Spanie pri zapnutom PC...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Spite pri zapnutom PC ?

áno, vždy...
16
7%
často....
52
22%
pár krat som tak spal...
81
34%
nikdy
89
37%

Celkom hlasov: 238

magnum
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa magnum »

nehrozi travim tu vela času dakedy aj noci ale vždy som hore ak sa mi chce moc spat tak vypnem pc a idem si lahnut myslim že pri pc sa ani vyspat neda a neni to zdrave ale na druhej strane neni zdrave ani travit za pc tolko času ako zvyknem ja :D
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Zaspim v pohode aj ked nemam najtichsie fany :? Ale cez minulu noc som tahal 2 hry a rano boli stiahnute a vyspal som sa v pohode.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Obcas tak spim ked nieco stahujem, ale vzdy mam pritom otvorene okno v izbe, bo inak tam mam hrooozny vzduch!!
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Teraz v lete to je naj teplo este PC nam kuri :) ale inak moze dojst k poziaru o tom ste nevedeli napr: si pametam pred rokom sa to stalo v Nemecku > dnes je uz cela rodina neboha
:?

TAKZE JEDNOZNACNE VYPINAT NA NOC !
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja spavam dost casto pri beziacom pc-ak potrebujem surne potahat torrenty. a pri starom dil-upe som aj 20MB musel tahat cez noc,takze som si na to zvykol...
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Nikdy, ale raz som dal defragmentovať disk a so išiel normálne spať. :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

moj trulo ( PC ) huci ale zvykol som si a tiez sa nevyspim bohvie jako tak preto ked taham idem prec - rozne akcie :smt039 a ked rano dojdem domov tak zaspim raz dva ....
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

toz spaval som pri zapnutom kompe, ale nie pri mojom desktope, ale pri notebooku (taky stary sunt, 233MHz, 64MB RAM,...) a tomu dost huci disk... asi mesiac som to vydrzal, az raz to nevydrzal notas a pokazil sa... mal som na tom DC hub tak bezal 24/7 akozto server... a mal maly odber :oops:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Par krat som uz spal pri zapnutom PC. Velmi mi to nevadilo, lebo velky hluk nevydava. Ale viac to vadilo mojej mamke. Dostal som od nej zdrb ze preco nevypinam PC na noc. Keby som jej povedal ze taham nejake pecko tak to by som dostal asi vacsi zdrb.
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

heh ja mam to stastie ze mam comp v obyvacke takze to neni pocut do mojej izbyaj ked nekedy spim v obyvke takze mi to moc nevadi
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

osobne tak zeby som spal na stolicke pri zapnutom pc neexistuje ale ked davam defragment alebo daco taham ta v pohode...
spoluziacka sa mi priznala ze zaspala pri zapnutom notebooku porste ruka na klavesnici beziace icq :D no rofl :D
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

p4ra napísal:Ano. Obidva moje pocitace su zapnute 24/7/365 - restart len v krajnych pripadoch. Zvykol som si uplne v pohode.
aky mas OS lebo pod win si to neviem ani predstavit ved to musis mat zaplnenu ramku
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

tomPD napísal:aky mas OS lebo pod win si to neviem ani predstavit ved to musis mat zaplnenu ramku
V pohode aj s Windowsom.. :)
http://en.uptime-project.net/page.php?p ... nt=windows

..tiez som zapnuty s XP SP2 24hodin denne, bo mi na kompe bezi web aj ftp server.. a v noci stahujem, bo vtedy nie su limity.. :) Restart robim iba pri (od)instalacii programov a updatov (cca raz za tyzden) a vypinam iba ked viem, ze minimalne 6hod. nebude nikto doma (mama je na dochodku, takze sa to stava iba obcas)..

..komp najtichsi nie je, pri spani mi huci cca 2m od hlavy.. ale zvycajne chodim spat taky unaveny, ze uz mi ten hluk nevadi.. :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

ja teraz nervem este jeden chladiť do PC a to bude hluk :twisted: :cry:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

obcas necham zapnuty tak ako uz bolo spomenute ak nieco stahujem ale dost mi to vadi. Nie ze by to vydavalo extrem hluk ale na to aby som zaspal potrebujem ticho zvlast ak sa chcem vyspat ked rano musim skoro vstavat. Stane sa ze niekedy zaspim ale jednoducho som tak unaveny ze sa mi ho nechce ist vypnut aj ked mi staci natiahnut ruku... Sranda ze ak mam zapnute radio alebo telku tak zaspim hned ale ked je pustene PC tak mi to prekaza.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

ja pomerne casto lebo cez noc sa najlepsie stahuje...a moj pc je v celku tichy takze nemam problem so spankom
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

ja som to vyriesíl tak ze ked musi ist pc celu noc tak si dam cez hlavu vankus a hlucnost sa znizi skoro o polovicu!!! :lol: :lol: ale nie ze si len tak date na hlavu vankus, musite si do toho vankusa hlavu "zabalit" :lol:
funguje zarucene :D
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

mne sa este nestalo ze by som spala pri pc....fotrovci by ma zabili...uz ma zabijaju ked ho zapnem hned ako sa zobudim....
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

p4ra napísal:Ale ved PC nezerie tolko.
No nie som elektrikar, ale PC asi vazne az tolko nezerie. Zoberme si taky bezny PC zdroj, ktory ma vykon 350W. To je spotreba zhruba ako 6 zapnutych ziaroviek, co nie je az take strasne, nie? Opravte ma ak sa mylim... :?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

tomexx napísal:No nie som elektrikar, ale PC asi vazne az tolko nezerie. Zoberme si taky bezny PC zdroj, ktory ma vykon 350W. To je spotreba zhruba ako 6 zapnutych ziaroviek, co nie je az take strasne, nie? Opravte ma ak sa mylim... :?
to ze mas 350W zdroj neznamena ze mas taky odber...
Napísať odpoveď