|
| Meníte/používate iné ako defaultné sample vo Windowsáckom SOUNDS? |
| Áno |
|
25% |
[ 5 ] |
| Nie |
|
75% |
[ 15 ] |
|
| Celkom hlasov : 20 |
|
| Autor |
Správa |
YurY Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 48 Bydlisko: Monastery beneath Zniev Karma: 
|
Zaslal: 17 Feb 2006, 4:09 Predmet: Sound Themes do Windows |
|
|
Cudujem sa ze na nete nie su ziadne temy. Uz pri 1.instale XPcka som si v Sounds nahodil dake tie sampliky (Z Aliens CZ-DAB,Kurwahosigutentag,z gamesiek,StartXP-dake pjekne fade-in intro z audiotracku atd.).Poznam aj viacej ludi ktory si tiez nezavisle odo mna 'nahodili' daku tu .waw na skraslenie Desktop. Je to fajn mat Win trosku individualizovany, nie?
Problem je, ze nejak je tych poloziek viacej a rad by som sa tiez o ne 'postaral' ale uz fakt neviem odkial cerpat...
Stranky na ne ziadne a na SOUND THEMES (akoze package) uz vonkoncom nie.. Za to na nejaky ICQ je ich habadej
Neviete teda poradit dake www na minisampliky a zaujimave .waw popr. mate niekto nejake 'cool rips'? A vobec, skrasluje si niekto svoje Desktop aj takto? Podelte sa... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13825 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 17 Feb 2006, 4:27 Predmet: |
|
|
| A na co zvuky? Nech hra WinAmp, to staci. Jediny zvuk mam asi pri otazke a chybovej hlaske, to staci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
YurY Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 48 Bydlisko: Monastery beneath Zniev Karma: 
|
Zaslal: 17 Feb 2006, 5:23 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| A na co zvuky? Nech hra WinAmp, to staci. Jediny zvuk mam asi pri otazke a chybovej hlaske, to staci. |
No mne hra WinAmp stale (' ')) ale ked pocujes nejaky specificky sound (obcas samozrejme; ktory zaujme tvoju pozornost a ty reagujes,popr.kasles na to..),napr tie Error zvuky ked kopnem do bedne (a nastane docasny vypad z netu ) je celkom sranda ked mas nahradene dakou 'neznou' citaciou priklady nejdem ani pisat.. Ano, viem ze je to teor.uplna zbytocnost, len take skinovanie...ale dost mi to vylepsuje feeling pri compovani...
Podla gusta...
P.S. a musim sa priznat, aj koli tomu ze vsetko orig. od Microsoftu mi je dako prosti srsti..este aj tie soundy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4721
Zaslal: 17 Feb 2006, 5:43 Predmet: |
|
|
| YurY napísal: |
P.S. a musim sa priznat, aj koli tomu ze vsetko orig. od Microsoftu mi je dako prosti srsti..este aj tie soundy  |
Co ti brani prejst na linux? |
|
| Návrat hore |
|
 |
YurY Light Expert

|
Zaslal: 17 Feb 2006, 5:59 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| Co ti brani prejst na linux? |
Vyrastal som na Amigackom Workbench a ked som sa oboznamil s Linuxom tak to moje 'antiWin' citenie este umocnilo. Problem je v tom je vacsina programov s ktorymi pod Win pracujem nema na Linuxe ani alternativu. Jednoducho pouzivam pod Win dost dost aplikacii a viem, ze sa s nimi nerozlucim.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 17 Feb 2006, 12:06 Predmet: |
|
|
| Jediny sound co mam zapnuty pod windowsomv je "TONG!". A to len preto, aby som vedel ze sa zase daco do... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5409 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 17 Feb 2006, 12:25 Predmet: |
|
|
| ja som default zvukovu schemu upravil iba tym ze som vypol tie hnusne zvuky pri zapnuti a vypnuti windowsu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jjhacker Medium Star

Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 369 Bydlisko: Brno Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2006, 3:04 Predmet: |
|
|
| ja mam uplne vypnute zvuky na wine lebo mi to robilo nervy ako ICQ pri posielani sprav... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|