Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Slúchadlá pre iAudio X5L
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Kentus
Light Expert
Light Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 27.03.2006

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 22:41    Predmet: Slúchadlá pre iAudio X5L Odpovedať s citátom  

Hľadám nejaké dobré štuple (rozmýšľal som o takých "úplne do ucha"ale nemusia byť, len nech to nieje cez celú hlavu, proste ako Česi vravia "pecky")
Poradte...ja som mal vybraté Sony MDR-EX51LP
Kód:
http://www.obchodny-dom.sk/sony-mdr-ex51lp-sampanska-cerna/32823/

...potom mi povedali že Koss lebo že sony sú nap***, potom ďalší že koss nie, radšej sony...atď (názory na výšky a basy všetkého na čo som myslel sa tak rôznili že som musel napisat sem)

Najlepšie by bolo ak by poradil niekto s tým istým prehrávačom,
ale uvítam všetky názory, hlavne staviam na kvalitu zvuku...
Prosím ku rade by som uvítal aj nejaký ten link, a cenu.
Ďakujem

P.S. Jack tvaru L je podmienkou, a nie aby trčal 3 cm...lebo sa nevprace do vrecka
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 24.05.2005

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 23:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tie Sony nevypadaju zle, lahko sa zakladaju do ucha...ale viac ti k nim nepoviem

Koss stuple (Plug,Sparkplug) sa celkom tazko zavadzaju do usi, ale vysledok = nie si ruseny okolitymi zvukami...Su zamerane na basy..nejake ohromne vysky na nich nedosiahnes, ale ak nie si zvukofil, az tak ti to vadit nebude...a v neposlednom rade zavysi aky styl hudby pocuvas..
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 23:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Absolutny suhlas s kukiak
KOSS SparkPlug
alebo od veci nejsu ani
Sennheiser CX300
Odporuci ta aj na tuto temu http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=63216
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
skura3
Star
Star

Založený: 22.02.2005

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 0:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

na pctuning.cz davnejsie testovali sluchatka tohto typu a boli tam koss sparg plug,sennheisery a este ina znacka ...kossy obstali najlepsie co sa tyka zvuku
Kód:
http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=6694&Itemid=49&limit=1&limitstart=0
Návrat hore
Kentus
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 16:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

No tie Sennheiser CX300 som pozeral, ale odradil ma krátky kábel (len 1 m, mám overené že mi to nestačí a ťahá za mi von z uší keď ho mám vo vrecku)

Koss....videl som ich naživo v obchode, no zatiaľ som nemal možnosť vyskúšať či by sedeli (a asi ani nebudem mať... Razz ), čiže nechcem ich kupovať naslepo, aby som potom zistil že mi nesedia...

Zvukofil...asi nie som, ale zas tie čo som dostal ku prehrávaču sú úúúúúplne nah****, takže chcem niečo čo už znie ako sa patrí...

Aký štýl hudby...hmm.. počúvam dosť rôzne, viacmenej všetko (chcem si na tom vychutnať aj DnB ale aj niečo so spevom, slaďáčik , HH, atď...)

Inak som zabudol, ak by som si kúpil štuple "nie úplne do ucha", myslel som na tieto..(mam ich ku starému Discmanu , ale len také 20 cm, pretože ovládač nesedí, v uchu mi sedia, a zvuk bol lepší ako v tých sračkách čo boli v škatuli...no neviem či je ten zvuk naozaj dobrý alebo len v porovnaní s tými origo...)
Kód:
http://www.nay.sk/gooddetail.do?pid=89997

Co nato hovorite ?
Návrat hore
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 17:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Proste za sluchadla za ktore das 300sk aj postou, dobry zvuk mat nebudes nikdy...Pokial chces dobry zvuk, ber tie kossy - jednoducho najlepsie spunty za ani nie vysoku cenu, vrvaim z osobnej skusenosti...do tych dalsich sluchadiel co sa nedavaju uplne do ucha, som sa nimi nikdy nezaoberal, lebo ked som si ja vyberal sluchadla, chcel som, aby som nepocul nic z okolia...to nech ti uz poriadia ini..
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 20:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Osobne by som neexperimentoval so sluchadlami za 3 kila a stavil na kvalitu Wink Pokial nepotrebujes sluchadla typu PLUG, tak potom odporucim
niektory model zo sortimentu znacky sennheiser /ked sa tak branis tym KOSS Spark Plug/ najlepsie sa mi pre teba vidia modely radov MX
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 23:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mozna by som sa pozrel sem, ak ich este uplink nepredal, je to dopra kupa Smile http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=63798
Návrat hore
Kentus
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 23:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Čo vravíte na toto ?
Dá sa tomu shopu veriť ?
Kód:
http://sk.sluchatka.net/?p=productsMore&iProduct=2&sName=Koss-Spark-Plug
Návrat hore
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 23:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tu aj ked si priratas dopravu ta to vyjde lacnejsie http://www.pixmania.sk/sk/sk/173886/art/koss/sluchadla-sparkplug.html a myslim ze je to znamejsi a serioznejsi shop, aj ked osobnu skusenost nemam Smile.
Návrat hore
Dieg0
Professional
Professional

Založený: 16.11.2006

PríspevokZaslal: 04 Jan 2007, 0:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Verte nemal som peniaze tak som si kupil Philips SHE-265 alebo tak nejak a hraju pekne.Zahraju aj vysky aj basy az som sa cudoval.Najprv som im nevedel prist na chut ale stacilo v ekvalizery potiahnut vysky a uz hrali velmi kvalitne.Akoze KOSSy sucks.Niekedy som obdivoval ale teraz onicom.Kazdy jedny kossy maju totalne naboostovane basy ktore teda utlmuju vysky (ja pocuvam trance,metal,rock takze pre man su vysky dolezite).Keby som si mal vybrat medzi SONY a KOSS nebral by som ani jedny.Preco?Kossy su moc prebasovane a maju komplikovane zavadzanie do usi a sonycka maju velmi nekvalitny kabel (mal smo zakladne k prehravacu a po 2 mesiacoch mohli ist do haja).Odporucit mozem CREATIVE EP-630.To su tie spravne sluchatka ktore hraju aj vysky aj basy aj stredy skvele.Su to vlastne prezlecene a viac ako o tretinu lacnejsie SENNHEISERY CX-300
Návrat hore
skura3
Star
Star

Založený: 22.02.2005

PríspevokZaslal: 04 Jan 2007, 0:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

inac ja keby ze mam taky namakany prehravac tak si urcite nekupim stuplove sluchatka..ale nejke senheisery napr. px100 maju fakt vyrovnany zvuk narozdiel od vecsiny kossov nesu prebasovane
Návrat hore
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 04 Jan 2007, 11:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kec chalan pocuva HH, tak tam tie vysky teda vyuzije naozaj do sytosti Rolling Eyes
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 04 Jan 2007, 14:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

skura3 napísal:
inac ja keby ze mam taky namakany prehravac tak si urcite nekupim stuplove sluchatka..ale nejke senheisery napr. px100 maju fakt vyrovnany zvuk narozdiel od vecsiny kossov nesu prebasovane

K tym PX100. Pocul som ich a maju strasne zvyraznene vysky. Musel osm nastavit bass booster aby tam boli vobec dake basy. Inak suhlas, pri hentakom prehravaci by som uz volil dake "nestuplove" sluchadla...skoda ze take nechce
Confused
Návrat hore
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 04 Jan 2007, 15:10    Predmet: Re: Slúchadlá pre iAudio X5L Odpovedať s citátom  

Kentus napísal:
...
Zober tie sony.. do ucha sa ti urcite vmestia a frekvencne su na tom lepsie ako kossy...

taze kossy maju dva minusy a jeden klad
Sony su slusne az na cenu.... ale kvalita je kvalita.. ta mam spunty za 400 sk a von tiez nepocujem taze nemusis investovat strasne vela...

btw ja mam tie z nay(biele spunty) 420,- Wink
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia
Strana 1 z 3

Prejdi na: