bios uspesne preinstalovany - dakujem za pomoc, zda sa mi ze to je stale take iste..
Ale, stale mi nefunguje
- otvaranie programov ako vegas, aae, 3dsmax. Vzdy ked ich otvorim tak vyskoci autorun tabulka kde sa program nacitava ale potom uz nenaskoci.
- neviem otvorit fotky v zakladnom windows viewvri v ktorom to predtym islo
- nejde mi otvorit catalyst
- ked dam tento pocitac>vlastnosti systemu tak sa mi restartne plocha a tiez to padne.
Obcas to preblikava, tuto chybu neviem odstranit. Nevies v com by to bolo?
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2013, 17:05)
Takze, dalsi jeden velky podstatny problem. Vzdy ked chcem nainstalovat driver na gpu, tak mi to padne do bluescreenu a nasledne sa restartuje PC. Po restartnuti zacnu ta blikajuca grafika takze tento problem bude urcite v tom ze mi to padne pocas instalacie. Ked znova po tom restartnuti spustim instalaciu tak sa mi to nainstaluje normalne, ale grafika blbnut neprestane.
Myslel som ze po updatnuti biosu sa tento problem vyriesi. Rozmyslam, ze som asi stiahol zlu instalacku na ten chipset.
Uplink, vedel by si mi prosim ta najst chipset instalacku na moju P7P55D ?
Dakujem
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2013, 17:24)
Takze2:
Nejak som nainstaloval ten driver 13.4., programy, softy a fotky idu otvarat.. no stale to preblikava..
ale ako ked som nainstaloval ten driver, tak vsetko bolo ok, nic neblikalo, len ked som restartoval pc tak to znova zacalo....
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2013, 17:27)
Takze3:
znizil som frekvenciu monitora zo 75hz na 60hz a uz to neblika, je to ok.. a ked to znova zmenim na 75 tak to je tiez ok, ale po restarte to zasa robi. Takze ked toto budem musiet robit pri kazdom zapnuti pc tak ma asi slahne. Proste pri zmene tejto frekvenci alebo zmene nejakych nastaveni v catalyste to prestane robit ale po restarte to znova zacne...
CIZE, co mi odchadza, doska, gpu alebo monitor?
PORAZI MA!