Kód: Vybrať všetko
www.zasah.eu
Kód: Vybrať všetko
www.zasah.eu
S tym povolenim pravdu mas ,, ale pokial dostanu tip tak povolenie maju automaticky .. tu uz ide o svetovu organizaciu .. inak mam aj novinky boli vo vedlajsej firme ako robim ja a kontrolovali tam.. ale co som pocul od znameho co tam pracuje tak im to bolo oznamene dopredu ako myslim tym zamestnancom a potom sup usb von s compov a cistota bola jasna...Hextall napísal:Ono to nie z právneho hľadiska tak jednoduché dostať povolenie na prehľadanie domácnosti. Preto, ako aj uvádza tá stránka, 90% kontrôl sa vykonáva vo firmách a aj to takmer všetky na vyslovený podnet, čiže ak ťa niekto nabonzuje.
Zatial? Si neviem predsavit ako by obehali vsetkych, ktori maju doma aspon jedno pccko. Potom este, ako by zistili, ze nejake vobec doma mam? Ale urcite by to vyriesilo problem s nezamestnanostou na velmi dlhu dobu.Blaky napísal:stim legalnim softom vam poviem takked to nekontroluju v amerike u sukromnikov tak kto by to kontroloval na Slovensku
takze ked stym nepodnikate tak mate pokoj a nikto vas neotravuje oni chodia iba po firmach ktore maju hojne PC a snimi stale nieco robia po obycajnych uzivateloch nechodia. Zatial
ja mam 2 PC bez legalnehogego napísal:koli tomu mam dve bedne jedna z linuxom jedna z widowsom na to aby mi vrazili do domu predsa len zazvonia dokym zijdem dole len vymenim bednu za bednu a tu druhu necham hned pod botnikom na chodbe potom sa pekne podakujem za navstevu a dovidenia