nikdy som nevedel pochopit co konkretne ma byt na tej relacii vtipne. Ked sa im podarilo za celu relaciu vycarit 3x usmev (ani zdaleka to nie je smiech) na mojej tvari povazoval som to za kvalitnu cast.
mastermind napísal:nikdy som nevedel pochopit co konkretne ma byt na tej relacii vtipne. Ked sa im podarilo za celu relaciu vycarit 3x usmev (ani zdaleka to nie je smiech) na mojej tvari povazoval som to za kvalitnu cast.
máš pravdu... ani ja som sa ešte nikdy nesmial úplne... keď som sa aj zasmial tak to len tak nasilu a aj to som sa len tak trochu pousmial. Ale popučiť od smiechu to sa my ešte nestalo
Martin44 napísal:je to strasne plytky program a nesledujem to lebo zachodovy humor mozem vidiet aj ked zajdem na hocijaky ktrh alebo krcmy a kukam na ozranov...a ne na stv je to lepsie ako SOS....dovi a dopo
no jo to by si nebol ty keby pre teba ako blaváka bola cela STV trapna.
2TOPIC: Mne sa strašne páči pomáhajbo a jak menuje tie veci ktore budeme potrebovat a ktore sa najdu v kazdej domacnosti(napr. jedna rozbuška mučenníka all abdách)
No mne sa páči U Slováka, Jazykové okienko, Nevesta pretože milionár, Superstar Slovesko hľadá (či tak nejak), Odpovede z obrazovky (aspoň myslím, že sa to tak volá, ale neskutočná boma, škoda, že to dali len raz), Vyhúlený Malý bobor a niekedy záverečné titulky.
akoze ked chruno popisoval ten zachod a mora to drevo tesane original pre mojsejovcov tak som isiel do kolien...
ale je pravda ze nie kazdy tejto relacii moze pochopit pretoze ich humor je dost specificky ... taky iracionalny
dudinko napísal:Pre tych ktory si to nepozreli a chcu to videt..
//uz som tu to raz daval ale aj tak ˘˘
videl som to este a raz a zase som sa nad tym
a este ja som si myslel ako sa mojsejovci k nim vyjadrili k Danglovi a Polnisovej ze sa ospravedlnia alebo uz prestanu si robit srandu ale oni zase im davaju .. no co uz
Mojsejovcov moze rozhodit a najlepsie je ze oni s tym nic nezmozu...ba tym ze ich vo svojej relacie kritizovali tym este primleli vodu na mlyn pre SOS...nice work Dangl a Polnisova