
[ 3 ] |
| Zvolen |
|
8% |
[ 6 ] |
| Poprad |
|
0% |
[ 0 ] |
| Skalica |
|
5% |
[ 4 ] |
| Zilina |
|
4% |
[ 3 ] |
|
| Celkom hlasov : 72 |
|
| Autor |
Správa |
kubooo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 47 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2007, 21:12 Predmet: |
|
|
| DonLuca napísal: |
| Tvoj názor je v celku dobrý, ale pozri ak ovladáš nejaký šport na vysokej úrovni, a hrávaš so svojou vekovou kategóriou, je to už nezáživne, je lepšie ak svoje hranice posúvaš niekam vyššie. |
Ano, ale podla vysledkov nasa U20 neni az taka spickova
edit// kazdopadne, o par mesiacov uvidime ci to pomoze |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 903 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2007, 17:13 Predmet: správa |
|
|
| DonLuca napísal: |
| Budem ti apelovať, vezmi si, keď hraje nejaké 14 ročné decko futbal s 18 až 20 ročnými, je to pre neho oveľa lepšie, pretože ak by hral s vekovo sebe rovnymi, tak by to pre neho nič neznamenalo. Lenže keďže hrá so staršími, musí sa viac snažiť aby dosiahol svoj vytúžený cieľ (čiže víťazstvo). A určite ten mladší hrač získa nejaké skúsenosti od tých starších. |
Ako vidím si si poriadne neprečítal príspevky - pretože toto čo ty si citoval napísal hojko a nie ja. Ja zdieľam rovanéké názory ako ty. Podľa mna je obrovský prínos ak hrajú mladí hráči, ktorí nemajú až také skúsenosti so zápasmi hokej s tými skúsennejšími majú čo pochytiť
Dam ti otázku - Vieš prečo bol Gretzky taký dobrý a tak produktývný?
pretože odmalička sledoval hokej sledoval pohyby a značil si to a samozrejme si vyznačoval cestičky ktoré by využival on. |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 903 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2007, 17:18 Predmet: |
|
|
| kubooo napísal: |
Ano, ale podla vysledkov nasa U20 neni az taka spickova
edit// kazdopadne, o par mesiacov uvidime ci to pomoze |
súhlasím o par mesiacov ale nesúhlasím s tým, že bude nejaká špičkova
Na slovensku nie su podmienky nato aby hrali hokej tí ktorí majú talent ale hrajú tí ktorí majú na túto finančne naročnú hru peniaze.
To je prvý ukazovateľ
Druhý aspekt je, že u nás nie su vytvárané podmienky pre mládež to jest štát nedáva dostatok prostriedkov na trénerov, ktorí sú kvalitní proste sa našej mládeži nevenujú
Další aspekt pre rozvoj hokeja je výstavba nových hokejových štadionov - u nas na to opäť raz nie sú peniaze s výnimkou v Košiciach, kde je nový a čo je hlavné moderný štadion.
ak sa toto všetko zlepší môžme očakávať že naša liga bude patriť medzi tri najlepšie v Europe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubooo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 47 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2007, 19:37 Predmet: |
|
|
J.O.S.E.
uplne suhlasim, u nas ide v prvom rade o peniaze, a nie kazdy rodic ma dost prostriedkov na financovanie hokeja, na ten treba dost vela penati... no a tie stadiony tiez, u nas je ich pramalo, prakticky tie lepsie len tam kde sa hra extraliga, medzi dalsie ako tak dobre patri mozno, Banska Bystrica, Prievidza, Puchov a neviem..v cesku je myslim kvalitny zimak v kazdom mestecku - a tak vyzera aj ich liga oproti nasej.... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 19 Jún 2007, 15:33 Predmet: |
|
|
| kubooo napísal: |
J.O.S.E.
uplne suhlasim, u nas ide v prvom rade o peniaze, a nie kazdy rodic ma dost prostriedkov na financovanie hokeja, na ten treba dost vela penati... no a tie stadiony tiez, u nas je ich pramalo, prakticky tie lepsie len tam kde sa hra extraliga, medzi dalsie ako tak dobre patri mozno, Banska Bystrica, Prievidza, Puchov a neviem..v cesku je myslim kvalitny zimak v kazdom mestecku - a tak vyzera aj ich liga oproti nasej.... |
Pre náš hokej dobudúcna je bezodkladne potrebné to, aby sa kompetentní začali venovať najmä mládeži.
ved si to zoberme najlepší hráči, ktorých dnes máme sú Hossa a Gaborík/beriem tých, ktorí mali v základnej časti NHL priemera aspon bod na zápas - a pre zranenie nepočítam Handzuša/
Marián Gaborík je ročník 1982 a Marián Hossa je ročník 1979 a po nich už nie je žiaden taký talent ako sú oni narážam na silu útoku
To je preto životne dôležite aby sa s našim hokejom začalo už konečne niečo robiť.
Zoberme si čechov - tí dokonca na MS 18 ročných vypadli z elitnej skupiny A a budúp na budúci rok pôsobiť iba v Bečku a to je dosť veľka hanba - tak nech nam je to výstrahou dobudúcna. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 02 Júl 2007, 20:35 Predmet: |
|
|
Podla mna prekvapy Kezmarok a Martin a dufam ze 20-ke pomoze ta extraliga
a kosice by mohli konecne vyhrat titul lebo uz dlhe roky maju dobre muzstvo a nic |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 835 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2007, 15:44 Predmet: |
|
|
ja verim martinu!!!!!!!!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15204 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2007, 15:18 Predmet: |
|
|
| Tak dnes nam to zacina. Tesim sa na zapas novacikov z Kezmarku a repre 20, aj ked myslim, ze dieru do sveta nespravia, najma vyber repre. Na favorita tipujem Slovan a Kosice, dalsimi adeptami by mohol byt Trencin ci Zvolen. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pantagruel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2006 Príspevky: 497
Zaslal: 07 Sep 2007, 18:08 Predmet: |
|
|
Zabudol si na cierneho kona sutaze ...
Nitra GO !!!
Nitra ma na to dostat sa aspon do semifinale, s trochou stastia aj dalej (som zaslepeny fanusik )  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 07 Sep 2007, 18:20 Predmet: správa |
|
|
Pantagruel
aj Poprad môže byť čiernym koom ligy si myslím  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 2011 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2007, 18:30 Predmet: |
|
|
| Slovan dostal po narocnej priprave proti silnym teamom na Kellys Cupe v Rakusku peknu lekciu .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
PAIN Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.12.2005 Príspevky: 623 Bydlisko: Turčiansky Svätý Martin Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2007, 19:06 Predmet: |
|
|
| mirak2 napísal: |
| Slovan dostal po narocnej priprave proti silnym teamom na Kellys Cupe v Rakusku peknu lekciu .. |
JJ rovnako dnes proti silnemu Martinu....MHC  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5213 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2007, 19:55 Predmet: |
|
|
| Slovan sice prekvapil (aj ked o vela nejde), ale ovela viac prekvapil vykon Kezmarku, ktory v Trencine prehral az po predlzeni. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 1206 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2007, 21:01 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
| Slovan sice prekvapil (aj ked o vela nejde), ale ovela viac prekvapil vykon Kezmarku, ktory v Trencine prehral az po predlzeni. |
Slovan velmi neprekvapil, lebo som aj tipol na Martin 1X...ale na druhej strane Kežmarok ma tiež prekvapil... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2252 Bydlisko: Apple positive Karma: 
|
Zaslal: 08 Sep 2007, 10:08 Predmet: |
|
|
Bol som v Trencine na hokeji, a brankari boli jednoznacne najslabsimi clankami zostavy. Klempa bol slabucky jak cajicek, vsetko vyrazal pred seba, na druhej strane Hala dostal gol hned z prvej strely v 24. sekunde a uz sa to s nim viezlo. Kezmarcania vystrelili na branu mozno 10 - 15 krat a styri goly v zavere to Trencin pokaslal ked z vedenia 3:2 Kezmarok otocil za nejake 2 minuty na 3:4. Na konci sme vyrovnali a bolo predlzenie a pak najazdy. Aspon ze tie 2 body mame.
Slovan ma prekvapil |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|