SOFT NA SATELITNU TELKU
SkyStar je PCI karta, zasuneš ju do slotu, nainštaluješ ovladače, a pripojíš k parabole s konvektorom. Neplatíš žiadne poplatky, teda ak si nezoberieš nejaku dekodovaciu smart kartu napr. U*C. Inak na tejto skystar karte sa softverovo daju odkodovať dosť vela programov z orbitu. Cena karty je približne okolo 2000SK +cena za parabolu a konvektor.
-
nejakymarko
Addict
ak mas satelit no tak to ti potom netreba, lebo mas parabolu aj ten konvektor. Kupit sa da v PC predajniach ak ju maju a mozes si ju aj objednat. Potom ti netreba TV kartu. Konvektor? Pozrel si sa niekedy na parabolu z predu? Tak to co je umiastnene skoro v strede a ide z toho koax. kabel tak to je ono.Skolacik napísal:a ja ked uz mam jedem satelit, taq mi netreba okrem tej karty nic? plus da sa v pohode kupit napr. v okoli PP alebo by som ju musel objednavat? a co je ten konvektor? a to potom vlastne nepotrebujem TV kartu, alebo hej?
-
nejakymarko
Addict
Naše chytíš v pohode na Astre 23,5. Discovery myslím že zatiaľ nedekódovali. Ak niekomu ide, dajte link na kľúčeSkolacik napísal:To Trion or Mirec32:
A ake kanaly by som chytil, keby som si kupil len ten zaklad?? Najviac ma zaujimaju nase a ceske popripade disovery a pod. Ake tam su zakladne??
Inak ja to mám urobené tak, že mám parabolu 80CM, na nej dva konvertory, jeden ide na 23,5 a druhy na 19,2. Za tým je DiSecq (prepínač) a koaxom do SkyStar2. Nie je to až tak drahé, ak by si to kúpil aj v nejakom drahšom obchode musíš sa vopchať do 4000. Ale stojí to za to. Žiadne mesačné poplatky ani podobné blbosti. A podchvíľou sa dopĺňajú kľúče na dekódovanie staníc.
-
nejakymarko
Addict
tak som o tom rozmyslal a zistil som ze asi bude rozumnejsie ked rodicov presvedcim na UPC kablavku + chello internet a bude pokoj, lebo ako sa poznam, tak kym by som to ja dokazal nastavit, tak by som asi najskor milion krat vypi*oval tej karte a mal by som take nervy ze strach!!
Dakujem vsetkym co sa mi to snazili vysvetlit, pretoze vysvetlovat to takej LAME ako som ja (v tejto oblacti najmä) muselo byt o nervy!!
Ak to tu uz nikto nechce rozoberat mozte LOCK
Dakujem vsetkym co sa mi to snazili vysvetlit, pretoze vysvetlovat to takej LAME ako som ja (v tejto oblacti najmä) muselo byt o nervy!!
Ak to tu uz nikto nechce rozoberat mozte LOCK