Sokol StB-ak/fasista ?

Diskusie na politické témy...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

hojko napísal:Zaujimave, ze kolko dokazov sa prezentovalo v mediach a niekto aj napriek tomu bude tvrdit svoju nevinu.
hojko, ze by mu boh odpustil :?: dufam, ze to odcitujem presne :roll:
...A odpusť nám naše viny, ako i my sme odpustili tým, ktorí sa previnili proti nám.
(Matúš 6,9-12)
tu sa ale straca moje chapanie. pozemstana, nema pravo sudit ziadny pozemstan, okrem tych z vatikanu. proste rofl
nadl
Medium Star
Medium Star

Pozoruhodné!

Príspevok od používateľa nadl »

LES:Arcibiskup Sokol začal obhajovat Dr. Jozefa Tysu. Vtom momente sa spustila dikredidačná kaňpan proti acibiskupovi Sokolovi.keď hovoríš že le polovica je z toho pravda tak by rád pripomenul PATER INTERIS kto to bol? Kde sú materiali kto patril do PATER INTERIS? Podľa mňa sú dávno skartovane, Môj názor je ten že ťudia ktorý si zabepečili skartovanie materialov o ích činnosti tak spúštaju diskredidačné kampane že su za tým byvali pracovnici ŠTB to som si na 100% istý. Kto sa im postaví do cesty tak naňho vytiahnu obuch ŠTB. Les nemáš ani predstavu čo sa robilo z archývami za Jana Čarnogurkého a ďalej Langoša asi preto Lagošova manželka tratila v pražských električkach obnosi o ktorých sa ti ani nesníva.Les a to je leň jedna tretina z toho čo je pravda.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

to je nejake narecie ? :)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

hojko napísal:Rok a stvrt stara tema, ale zrejme mal Les v niecom pravdu :) Zaujimave, ze hromadne medializovat sa to zacalo az teraz.
Vašk on vravel že má mediálne kontakty a ked už teraz nemôže byť na fóre necháva nám takéto odkazy :lol:
Ale teraz vážne. Som veriaci ale.. Ked mám pravdu povedať tak sa zlučujem z názorom pantera. Cirkev nieje o hodnostároch ale o správnych ľudí kotrý ju tvoria a dávajú správny príklad. Prečo súdiť cirkev podľa toho akých má "šéfov" Kto ich tam dosadil..? Radový kresťania určite nie takže zvalovať vinu na nich ako na čierne ovce je hlúpe. Jednoducho zhrniem to tak. Či je sokolo štbák alebo nie je jeho osobny problem a cirkev stím má pramálo spoločného. Kopu ľudí žije svôj život v pretvárke tak neviem prečo sa to rozmazáva.
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

Jednoznacne by mal odtstupit a nie len on ale aj dalsi vysoki predtavitelia.Ale ako to na Slovensko byva za pol roka sa na to zabudne a bude po vsetkom a ona bude nadalej tam kde je.
Napísať odpoveď