ako je t pohode mám rad aj veci z tej opery, ale v tej opere to znie skôr melodicky, a originál má niečo viac do seba( pre mňa)
mne sa najviac s S&M páči toto
a v poslednej dobe ma nieco do seba pre mna Bob Marley - Iron Lion Zion - sa vzdy tak odputam pri tom songu a mam chut byt fakt tvrdy ako lev... skoda ze po tych 3 minutach ma to prejde
bullet 4 my valentine-hand of blood
Limp bizkit-break stuff
+ nejake pesnicky od kapely Slipknot a Underoath
//zabudol som na kepelu Rise against a ich pesnicku Give it all
jednoznacne... tiez napr
Rise Against - Drones
Scary Kid Scaring Kids - Losing My Religion
Story of the Year - And the Hero Will Drown
Muse - New Born
Lostprophets - To Hell We Ride
..nieco take si zvyknem pustat pri zjazdoch na biku.. citit sa na chvilu ako Cedric Garcia je na nezaplatenie
celkom nechapem ako moze niekoho burcovat hip-hop, ale ok whatever
Eh, to nie je slovensky hip-hop... Tie produkcie robili ovela lepsi beatmakeri ako Grimaso alebo Aneš... Su to melodicke, prepracovane, navrstvene sample dobre spojene. Mozno ma nevyburcuju tym, ze maju 170bpm ale su uzasne. Z tolkej hudby kolko som ja pocul je toto asi najlepsie urobene na "nabudenie". No ak by som teda potreboval uplne ze nastartovat, tak urcite indie, electro rock, synth rock.
//autoeditácia príspevku ( 28 May 2008, 20:30 )
Nevedeli by ste mi povedať ako sa volá hit apocalyptici s ktorým sa dostali do povedomia v roku 2003 myslím
//autoeditácia príspevku ( 28 May 2008, 20:30 )
Nevedeli by ste mi povedať ako sa volá hit apocalyptici s ktorým sa dostali do povedomia v roku 2003 myslím