|
| Autor |
Správa |
spidoss Amateur

Stav:  Založený: 02.10.2005 Príspevky: 21
Zaslal: 20 Jan 2006, 17:37 Predmet: sony ericson k700i |
|
|
| Prosim poradte mi mam mooc velky problem !!! Mam na mobil program ktory sa vola mobil edit a nejde mi cez neho davat hry z pc do mobilu preco ? Lamentujem nad tym uz asi mesiac kua tak mi poradte co s tym je ! dik moc |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 740 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2006, 18:01 Predmet: |
|
|
| ja mam trocha iny problem, ze ked mam na k700i animaciu (gif) na PC, do mobilu mi to automaticky da jpg a je to staticky obrazok... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Matej18 Star

Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 604
Zaslal: 20 Jan 2006, 20:20 Predmet: Re: sony ericson k700i |
|
|
| spidoss napísal: |
| Prosim poradte mi mam mooc velky problem !!! Mam na mobil program ktory sa vola mobil edit a nejde mi cez neho davat hry z pc do mobilu preco ? Lamentujem nad tym uz asi mesiac kua tak mi poradte co s tym je ! dik moc |
a cez čo to posielaš irda, bt,alebo data kabel?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 837
Zaslal: 20 Jan 2006, 20:40 Predmet: Re: sony ericson k700i |
|
|
| spidoss napísal: |
skus radsej program FMA |
|
| Návrat hore |
|
 |
stans Medium Star

Stav:  Založený: 28.02.2005 Príspevky: 313
Zaslal: 20 Jan 2006, 21:11 Predmet: Re: sony ericson k700i |
|
|
| Stopa napísal: |
| skus radsej program FMA |
tak, tak používam dlhší čas sa je to naj... soft pre SE
| Kód: |
| http://fma.sourceforge.net/index2.htm |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
johny17 Medium Star

Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 375 Bydlisko: Malajzia Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2006, 15:39 Predmet: |
|
|
| Ja pouzivam My Phone Explorer je pekne po slovensky vyborne aj po vizualnej strannke.Vrelo doporucujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepek5 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.12.2005 Príspevky: 167 Bydlisko: za LCD Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2006, 17:42 Predmet: |
|
|
A mas ten MobilEdit registrowany? Lebo demo je len na citanie, a logicky nejde zapisowat.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 740 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2006, 18:05 Predmet: |
|
|
| Hossa1881 napísal: |
| ja mam trocha iny problem, ze ked mam na k700i animaciu (gif) na PC, do mobilu mi to automaticky da jpg a je to staticky obrazok... |
mne by dakto nevedel pomoct?' ' |
|
| Návrat hore |
|
 |
projector Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.10.2005 Príspevky: 50 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2006, 16:52 Predmet: |
|
|
Chlopi poradte mi, skusal som si stiahnut java hru cez usb data kabel ale dosla na hovno - jedine moznosti ktore sa s nou daju robit su sprava suborov (ziadna instal. nic), informacie, odstranit, premenovat, oznacit viac! Okrem toho sa to da este odoslat. Neviem, mozno robim chybu v tom ze to stahujem do priecinka ine, ale ked do inych to podla mna nepatri, hmmm???Poradte, please.......  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pufo Callo Star

Stav:  Založený: 18.11.2005 Príspevky: 540
Zaslal: 22 Jan 2006, 18:13 Predmet: |
|
|
nepatri to do ziadneho, pretiahni to akoby si mal otvoreny na pc adresar moje dokumenty a chcel to dat priamo tam nie to podzlozky.. enjoy ak toto nepochopis tak si lol  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mikkimikki Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2005 Príspevky: 979 Bydlisko: BA / ZV Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2006, 20:45 Predmet: |
|
|
| na posielanie SUBOROv do MT je najlepsi bud IrDA , Bluetooth alebo Citacka Pamatovych kariet - na to nepotrebujes ziadny SOFT , a co si do MT poslete ci je to uz animacia, hra , apod tak vsetko to tam budete mat take ako ste to poslali ... kabel je na dve veci |
|
| Návrat hore |
|
 |
Quo Amateur

Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 13
Zaslal: 25 Jan 2006, 0:40 Predmet: |
|
|
Odbornik
Ak nevies, tak K700i nema s pamatovkami nic spolocne
Ja odporucam Sony Ericsson File Manager - je aj na cd k se, alebo aj My Phone Explorer.
Staci to preniest do Ine a v mobile nainstalovat - instaluj len *jar, a ak treba aj *jad subory
Ak hru nechcelo nainstalovat, tak ju mobil pravdepodobne nevedel rozoznat,alebo to bol chybny subor, pripadne,nebola vhodna na tvoj mobil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kanes Novice

Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 6
Zaslal: 25 Jan 2006, 1:54 Predmet: |
|
|
| program MobilEdit je ok, no K700i fici najlepsie cez IrDA alebo Bluetooth posles hocico cez klasicke bezdrotove spojenie netreba ani program. hry, temy, aplikacie nie je problem vsetko fici ako ma......... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2058 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2006, 0:40 Predmet: My Phone Explorer |
|
|
| johny17 napísal: |
| Ja pouzivam My Phone Explorer je pekne po slovensky vyborne aj po vizualnej strannke.Vrelo doporucujem |
Tak ten phon explorer je fakt super.Normal software co je pri phone je na tom oproti tomu dost blbo.
Btw nema niekto skusenosti s tou K700 webcam?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mikkimikki Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2005 Príspevky: 979 Bydlisko: BA / ZV Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2006, 12:42 Predmet: |
|
|
| Quo napísal: |
Odbornik
Ak nevies, tak K700i nema s pamatovkami nic spolocne
Ja odporucam Sony Ericsson File Manager - je aj na cd k se, alebo aj My Phone Explorer.
Staci to preniest do Ine a v mobile nainstalovat - instaluj len *jar, a ak treba aj *jad subory
Ak hru nechcelo nainstalovat, tak ju mobil pravdepodobne nevedel rozoznat,alebo to bol chybny subor, pripadne,nebola vhodna na tvoj mobil  |
ja viem ze k700 nama z pamet.kartamy nic spolocne, ja som to myslel celkovo u vsetkych MT nie len u K700 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|