|
| Spite pri zapnutom PC ? |
| áno, vždy... |
|
6% |
[ 10 ] |
| často.... |
|
22% |
[ 36 ] |
| pár krat som tak spal... |
|
32% |
[ 53 ] |
| nikdy |
|
39% |
[ 64 ] |
|
| Celkom hlasov : 163 |
|
| Autor |
Správa |
jumper Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2005 Príspevky: 1113 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2007, 22:39 Predmet: |
|
|
bez zapnuteho pc asi uz nezaspim ale vazne pc mi fici 24/7
zaciatky boly zlee isel som spat a o jednej rano som vybehol s postele vypol a spal som dalej teraz uz si aj sestra zvikla |
|
| Návrat hore |
|
 |
.I.LoVe.lOvE. Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 190
Zaslal: 12 Máj 2007, 22:47 Predmet: |
|
|
| jin napísal: |
| Obcas tak spim ked nieco stahujem, ale vzdy mam pritom otvorene okno v izbe, bo inak tam mam hrooozny vzduch!! |
Menej prdkat treba, nezvaluj na pocitac
K teme: Spala som par krat, ale snazim sa to moc nerobit, neni to zdrave Jedine ze by som nieco stahovala, ale to je zas nelegalne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
XilleR Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.07.2005 Príspevky: 1121
Zaslal: 13 Máj 2007, 1:57 Predmet: |
|
|
| .I.LoVe.lOvE. napísal: |
Menej prdkat treba, nezvaluj na pocitac
K teme: Spala som par krat, ale snazim sa to moc nerobit, neni to zdrave Jedine ze by som nieco stahovala, ale to je zas nelegalne  |
..stahovat sa daju aj legalne veci ...su vacsinou menej vyuzitelne ale existuju aj take  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2146 Bydlisko: PL-Waw>SK-Ba>CZ-Prg Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2007, 8:26 Predmet: |
|
|
Velky PC na noc vypinam ale notebook co mam pri posteli skoro vzdy zabudnem vypnut alebo ho proste nevypnem ... je uplne tichucky ... cize mi to moc nevadi
//Na velkom PC mam este Origos ventilatory ... Vymenim ich za nizko otackove a bude pokoj ... sice ich mam v case 5  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Josifek Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.02.2007 Príspevky: 491 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2007, 9:09 Predmet: |
|
|
| Mam tiche PC, ale nechavam stahovat iba cez vikend, ked mam neobmedzene stahovanie. Nevadi mi to vobec, kedze si zaroven pustim winamp, a vypnem ho az ked som taky unaveny, ze ten "hluk" ani nevnimam... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1834 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2007, 9:13 Predmet: |
|
|
ja spím iba keď sťahujem niečo väčšie,2GB+
ale to zaspávam po dobrej pol hodine  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 517 Bydlisko: teraz? Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2007, 9:35 Predmet: |
|
|
| ja som 5 tyzdnov spal na zemi a comp bol odomna tak pol metra a vobec mi nevadilo ze je zapnuty lebo je uplne tichulinky. takmer ho nepocut takze spat pri nom je ako pri otvorenom okkne. takmer ziadne hucanie |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1405
Zaslal: 14 Máj 2007, 9:49 Predmet: |
|
|
| V podstate sa nepametam, kedy som spal pri vypnutom pocitaci. So spolubyvajucim mavame obvykle zapnute pocitace cele tyzdne co sme na intraku nonstop, a doma je uz potom taky navyk ze to tiez nevypinam. Samozrejme, comp je upraveny... spomalene obratky vetraku zdroja, tiche modely diskov, kvalitnejsie vetraky... potom nieje problem... Nieje to sice uplne po tichu, ale na jemne sustanie sa da zvyknut za par hodin. |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6662 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2007, 9:53 Predmet: |
|
|
| tomPD napísal: |
| aky mas OS lebo pod win si to neviem ani predstavit ved to musis mat zaplnenu ramku |
Sorry, ze odpisujem "trosicku" neskoro, ale az teraz som si vsimol temu.
No, mam tam klasicky Windows XP SP2. Holt, ked sa vies start o operacny, tak ti vydrzi dlho. A nemam ho az tak hlucny. Akurat externe disky pocut trosicku, ale nic hrozne. Plus zaspavam pri zapnutom TV na pocitaci, takze nic nepocut, len zvuk z repraku, kt. je 50cm od mojej hlavy asi.
EDIT: Dakujem tomu hrdinovi, kt. mi dal K- za 2 posty v tejto teme, bez jedineho argumentu. Vidim, ze mnohi za vas ani netusia, naco je take nieco, ako karma tu. Deti.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1756 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2007, 13:45 Predmet: |
|
|
tusim ze raz som zaspal... formatoval som hdd o 2:00 rano a zobudil som sa v kresle pri pc  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mikosuo Novice

Stav:  Založený: 31.12.2006 Príspevky: 7
Zaslal: 14 Máj 2007, 16:11 Predmet: |
|
|
pri zapnutom pc spim skoro kazdy den....ja som taky paranoidny ze sa ho bojim vypinat aby sa mi znova zapol  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hip-hoper Star

Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 557 Bydlisko: Sabinov Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 15:32 Predmet: |
|
|
pri zapnutom spim len niekedy, ked sosam neco a tak. Ale vacsinou je moj pc v noci oddychuje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2456 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 15:39 Predmet: |
|
|
celkom casto.tak tri krat do tyzdna aj cez noc.
ked som ho mal este v izbe tak mi to trocha vadilo,potom som si zvykol.teraz je v sestrinej izbe,kedze sestra je na vyske a mam tu lepsi signal pre wi-fi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2939 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 18:15 Predmet: |
|
|
este nikdy som nezaspal pri zapnutom PC  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lama2d VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 762 Bydlisko: MYsql Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 23:44 Predmet: |
|
|
Skoro stale. Pocitac mam asi meter od hlavy ked spim. Vobec mi to nevadi. Chladenie mam tichucke, takze pohoda.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|