Slúchadlá pre iAudio X5L
Ja viem, ale ten chalan co zalozil temu chcel najprv sony tak som povedal MOJE pre a protijin153 napísal:Predsalen je to ine. A hodne. Sony vobec nerobia tolko do sluchadiel, ako KOSS a Sennheiser, co su firmy zaoberajuce sa hlavne audiotechnologiami a su porovnatelne. Ale sony a KOSS..tak to je trocha silna kava
No veď ja beriem že štuple nie su naj...aleskura3 napísal:inac ja keby ze mam taky namakany prehravac tak si urcite nekupim stuplove sluchatka..ale nejke senheisery napr. px100 maju fakt vyrovnany zvuk narozdiel od vecsiny kossov nesu prebasovane
1. je to pre mna velmi neprakticke, vela pocuvam na ceste, potom to nemam kam odlozit...
2. nehodi sa mi to...
Stuple su male, skladne, sice lahko stratitelne ale viem ich nosit aj s ciapkou, takze preto tie stuple
Takze ak som to spravne pochopil:
1. Sony urcite nie, lebo sony....
2.Kossy ano ale aj nie , lebo bassy a slabe vysky, a velkost
No je pravda ze Kossy maju 3 pary "nausnikov" ale hacik je v tom ze vsetky su rovnakej velkosti
.Sony ani Kossy neber oboje maju vela zaporov.Zober Creative EP-630/Sennheiser CX-300.Povedal by som ze znacka sennheiser ta presvedci o kvalite a ak nie tak ak ta o kvalite nepresvedci znacka creative tak si na otm zle.Inac su to zhodne sluchadla (CX300 a EP630)
Sennheisery su spicka, robia dokonca aj audiotechniku pre nepocujucich(nacuvacie pristroje)Dieg0 napísal:No je pravda ze Kossy maju 3 pary "nausnikov" ale hacik je v tom ze vsetky su rovnakej velkosti.Sony ani Kossy neber oboje maju vela zaporov.Zober Creative EP-630/Sennheiser CX-300.Povedal by som ze znacka sennheiser ta presvedci o kvalite a ak nie tak ak ta o kvalite nepresvedci znacka creative tak si na otm zle.Inac su to zhodne sluchadla (CX300 a EP630)
precitaj tento testdawo napísal:Sennheisery su spicka, robia dokonca aj audiotechniku pre nepocujucich(nacuvacie pristroje)
Kód: Vybrať všetko
http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=6694&Itemid=49Kód: Vybrať všetko
Koss na tom byl ale výrazně lépe především v nižších tónech a také v celkovém dojmu z reprodukce Sennheiser nevyniká. Zvuk je nevyvážený, což se dá slušně nastavit třeba na počítači, bohužel už ne tak dobře u osobního přehrávače. Za lepší vzhled a samozřejmě novější produkt zaplatíte 1399 Kč s DPH, což oproti starším Kossům vyjde o více než třetinu dráž.No ked recenziu urobis ty bude ina, ked ju urobim ja bude tiez ina.... a ich argumenty?? : "zvuk bol trochu nevyvazeny"kukiak napísal:Presne tak, vsetky recenzie su len vec nazoru, vobec sa nimi neriadte![]()
to je argument???... tak to potom mohli rovno povedat... : "aaaale take nemastne neslane"...
kazdy nech sa riadi sebou, nech vyskusa a urobi si vlastnu recenziu...