Sluchatka KOSS P/7

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sluchatka KOSS P/7

Príspevok od používateľa Mrk »

v aprili som si kupil sluchadka KOSS P/7 http://www.alza.sk/koss-p-7-lehka-preno ... d59972.htm a dnes rano cetou do skoly ked som cel pocuvat neslo prave sluchatko....zistil som ze problem je kabli pri jacku....je tam niaky blby kontakt lebo ked vyrovnam kabel tak hra ale ked ho trochu ohnem tak uz nie....cel by som sa opytat ci by mi na to uznali zaruku.....je sposobene mozno aj mojou vinou ked som ich nosil s mp3 prehravacom vo vrecku......alebo mam skusit niako rozrezat ten kabel skratit ho a urobit lepsi kontank....alebo si kupit nove.....dakujem za vase odpovede
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Skusenost s Kossami mam taku ze chlapa vobec nezaujima ako sa to stalo a co sa vobec stalo, jednoducho vylozi nove sluchatka, zobere tvoje stare a dovidenia.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

tak asi skocim do nayu dufam ze mi ich zoberu
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

co sa tyka reklamacie sluchadiel KOSS tak tym sa snad zaobera vyhradne firma BIS audio ktora je aj distributorom tejto znacky pre SVK. Raz som uz svoje KOSSy reklamoval lebo si na ne omylom stupil (nehladiac ze mi macka prekusila taktiez kabel) a vsetko vymenili bez kecov. Ak to pojde v NAYku tak drzim palce, budes to mat lahsie ale ak nie tak cekni www.bisaudio.sk
8)
Napísať odpoveď