Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
Vkuse to iste sa pytaju, to uz niekedy dopredu viem ze co hraci odpovedaju... A o kameramanoch tiez skoda reci rozpravat, dnes hned v prvej tretine stratil prehlad o tom kde je puk tak tam hybal s tou kamerou ako najatyJeremy napísal:spike97: to mas to iste ako komentator.. tiez nestoji za bohvie co ..a ten typ co dava po tretinach otazky hracom pre boha to co za d.bilne otazky im dava tym hracom..chapes..
schw33k: Ako otazky na hracov/ trenerov, typu ze "Ako sa zajtra chystate prekonat supera" su viac ako debilne...
Jemery : Ešte dobre že si mi to spomenul...minuel sa jedného Slovanistu,ktorý dal jediný gól v tretine,že či ten gól ktorý strelil z voleja,že či sa podla neho nepodobá na gól ktorý dal Šatan pred 4 rokmi....akože hráč je sústredený 20 minút na hru a on si má pamätať,že pred 4 rokmi dal šatan aký gól????To sa radšej mohol spýtať,či mu chutil obed,alebo hocičo iné.
však sa hrá napozajtra, si si istý, že to povedal, či si si to domyslel...Retne napísal:Ako otazky na hracov/ trenerov, typu ze "Ako sa zajtra chystate prekonat supera" su viac ako debilne...
k zápasu, som rád, že to nieje také jednoznačné
celkom dosť ma prekvapili bratislavské prasce v publiku, nejako som to od Slovanu nečakal...
vid. na odozvu sa dlho nečakalo http://i29.tinypic.com/ixwcoz.png
Nehovorim ze to povedal dnes ale pravidelne sa pytaju taketo hlupostischw33k napísal:však sa hrá napozajtra, si si istý, že to povedal, či si si to domyslel...
k zápasu, som rád, že to nieje také jednoznačné
celkom dosť ma prekvapili bratislavské prasce v publiku, nejako som to od Slovanu nečakal...
to nie je futbalshanoy napísal:poculi ste aj taky nazor, ze slovan vyhra 4:3 na zapasy??uvidite, ze to tak bude.. cela extraliga je tak dohodnuta, aby mali co najvacsie money na vstupenkach...teda tak som to pocul jaa.
Vsetky nie ale od 26.1.2008 ano (Antik ma TV archiv, tak tri mesiace dozadu kde je vsetko ulozene co islo na urcenych 9 programoch), no kto vie kedy moderatori hadzali fakt originalne otazky, tak nech napise datum a dam to sem... lebo ja si uz nepamatam presne a nechce sa mi stahovat pozerat a hladat za to mi to nestoji...schw33k napísal:hlúposť, ja si to nemyslím, neberiem Ti však tvoj názor, predpokladám, že nemáš všetky rozhovory nahrané, ak nie, tak sme skončili na mŕtvom bode, bodka
Ale ak nikto nic, tak mozme uzavriet ako si spomenul je to moj nazor a nie je tu o com dalej...
//No ale jeden zapas som si predsa stiahol, ide o 2. zapas v Ke v tejto finalovej serii a pred zapasom sa pyta moderator kosickeho kapitana ze s akym zamerom idu do zapasu
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa: