Splinter Cell Chaos theory
POMOC
Prosím Vás pomôžte mi spustiť tú hru potrebujem čo najpresnejšiu radu ako mám spustiť SPlinter cell thery chaos prosím aj som to crackol ale nejde a píše mi že nemám autorské práva. a ten program čo tu spomínate a odpojiť mechaniku čo tu píšete nemám ani po tuchy...prosím strašne tú hru chcem hrať
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: POMOC
Ja som to obisiel cez YASU tools , aby ti ten soft isiel musis mam nainstalovaneho deamonas14n napísal:Prosím Vás pomôžte mi spustiť tú hru potrebujem čo najpresnejšiu radu ako mám spustiť SPlinter cell thery chaos prosím aj som to crackol ale nejde a píše mi že nemám autorské práva. a ten program čo tu spomínate a odpojiť mechaniku čo tu píšete nemám ani po tuchy...prosím strašne tú hru chcem hrať
-
lekoklatik
VIP
Re: POMOC
Jak nechápeš? Mountneš do daemona image SC (ten crack ktorý je na to určený) rućne odpojíš mechaniku (vytiahneš káblik z nej) a hráš... Nič zložités14n napísal:Prosím Vás pomôžte mi spustiť tú hru potrebujem čo najpresnejšiu radu ako mám spustiť SPlinter cell thery chaos prosím aj som to crackol ale nejde a píše mi že nemám autorské práva. a ten program čo tu spomínate a odpojiť mechaniku čo tu píšete nemám ani po tuchy...prosím strašne tú hru chcem hrať
-
lekoklatik
VIP
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
daj si 2:28 minmulatt napísal:ludia pls ako hackuju dvere?absolutne netusim ake kody tam mam davat z tych co mi tam bezia
Ide tam o to že ti tam behajú čiśla no a keď sú čisla zelené, musíš na ne kliknúť. nvm či som to popísal zrorumiteľne. popozeraj si po google...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
-
mARILYN mANSON
Medium Professional