Snowboard pre zaciatok
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Snowboard pre zaciatok
So mou to vyzera asi tak, ze si necham ten F2, co som na nom jazdil tento rok, takze si uz len vybrat dobre viazanie. Su nejake pravidla, ktorych sa drzat pri kupe? Velkost boty mam 47, viazania som videl S,M a tusim aj L. Treba to skusat s konkretnou botou, alebo mozem kupit nieco aj cez net?
Viem o com hovoris ale problem neni v tom
lebo ja som mal dva bordy na kazdu stranu
menil som polohu viazania aj smerovanie noh
jazdil som mesiac len z lavov a nevedel som po mesiaci ani traverz
s pravou nohou resp so spravnou nohou by so do tyzdna aktivneho skusania mal vediet zliezt svah aspon ako ta...
ja z lavackou ani nekopnem do lopty dokonca ju caso ani netrafim... je to velmi zla vec ale byt ultimatny pravak alebo lavak je za trest
ja to volam diagnoza paralyza lebo to si nevies predstavit ake to je naprd
aj teraz stale skusam ale jednoducho pre mna je to mission impossible
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2010, 15:27)
to jest viazanie musi pasovat na dosku, ako som vyssie pisal burton dosky maju inak rozlozenie nitov ako ostatne dosky - do trojuholnikov
ale burton viazania das aj na ine dosky, a dnesne burton dosky maju len taku usku brazdu do ktorej ide zapatka z viazania
treba teda pozerat na uchytenie, potom ci mas tvrde alebo makke viazanie
a mozes to kupovat aj separatne, ja som si tak kupoval ked som prve zlomil
ale najlepsie je kupovat vsetko naraz
alebo si to vyskusat v predajni
treba teda dat pozor na to aby si to na ten tvoj board dal a aby sa ti tam zmestila topanka aby nebolo uzke alebo kratke...
s pravou nohou resp so spravnou nohou by so do tyzdna aktivneho skusania mal vediet zliezt svah aspon ako ta...
ja z lavackou ani nekopnem do lopty dokonca ju caso ani netrafim... je to velmi zla vec ale byt ultimatny pravak alebo lavak je za trest
aj teraz stale skusam ale jednoducho pre mna je to mission impossible
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2010, 15:27)
no pravidla nie ale su tam veci ktore musia pasovatHolubar napísal:So mou to vyzera asi tak, ze si necham ten F2, co som na nom jazdil tento rok, takze si uz len vybrat dobre viazanie. Su nejake pravidla, ktorych sa drzat pri kupe? Velkost boty mam 47, viazania som videl S,M a tusim aj L. Treba to skusat s konkretnou botou, alebo mozem kupit nieco aj cez net?
to jest viazanie musi pasovat na dosku, ako som vyssie pisal burton dosky maju inak rozlozenie nitov ako ostatne dosky - do trojuholnikov
ale burton viazania das aj na ine dosky, a dnesne burton dosky maju len taku usku brazdu do ktorej ide zapatka z viazania
treba teda pozerat na uchytenie, potom ci mas tvrde alebo makke viazanie
a mozes to kupovat aj separatne, ja som si tak kupoval ked som prve zlomil
ale najlepsie je kupovat vsetko naraz
alebo si to vyskusat v predajni
treba teda dat pozor na to aby si to na ten tvoj board dal a aby sa ti tam zmestila topanka aby nebolo uzke alebo kratke...
-
reznick
Medium Star
Uhm... tak o tom som este nepoculPolo-X napísal:Viem o com hovoris ale problem neni v tom
aj teraz stale skusam ale jednoducho pre mna je to mission impossible![]()
Nejake ultimatne pravidla niesu. Zaklad je aby tvoja velkost topanok sedela s velkostou viazania, 47 tusim uz potrebuju L. No a treba si dat zalezat na tom co ti tvoje viazanie dovoli... to je podmienene tym na co sluzi a co chces jazdit. Freestyle viazania dovoluju vacsi pohyb v kotnikoch co je dolezite pri roznych trikoch. Freeride viazania a aj boty su pevnejse aby si dosku dokazal ovladat aj vo velkej rychlosti.Holubar napísal:So mou to vyzera asi tak, ze si necham ten F2, co som na nom jazdil tento rok, takze si uz len vybrat dobre viazanie. Su nejake pravidla, ktorych sa drzat pri kupe? Velkost boty mam 47, viazania som videl S,M a tusim aj L. Treba to skusat s konkretnou botou, alebo mozem kupit nieco aj cez net?
no ved to je ten moj problem, aj pri absolutnom technickom nastaveni a spravnosti je lava strana doslova lava
keby mi odrezes lavu polovicku tela asi si to ani nevsimnem tak je to zle
ale som spokojny aspon s tym ze mojem jazdit pravou a tak sa vyblbnem dostatocne
keby mi odrezes lavu polovicku tela asi si to ani nevsimnem tak je to zle
ale som spokojny aspon s tym ze mojem jazdit pravou a tak sa vyblbnem dostatocne
nazdarek mam snowboard ...na ktorom mam viazanie na 0% jazdi sa mi na nom skvele...chcem sa spitat ci je to problem ked mam viazanie na o%.....dik
-
reznick
Medium Star
plati jednoduche pravidlo: 0% ≤ 2,0 ‰cjjani napísal:nazdarek mam snowboard ...na ktorom mam viazanie na 0% jazdi sa mi na nom skvele...chcem sa spitat ci je to problem ked mam viazanie na o%.....dik
S 0° poziciou viazania nedokazes na 100% vyuzit rotaciu ramien pri oblukoch. ideal je +15° vpredu a -15° vzadu