Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

skypej
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

hojko napísal:skypej: Neviem, nezaujima ma ziadny kosican alebo bratislavcan, ale tak zhruba: Kosice - Bicek, Nagy, Dravecky, Stana, Slovak, Svatos..
Bratislava - Halak, Kukumberg, Kapus, Podhradsky, Ruzicka, Cisar...

Aj ked to nie su vsetko velke mena, ale myslim, ze urcite vacsie ako tie spominane z Mikulasa.
no ked spominas brankarov - Krizan ti asi nieco hovori :)

bicek a jeho hra mi pripomina ako zensky hokej .. ale nic proti nemu :)
a ti ostatni okrem naga a svatosa myslim, ze hraju nejake europske ligy cize tiez sa neda hovorit o uplnych profikoch
ale tak si zober, ze nato ake je Mikulas male mesto, tak z neho vyslo vela dobrych hracov
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E napísal:Ja si myslím, že momentálne najlepší odchovanci sú z Trenčína, B. Bystrice a Zvolena

Trenčín: Hossovci, Demitra, Gáborik
B.Bystrica: Budaj, Handzúš,
Zvolen: Országh, Zedník
no tak jednoznacne trencin kraluje .. ved to dokazuju aj extralige juniorov a tusim aj v doraste ..
no bystrica az na tych dvoch nema z coho vyberat .. a handzus uz tiez nei je to co byvalo .. roky pomaly pribudaju :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

aj ten orszagh a zednik co su akoze zvolencania patria pod Bansku Bystricu
rodaci BB:
Budaj, Handzus, Ivan Majesky, Orszagh, Surovy, Zednik
rodaci ZV:
Lasak
bill33
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bill33 »

bol niekto vcera na zapase Poprad : Kezmarok ??? velmi dobry zapas ale kazmarsky fanklub slaby ako cajicek :lol: popradcania ho prekricali bez najmensieho problemu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem co sem tahate Zvolen alebo Trencin. Trencin je urcite jednotkou co sa tyka hracov, ale ja som odpovedal na otazku, aby som uviedol odchovancov z BA a KE, takze nejake dristy o ZV, BB su zbytocne.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

skypej:suhlasim s tebou na to ake je male mesto Mikulas tak vyslo vela dost dobrych hokejistov z neho
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Peky05: Dvoch dobrych hokejistov (Jurcina a Sejna) si dovolis oznacit ako "dost dobrych hokejistov"??? To si robis srandu???
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

hojko napísal:Peky05: Dvoch dobrych hokejistov (Jurcina a Sejna) si dovolis oznacit ako "dost dobrych hokejistov"??? To si robis srandu???
Ale keby veľmi chcel, tak by mohol uviesť najznámejšie hráča z Liptova celej histórie, ktorým je Stanislav Gvoth alias Stan Mikita. Ja len pre odľahčenie. :)
http://sk.wikipedia.org/wiki/Stan_Mikita
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius: Viem kto to je, ale zachadzat 50 rokov do historie kvoli jednemu hracovi je zbytocne. V tom pripade by som mohol oponovat mnozstvom majstrov sveta este v drese Cesko-Slovenka, ktori boli odchovancami v BA ci KE.
Sagittarius
Guru
Guru

hojko napísal:Sagittarius: Viem kto to je, ale zachadzat 50 rokov do historie kvoli jednemu hracovi je zbytocne. V tom pripade by som mohol oponovat mnozstvom majstrov sveta este v drese Cesko-Slovenka, ktori boli odchovancami v BA ci KE.
Viem, že vieš. To z Wikipedie bolo pre všetkých. Keď peky05 spomenul Liptovský Mikuláš som si spomenul, že Mikita je z nejakej dediny, ktorá bola zatopená pri stavbe Liptovskej Mary. Jasné Trenčín má jasne najviac najlepších odchovancov zo Slovenska a ešte aj odchovanci iných klubov hrali pred odchodom do NHL za Trenčín (Pálffy - Skalica, Šatan - Topoľčany a Demitra - Dubnica a zo starších Švehla, Cíger - Martin).
Slovan, resp. presnejšie Bratislava mala posledných dobrých asi Rusnáka a Pašeka a Košice ak nerátame Svatoša a Nagya, tak Lukáča a Libu, ktorí sú jedna generácia s Pašekom a Rusnákom, ale to bolo už dávno.
K dobrým odchovancom iných slovenských klubov, tak je to asi tak 50:50, Trenčín:Rest of Slovakia.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius: Tazko ratat Cigera k MT, ked za MT toho az tak vela neodohral, pretoze siel hrat do TN a BA. V MT odohral tusim len ziacke sutaze.
Sagittarius
Guru
Guru

hojko napísal:Sagittarius: Tazko ratat Cigera k MT, ked za MT toho az tak vela neodohral, pretoze siel hrat do TN a BA. V MT odohral tusim len ziacke sutaze.
No ja som myslel odchovancov ako tých, čo hokejovo vyrastali v tých mestách. čiže Cíger v Martine. No je pravda, že tam veľa nemohol odohrať, lebo som pozeral v knihe Slovenské hviezdy v NHL (rok vydania 2001), tak zápasy kariéry začínajú Cígerovi v sezóne 87/88 v Trenčíne a je ročník 1969, takže toho v Martine naozaj veľa neodohral. A ešte k tomu sa k Martinu nejako veľmi nehlási, ale to by sa dalo povedať aj o Švehlovi.
tinco
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tinco »

hojko napísal:Sagittarius: Tazko ratat Cigera k MT, ked za MT toho az tak vela neodohral, pretoze siel hrat do TN a BA. V MT odohral tusim len ziacke sutaze.
to iste sa da povedat o Svehlovi...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

vitaztvo by som prial martinu ale vcelku vsetky tymu su skoro na rovnakej urovni az na liptovsky mikulas a sr 20 :)
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tego2000 napísal:vitaztvo by som prial martinu ale vcelku vsetky tymu su skoro na rovnakej urovni az na liptovsky mikulas a sr 20 :)
kokoz .. neviem preco kazdy odcudzuje Mikulas .. omg ..
sak si pozrite tabulku .. Nitra je posledna .. Skalica ma Palfyho a tiez nehra ukazkovy hokej ..
dobre .. mozno ako mikulastan si zastavam mikulas .. ale sa zobudte .. :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

skypej: Jedna lastovicka leto neurobi a povedat, ze Skalica ma Pallfyho je divne, pretoze je to nadpriemerny hrac, ale v priemernom alebo dokonca az podpriemernom klube. Takze ocakavat, ze Skalice bude len vdaka Pallfymu valcovat ligu je ubohe. Mikulas hra uz dlhodobo podpriemerne a konci na chvoste tabulky, tak preto vsetci odpisuju Mikulas. Navyse si myslim, ze Nitra pojde urcite hore, je to otazkou par zapasov, kym sa chyti a odhadujem, ze by mohla skonci tak okolo siesteho miesta.
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:skypej: Jedna lastovicka leto neurobi a povedat, ze Skalica ma Pallfyho je divne, pretoze je to nadpriemerny hrac, ale v priemernom alebo dokonca az podpriemernom klube. Takze ocakavat, ze Skalice bude len vdaka Pallfymu valcovat ligu je ubohe. Mikulas hra uz dlhodobo podpriemerne a konci na chvoste tabulky, tak preto vsetci odpisuju Mikulas. Navyse si myslim, ze Nitra pojde urcite hore, je to otazkou par zapasov, kym sa chyti a odhadujem, ze by mohla skonci tak okolo siesteho miesta.
ja som to myslel tak, ze aj ked ma Skalica Palfyho tak vela hokeja neukazuje .. co vidno aj v pocte bodov
Ok ja to tiez vidim, ze Mikulas hra podpriemerne, mozno to pripisat aj to ze ma mlade muzstvo .. ale aby ste ho odpisovali a popritom su tam aj ine teamy, ktore sa neukazuju v dobrom svetle ..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Lenze Mikulas je "stalica" poslednych sezon?
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Nitra 10:1 L.Mikulas,mozno toto vitazstvo Nitru nastartuje uvidime
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Trencin vaaaliiii, 1:3 v Kosicach, vykon podla mna v 2. a 3. tretine vyborny, vcera pekne hral Slovan a Nitra ma tiez prekvapila s tym vyskoym vysledkom
Zamknuté