|
|
|
| Autor |
Správa |
pepo Light Professional

Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 972
Zaslal: 07 Feb 2007, 14:32 Predmet: Sony Ericsson W810i |
|
|
potrebujem poradit mi nanom hrozne vadi jedna vec a to je ta, ze napriklad ked si najdem zmeskany hovor tak prva vec je ze vzdy ked je to od toho isteho ucastnika tak prepisuje len v nepijatych vzdy cas neda sa dako nadstavit alebo spravit aby mi púroste ostavali aj od toho isteho ucastnika zmeskane hovory aj keby ma prezvanal kazdu minutu ???
a este druha vec ze ked mam zmeskany hovor tak neveim ci ma ten dotycny prezvanla alebo volal bo tam neukaze absolutne dlzku hovoru ( cize neveim ci prezvana alebo vola ak mam zmeskany hovor ) plys neda sa to neako zrobit dakujem .... teda dufam ze ste am pochopili s toho co com napisal ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 3161
Zaslal: 07 Feb 2007, 14:37 Predmet: |
|
|
| K tej druhej veci, nemá ti čo ukazat kedze ziadny hovor neprebehol. Mam rovnez w810 ta druha vec je všeobecná k fonom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepo Light Professional

Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 972
Zaslal: 07 Feb 2007, 14:47 Predmet: |
|
|
| pato83 napísal: |
| K tej druhej veci, nemá ti čo ukazat kedze ziadny hovor neprebehol. Mam rovnez w810 ta druha vec je všeobecná k fonom. |
hej len co som mal predtym mobil a to siemens tak tam prosto ked ma nikto przvonil tak mi vzdy ukazalo dlzku ci ma prezvanal 3 sekundy alebo viyc a ked bol zmeskany hovor napriklad 30 sekund tak mi ten cas zobrazilo neda sa to aj u tohoto dako tak spravit to je jedine co mi natom vadi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rammer Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.12.2006 Príspevky: 581 Bydlisko: neďaleko od Martina... Karma: 
|
Zaslal: 08 Feb 2007, 15:30 Predmet: Re: Sony Ericsson W810i |
|
|
| pepo napísal: |
| potrebujem poradit mi... |
bohuzial, nevyriesis ani jeden problem. a tiez pochybujem, ze na to existuje java aplikacia, kedze aplikaciam musis vzdy povolovat citat uzivatelske udaje. aj ja mam w810i a tiez mi to vadi |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|