|
| Autor |
Správa |
H5ck2r Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2005 Príspevky: 601 Bydlisko: Tam kde sa da Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2006, 18:01 Predmet: |
|
|
Tak ja sa moc neucim..Ja sa ucim niekedy aj v skole cez prestavku..Ale ja si vecsinou ucivo zapametam na hodine.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
davoos Light Expert

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 72 Bydlisko: PO/KE Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2006, 19:03 Predmet: |
|
|
ja sa vacsinou ucim tesne pred pisomkou a aj tak vsetko odpisem od spoluziaka .ale chcem to zmenit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1369 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2006, 19:06 Predmet: |
|
|
| Apollo napísal: |
| zaujimave, tiez som o tom pocul, da sa to niekde stiahnut ? Alebo odkial si to ty zohnal ? Smile |
otec to kupil...kukni www.hemisfery.sk tam mas o tom aj dake to info aj kolko stoji najlacnejsie.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6771 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2006, 19:08 Predmet: |
|
|
| davoos napísal: |
ja sa vacsinou ucim tesne pred pisomkou a aj tak vsetko odpisem od spoluziaka .ale chcem to zmenit. |
aj ja som cele tie roky chcel a nakoniec som sa normalne ucil az v maturitnom rocniku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7453 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2006, 19:10 Predmet: |
|
|
| ja sa učím vždy na poslednú chvíľu, večer (teda skôr v noci) a to tak, že ležím na posteli a čumím do zošitov a kníh... |
|
| Návrat hore |
|
 |
freestyler Expert

Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 199 Bydlisko: kredenc Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2006, 19:24 Predmet: |
|
|
ja sok na tom podobne jak ty.... lenze ked sa ucim, a fakt sa sustredim, tak sa naucim vela za malo casu.. ale musim byt ku..a sustredeny... vydrzim to tak hodinu.. potom musim na chvilu vypnut.. bud sa idem najest alebo tak...
nesmies proste mysliet na nic ine.. a nesnazit sa to, co sa ucis naucit naspamat, ale snazit sa to pochopit (ak je to napr. fyzika) |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7453 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2006, 19:27 Predmet: |
|
|
| no to je ale náhoda.. keď som čítal tak som si predstavil seba.. úplný súhlas. Ale ja nevydržím až hodinu, najviac tak 3/4. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stoporko VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2005 Príspevky: 752 Bydlisko: Holy Land Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2006, 8:13 Predmet: |
|
|
| ...inac, k tomu "pochopeniu" uciva pocas ucenia sa: Pekne, no je to trocha zbytocne, ked sa ucite dlhe zoznamy (ciste memorovanie) vzorcov - chemia, autorov - Literatura ... tam uz len sadnut, drvit. Mne pomaha to, ze si napr. vzorce sustavne pisem, naucim sa jeden, napisem par krat zpamati, naucim druhy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2903
Zaslal: 22 Apr 2006, 8:35 Predmet: |
|
|
| Stoporko napísal: |
| vzorcov - chemia, autorov - Literatura ... tam uz len sadnut, drvit. Mne pomaha to, ze si napr. vzorce sustavne pisem, naucim sa jeden, napisem par krat zpamati, naucim druhy... |
Mas pravdu, ak to pisem, ide to to same,ak si sam vypracovavam otazky,staci mi ich den pred skuskou zopakovat a este sa mi nestalo,aby som takto nespravil. Ked na to len cumim,alebo snazim sa to zapamatat, je to nanic. btw chemia by urcite nemala byt len memorovanie vzorcov a rovnic. Treba v nej vidiet spojitosti, potom to ide same. |
|
| Návrat hore |
|
 |
The Merlin Expert

Stav:  Založený: 01.03.2006 Príspevky: 142 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2006, 8:50 Predmet: |
|
|
Ja sa ucim asi takym sposobom, ze ked pridem zo skoly, trocha si oddychnem, pozrem nejaky film, a potom sa zacnem ucit. A to tak, ze po kazdom predmete si davam prestavky, nie vsak vascie ako trvalo ucenie na dany prednet. Cez tie prestavky vascinou jem ovocie, najlepsie hrozno = fakt to pomaha.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stoporko VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2005 Príspevky: 752 Bydlisko: Holy Land Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2006, 9:40 Predmet: |
|
|
| Holubar napísal: |
| btw chemia by urcite nemala byt len memorovanie vzorcov a rovnic. Treba v nej vidiet spojitosti, potom to ide same. |
...naprosto suhlasim, no to povedz nasej profesorke...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Apollo Medium Expert

Stav:  Založený: 02.04.2006 Príspevky: 83 Bydlisko: Bezdomovec Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2006, 19:14 Predmet: |
|
|
Lol no pekne drahe som si myslel ze tak do tych 3000 ale najlacenjsi za 6k to je dost kua . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1369 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2006, 19:27 Predmet: |
|
|
| Apollo napísal: |
Lol no pekne drahe som si myslel ze tak do tych 3000 ale najlacenjsi za 6k to je dost kua . |
to jo ale vysledok stoji zato kamos to testoval a mal daky mod a sa mu zdalo ako keby isiel okolo srdca alebo jeho baba to tiez testovala a ju zase navstivili mimozemstania  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vendo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 829 Bydlisko: www.h@vno.com Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2006, 19:35 Predmet: |
|
|
ja sa ucim tak ze sa neucim
ucenie, ked sa ale naozaj chcem naucit tak proste zapnem fakt kvalitnu hudbu (vacsinou pohodovu Metallicu alebo nejaky iny metal ) zoberem knihu/zosit a kukam stale dookola citam citam citam a takto asi za 30minut mam zmaknute asi 2-3 strany A4 potom sa musim rozptylit(neznesiem sa ucit dlhsie proste mi to zalezie na mozog a koniec) zahrarm cosi kuknem telku pokecam atd a zase asi za hodku doberem zvysok, v triede urobim tahaky-pri tom sa paradne naucis-a citam kym nezazvoni potom skovam pod lavicu a ked zlyha hlava tak pomoze tahak
inac aj ja som na elektrotechnike a tam sa akosi nikomu nechce do ucenia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Apollo Medium Expert

Stav:  Založený: 02.04.2006 Príspevky: 83 Bydlisko: Bezdomovec Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2006, 13:50 Predmet: |
|
|
| vendo napísal: |
inac aj ja som na elektrotechnike a tam sa akosi nikomu nechce do ucenia  |
Ta elektrotechnika je akasi prekliata , nesom jediny z triedy. Inac som si spomenul na dobry tahak co pouzivam. Proste zoberem mobil pofotim si schemy alebo njaky text, schovam do rukava a ked potrebujem tak vytiahnem . Alebo ked sa mi chce tak doma napisem na kompe dam pismo velkosti 4 - 3 a vytlacim. Este ma napadlo nahrat si na mp3 neco a potom pri pisomke pocuvat, ale to som neskusal lebo mam dosrany mikrak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|