Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 60, 61, 62, 63, 64  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Kto vyhra tento rocnik?
Slovan
26%
 26%  [ 19 ]
Kosice
30%
 30%  [ 22 ]
Martin
20%
 20%  [ 15 ]
Trencin
4%
 4%  [ 3 ]
Zvolen
8%
 8%  [ 6 ]
Poprad
0%
 0%  [ 0 ]
Skalica
5%
 5%  [ 4 ]
Zilina
4%
 4%  [ 3 ]
Celkom hlasov : 72

Autor Správa
hojko
Site Admin
Site Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 19 Sep 2008, 21:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

begbeee: Vymenuj mi par hokejistov, ktori pochadzaju z tejto liahne, lepsie povedane, vymenujmi par hracov, ktori svoje detstvo, dorat a juniorku odohrali v drese Liptovskeho Mikulasa a presadili sa dalej ako v nasej extralige. Chcem len mena hracov za poslednych 5 rokov.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
mirak2
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 19 Sep 2008, 21:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

viem ze ty za presadenie sa beries pravidelnu hru v zamori alebo RUS/SWE/FIN ale trepnem napr. Martin Cibak, Peter Sejna, Milan Jurcina
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
FT
Light Expert
Light Expert

Založený: 20.12.2007

PríspevokZaslal: 19 Sep 2008, 22:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Doplním: Karol Križan, Marek Uram či napríklad aj Rudolf Huna Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 19 Sep 2008, 22:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Za poslednych 5 rokov!!! Krizan chytal za LM naposledy 2001/2002, ale budiz, Uram 1999/2000, Jurcina za juniorku 1999/2000, Sejna 1997/1998, Cibak 1997/1998 a Huna 2003/2004. Mam taky pocit, ze zijete len z historie, este sa divim, ze tu nepadlo meno Baca. Ci chcem alebo nie, mozno pre niekoho Mikulas v extralige stalicou je - na konci tabulky, ale nazvat ho liahnou je moc silne slovo.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
begbeee
Light Star
Light Star

Založený: 29.05.2008

PríspevokZaslal: 20 Sep 2008, 8:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Otázka názoru. Určite stade pochádza viac kvalitných hráčov ako zo Senice, Detvy, Nových Zámkov a Bardejova.

Taký istý názor ako o Mikuláši mám o Spišskej, Martine a Poprade a aj BB, ktorá dlho hrala iba I. ligu.

To máš to isté ako momentálne kanadské kluby v NHL. Je ich minimum a za posledných 18 rokov stoja za h...o a predsa si nikto nedovolí tvrdiť, ze tam nepatria. V NHL je napriek tomu cca 60% kanaďanov. V týchto 4-och podtatranských regiónoch severu Slovenska je skrytý väčší potenciál ako na celom južnom Slovensku.
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 20 Sep 2008, 8:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

begbeee: Avsak nikto netvrdil, ze Senica, Detva, Nove Zamky... su hokejove mesta a ziahen na mlade talenty, to je rozdiel Wink A taktiez nikto netvrdil, ze su to stalice v extralige a patria si byt tam, kde su Wink
Návrat hore
skypej
Light Star
Light Star

Založený: 25.12.2006

PríspevokZaslal: 20 Sep 2008, 10:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
skypej: Zilina sa dost posilnila pred touto sezonou, takze si myslim, ze by mohla prekvapit. Mozno mas pravdu v tom, ze Mikulas je stalica v extralige, ale bez ziadneho vacsieho uspechu ci prekvapenia, vacsinu rokov za potapal na dne ci stale za polovicou tabulky a nemyslim si, ze tento rok by tomu bolo inak. V tejto sezone zatial nemal tazkych superov, mali tam SR20, potom remiza v Skalici, tretie kolo volno a vo stvrtom krizou zasiahnuty Poprad. Teraz este dve kola ma LM prijaznivych superov ako je ZA a BB, ale potom pride na rad Martin, Kosice, Slovan a Trencin. Myslim, ze dva body z tychto 4 zapasov bude uspech.
uuuu tak zilina DOST posilnila pred touto sezonou Wink) .. a doma vyhrala LTT nad LM .. ehm Smile))
ba priam by som povedal, ze nebyt nahodneho golu pred koncom tak by zasluzene prehrala Smile))
ale prepac, ze som ti mohol odporovat, ze LM a ZA sa nedaju porovnavat kto ma vacsie sance na titul Smile))
ach sorry :)

//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2008, 11:41 )
hojko: a ked je tu debata o tu "liahen" Smile)
tak mi napis aspon 5 mien, ktore vyprodukoval BA, KE, SI, MT za poslednych 5 rokov .. ??
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
mirak2
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 20 Sep 2008, 11:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Slovan si nikdy nevyprodukoval vlastneho hraca..aj samotny Ciger co ma asi aj oAo belasy tak je z Martina...Kosice, to je klasika. Stana, Nagy, Bicek, Svatos, teda okrem Svatosa takmer nic..ale na druhej strane Martin..na Martin ako mozes povedat ze nie je liahen talentov....za poslednych 5 rokov kto sa extremne ze fakt okato presadil v zahranicnych ligach?

PS: hehe teraz pozeram ze Svehla je slavny clovek pochadzajuci aj z Martina aj z Trencina Very Happy martinsky rodak Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
heker
Medium Star
Medium Star

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: 20 Sep 2008, 16:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kosice: Dravecky, Nagy, Valentin,
Slovan: Weissmann
Martin: Panik, Ciger (mladsi), Somik, Skladany
Skalica: Stehlik, Mikus, Hujsa
Návrat hore
Sagittarius
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 13.02.2007

PríspevokZaslal: 20 Sep 2008, 16:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

begbeee napísal:
Otázka názoru. Určite stade pochádza viac kvalitných hráčov ako zo Senice, Detvy, Nových Zámkov a Bardejova.

Taký istý názor ako o Mikuláši mám o Spišskej, Martine a Poprade a aj BB, ktorá dlho hrala iba I. ligu.

To máš to isté ako momentálne kanadské kluby v NHL. Je ich minimum a za posledných 18 rokov stoja za h...o a predsa si nikto nedovolí tvrdiť, ze tam nepatria. V NHL je napriek tomu cca 60% kanaďanov. V týchto 4-och podtatranských regiónoch severu Slovenska je skrytý väčší potenciál ako na celom južnom Slovensku.
Sorry, ale nedá mi odkedy je Martin alebo Bystrica pod Tatrami? Smile (Bystrica by sa ešte dala-Nízke Tatry, ale aj tak)...
Návrat hore
begbeee
Light Star
Light Star

Založený: 29.05.2008

PríspevokZaslal: 20 Sep 2008, 18:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

A tak priznám že s tými podtatranskými mestami som to trošku prehnal... Neviem, u mňa vyvolávajú pocit Severu Very Happy a takých tradičných "zimných" miest... inak sry. Embarassed
Návrat hore
Retne
King
King

Založený: 01.08.2004

PríspevokZaslal: 20 Sep 2008, 20:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja by som aj LM nazval liahen, pretoze ked si spomeniem na casy kedy som hraval, tak LM stalo zato, ako moj rocnik... to ze uz v doraste a juniorke neide o nic extra by som dal za vinu tomu ze hraci migruju do "vacsich klubov", ved kebyze teraz pozriem do nasej juniorky, tak su tam hraci z popradu, Kezmarku, Michaloviec, Presova...
Návrat hore
skypej
Light Star
Light Star

Založený: 25.12.2006

PríspevokZaslal: 26 Sep 2008, 18:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko: volako mlcis Smile)) hmm
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 27 Sep 2008, 2:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Bol som na tom zapase a hra Mikulasa sa mi nepacila, stasne mi pripominala hru napriklad Prievidze este v casoch prvej ligy pred par rokmi. Mikulas hral prilis defenzivne a nemam rad hokej v ktorom sa vsetko odohrava v strednom pasme, betonovanie modrej nie je oku lahodiaci hokej, ale zase treba uznat, ze to je ucinne. V poslednej tretine Martin dokazal neskutocne zatlacit, hra sa odohravala stale na polovici Mikulasa, ale nestacilo to. LM mal dnes stastie v podobe golov, ked dva goly dali po statnych tecoch ci dorazkach. Ale aj o tom je sport a myslim, ze Mikulas dnes vyhral zasluzene.
Návrat hore
Mathews
Expert
Expert

Založený: 16.02.2008

PríspevokZaslal: 27 Sep 2008, 6:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

bodaj by nie vsak nasi hrali verejne korculovanie hlavne teda obrana miestami som sa dobre obavil Laughing
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 60, 61, 62, 63, 64  Ďalšia
Strana 61 z 64

Prejdi na: