Snooker
Snooker
no prosim vas nievete kde je niaky snooker-ovy klub na slovensku ale asi nie co no ale cesi ich tam maju niekolko a maju tam aj turnaje tak som sa chcel spytat ze ci nieco sa take nenachadza, no a este by som chcel ze, priblizne kolko moze stat take tágo dobre dik cawte
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
kluby su na slovensku, napr v auparku v bratislave, v piestanoch je... viac nepoznam, ale urcite su...
a taga? google http://www.e-kulecniky.cz/inshop/taga-snooker/
a taga? google http://www.e-kulecniky.cz/inshop/taga-snooker/
-
jakub199
Medium Star
Tak Tak ;; Selby ten od finale World Snooker Championship 07 kde sice podlahol ale hral vyborne tak taha jak diabol tento rok 2 vyhrate turnaje takze uvidime ako to bude.Drago napísal:Pozeral dnes niekto Selby - Higgins ?
Akoze Selby mi je nesympaticky ale zda sa mi ze ten chlapik dokaze potopit skoro kazdu gulu, skoro vobec nechybuje, John nemal sancu dnes, zachvilu je tu World Snooker Championship, prajem si finale Selby - O'Sullivan, vitaz Ronnie
K Roonimu sa moc nevyjadrujem lebo jedna vec je ze hra rychlo a pekne ale druha to ze vacsinou si matche prehrava sam.(moj nazor)
tak a idem pozerat Eurosport
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Ha tak som sa stal svedkom 9. 147ky Ronnieho O'Sullivana a tak je prvy v historickom rebricku pred Hendrym. Fakt krasa, opat si to nechal na zaver a vyhral 13:7 nad Markom Williamsom. Som tatkovi vravel, ked uz mal Ronnie v nabehu nejakych 20 bodov ze ide na 147 a krasne mi to splnil
Zda sa ze aj Neil Robertson sa zobudza, dufam ze Maguira prekvapi a porazi ho, Australcanov som mal vzdy rad, ako Huntera ( rip ) tak aj Aliho Cartera
Zda sa ze aj Neil Robertson sa zobudza, dufam ze Maguira prekvapi a porazi ho, Australcanov som mal vzdy rad, ako Huntera ( rip ) tak aj Aliho Cartera
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
jakub199
Medium Star
nie máš tam malú chybu nehralo sa na 25 víťazných ale na najlepší z 25 čiže na 13 víťazných (najľahšie to vyrátaš (x+1)/2 kde x kde to číslo v zátvorke) finále sa bude hrať až na 18 víťazných (najlepší z 35)tego2000 napísal:dnes som akurat pozeral osulivana proti wiliamsovi harlo sa na 25 vitaznych,a stav bol 10:7 takze ronnie mieri asi k dalsiemu titulu
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Re: re
ako ake veci myslis ?Monako2 napísal:Ronnie je proste najlepsi. nepozna niekto eshop s Ronnieho vecami? robim si trosku zbierku. som fanatik do snookru a obzvlast do No.1 Ronnie O'Sullivan
Bwah Maguire prehral, super, nemam ho rad. Semi Hendry - O'Sullivan bude lahodka uz sa tesim, dufam ze Ronnie vyhra, zatial mu to ide dobre, hra to co potrebuje. Druhe semi Carter - Perry imho bude patrit Carterovi, hra uzasne, vyradil Ebdona aj Murphyho a aj ked Perry ukazal svoju kvalitu, ved vyradit v dobrej forme hrajuceho Maguira nebola nahoda, myslim ze na Aliho mat nebude
Finale Carter - O'Sullivan by bola nadhera