hm sesternica mi posielala sms cez zapas:
Cau, 0:4 a lauffa uz trafili niecim do hlavy.
nanestastie sa mu nic nestalo
ako si za to mozu? .. svojou hrou ..brm napísal:Ako si za to môžu?Ale samozrejme financie tam chýbajú. Liptovský Mikuláš podľa mňa žije hlavne zo svojej tradície. Čo som bol v nedeľu na hokeji, tak akože v pohode hrali, pred koncom I. tretiny samozrejme Košiciam trepli gól, ale keď napr. hrali presilovky, tak to bola bieda chudoba, iba si prihrávali puk a akcia veškerá žádna.
Ja si myslím, že momentálne najlepší odchovanci sú z Trenčína, B. Bystrice a Zvolenahojko napísal:skypej: Neviem, nezaujima ma ziadny kosican alebo bratislavcan, ale tak zhruba: Kosice - Bicek, Nagy, Dravecky, Stana, Slovak, Svatos..
Bratislava - Halak, Kukumberg, Kapus, Podhradsky, Ruzicka, Cisar...
Aj ked to nie su vsetko velke mena, ale myslim, ze urcite vacsie ako tie spominane z Mikulasa.
no ked spominas brankarov - Krizan ti asi nieco hovorihojko napísal:skypej: Neviem, nezaujima ma ziadny kosican alebo bratislavcan, ale tak zhruba: Kosice - Bicek, Nagy, Dravecky, Stana, Slovak, Svatos..
Bratislava - Halak, Kukumberg, Kapus, Podhradsky, Ruzicka, Cisar...
Aj ked to nie su vsetko velke mena, ale myslim, ze urcite vacsie ako tie spominane z Mikulasa.
no tak jednoznacne trencin kraluje .. ved to dokazuju aj extralige juniorov a tusim aj v doraste ..J.O.S.E napísal:Ja si myslím, že momentálne najlepší odchovanci sú z Trenčína, B. Bystrice a Zvolena
Trenčín: Hossovci, Demitra, Gáborik
B.Bystrica: Budaj, Handzúš,
Zvolen: Országh, Zedník