Snowboarding
-
funky_hroch
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, potreboval by som trosku poradit, nemal som cas studovat vsetky odpovede, takze uz to tu mozno dakdo riesil... chcem si kupit SNB, som uplny zaciatocnik, nikdy som na SNB nejazdil, ale jazdim 8 rokov na skejte...preto sa chcem spytat, ci v podstate tie zakladne veci okolo jazdenia je tazke sa ucit, ci to v podstate je podobne ako na sk8.
Uz som si vybral aj dosku... znycky GRAVITY, ponukaju teraz docela vyhodne komplety, na stranke http://www.gravity-snowboards.cz/snowbo ... ty-empatic konkretne model Empatic...potreboval by som poradit, ci je to vhodna volba...je to podlamna trosku drahsi komplet, je mi jasne ze niekde v intersporte by som zohnal daco lacnejsie, ale chcem to tak, ze nebudem hned za dva roky menit novy set... prosim poradte mi, vyjadrite svoj nazor, na jazdenie a na SNB...budem Vam velmi velmi vdacny...
Uz som si vybral aj dosku... znycky GRAVITY, ponukaju teraz docela vyhodne komplety, na stranke http://www.gravity-snowboards.cz/snowbo ... ty-empatic konkretne model Empatic...potreboval by som poradit, ci je to vhodna volba...je to podlamna trosku drahsi komplet, je mi jasne ze niekde v intersporte by som zohnal daco lacnejsie, ale chcem to tak, ze nebudem hned za dva roky menit novy set... prosim poradte mi, vyjadrite svoj nazor, na jazdenie a na SNB...budem Vam velmi velmi vdacny...
-
reznick
Medium Star
OK tak to vyzera ze dosky mame nakupene... zima sa sice pomaly ale predsa rozbieha
Tak teda kam sa chystate?
Kolko dni, tyzdnov, mesiacov budete na snehu?
... a jasne pochvalte sa... na com budete jazdit?
Ja osobne ako minuly rok celu sezonu na Velkej Raci (ak bude cas tak na tyzden nejake Alpy).
No a vybava...
Na ucenie
Burton Air z minuleho tisicrocia, viazko a topanky neidentifikovatelne... (tiez darcek od Dr. Jonesa).
Na jazdu
Dosky:
F2 Silberpfeil 162 cm (na chirurgiu)
F2 Speedster RS 172 cm (na rychlost)
Goltes Extreme Carve 171 cm (to este neviem naco... ale mam strach ze to bude moje posledne drevo
)
Viazka:
F2 INTEC RS
F2 INTEC TITANFLEX
No a boty:
UPS RSV
UPZ Virus Edition
Ked nahodou budete na Raci tak sa mozno uvidime
Tak teda kam sa chystate?
Kolko dni, tyzdnov, mesiacov budete na snehu?
... a jasne pochvalte sa... na com budete jazdit?
Ja osobne ako minuly rok celu sezonu na Velkej Raci (ak bude cas tak na tyzden nejake Alpy).
No a vybava...
Na ucenie
Burton Air z minuleho tisicrocia, viazko a topanky neidentifikovatelne... (tiez darcek od Dr. Jonesa).
Na jazdu
Dosky:
F2 Silberpfeil 162 cm (na chirurgiu)
F2 Speedster RS 172 cm (na rychlost)
Goltes Extreme Carve 171 cm (to este neviem naco... ale mam strach ze to bude moje posledne drevo
Viazka:
F2 INTEC RS
F2 INTEC TITANFLEX
No a boty:
UPS RSV
UPZ Virus Edition
Ked nahodou budete na Raci tak sa mozno uvidime
-
tomasito13
Star
treba vela vosku a vecsinou ty co jazdia na zabradliach maju sponzora na dosky, a bedne velke ryhy nerobia a tycky tiez nie1C3 napísal:Mám takú otázočku Mám SNB Head a nechápem ty co jadzia raily na zabradliach a bedniach nedoskriabu sklznicu??Lebo to chcem vyskusat a bojim sa aby som neponicl sklznicu..
-
reznick
Medium Star
Ak chces ist na rail alebo bednu tak sklznica a hrany by mali byt to posledne co by ta malo trapit... kosti su dolezitejsie... tie nevymenis tak lahko ako drevo1C3 napísal:Mám takú otázočku Mám SNB Head a nechápem ty co jadzia raily na zabradliach a bedniach nedoskriabu sklznicu??Lebo to chcem vyskusat a bojim sa aby som neponicl sklznicu..
-
Digital
Guru
raz za čas daj navoskovať , alebo si ten vosk kúp , kontroluj tie lišty na bokoch či sa ti neoddeluju ale inač nič také čo sa týka sklznice... Skor kontrolovať viazanie či sa neuvolnuje od desky a či ti nepuká plast na nom...tvrdas napísal:tento rok som si kupil jeden z lepsich snowboardov od burtonu T6 a chcel by som sa opytat ci sa treba nejako starat o sklznicu alebo nie?
ale pocul som nieco typu ze po zime mam nato nazehlit normalne sviecku aby sa nevysusila ci co a potom na dalsiu sezonu sa mi to zosucha ale tak zda sa mi to blbost davat na taku dobru dosku.... inac mozem odporucit je to fakt paradna doska na freeride viazanie mam tiez od burtonu CO2 tiez velka spokojnostDigital napísal:raz za čas daj navoskovať , alebo si ten vosk kúp , kontroluj tie lišty na bokoch či sa ti neoddeluju ale inač nič také čo sa týka sklznice... Skor kontrolovať viazanie či sa neuvolnuje od desky a či ti nepuká plast na nom...
-
reznick
Medium Star
jasne ze je to blbost... staci ti ju na konci zimy navoskovat niekde v servise a mas po starosti. T6 je Top trieda a normalne ti ju zavidimtvrdas napísal:ale pocul som nieco typu ze po zime mam nato nazehlit normalne sviecku aby sa nevysusila ci co a potom na dalsiu sezonu sa mi to zosucha ale tak zda sa mi to blbost davat na taku dobru dosku.... inac mozem odporucit je to fakt paradna doska na freeride viazanie mam tiez od burtonu CO2 tiez velka spokojnost
-
reznick
Medium Star
Ja som pouzival Blue Tomato
Mas tam aj tie tvoje boty:
http://www.blue-tomato.com/en/Softboots ... 7&brand=12
pri cene nad 200 eur tusim neplatis ani postovne
Mas tam aj tie tvoje boty:
http://www.blue-tomato.com/en/Softboots ... 7&brand=12
pri cene nad 200 eur tusim neplatis ani postovne
Ahojte,
Tento rok zacinam boardovat.
Vedel by mi nikto poradit nejaku slusnu vybavicku (doska, viazanie, boty) pre zaciatocnika?
kludne moze byt aj zo stranky http://www.blue-tomato.com
nemam zaujem skakat ani nic podobne, ale rad by som dosku ktora je vhodna na zjazdovky.
Musi mat drevene jadro, viazanie musi byt makke a kvalitne.
Moja vyska je 186, vaha 76, nohu mam (US 11 / UK 10 / EUR 45)
Poznate niekto dobru predajnu v Bratislave?
napr. Pogo Boardhouse - Aupark ?
ako je to s cenami?...niesu drahi? (oplati sa radsej kupit cez net?)
Tento rok zacinam boardovat.
Vedel by mi nikto poradit nejaku slusnu vybavicku (doska, viazanie, boty) pre zaciatocnika?
kludne moze byt aj zo stranky http://www.blue-tomato.com
nemam zaujem skakat ani nic podobne, ale rad by som dosku ktora je vhodna na zjazdovky.
Musi mat drevene jadro, viazanie musi byt makke a kvalitne.
Moja vyska je 186, vaha 76, nohu mam (US 11 / UK 10 / EUR 45)
Poznate niekto dobru predajnu v Bratislave?
napr. Pogo Boardhouse - Aupark ?
ako je to s cenami?...niesu drahi? (oplati sa radsej kupit cez net?)
osadenie viazania
caute som sa chcel spitat ake ma byt osadenie viazania na freeride snb lebo som si kupil novy a zabudol som kolko stupnov ma byt kde.