|
| Autor |
Správa |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3002 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2007, 13:09 Predmet: |
|
|
| robinkoo napísal: |
no pomaly zacinam zistovat ze mi mozno nebude chybat ani ona ale jej kundicka vies ked je baba riadna kocka tak sa niekedy prepacia aj ine veci lebo my muzi mame jeden organ z ktoreho nam obcas je*e  |
ono ocitol som sa v podobnej situlaci akurat ze rozdiel bol iba 2,5 roka a ked to skoncilo tak som si uvedomil ze som smutny lebo utrpelo moje ego, ju som vobec nelubil. |
|
| Návrat hore |
|
 |
robinkoo Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 18
Zaslal: 18 Feb 2007, 13:15 Predmet: |
|
|
| uprimnaDUSA napísal: |
| ono ocitol som sa v podobnej situlaci akurat ze rozdiel bol iba 2,5 roka a ked to skoncilo tak som si uvedomil ze som smutny lebo utrpelo moje ego, ju som vobec nelubil. |
no aj ja som ju najprv chcel len dostat ale som netusil ze sa tak zmotam,, ale trosku sa to otocilo vyspala sa so mnou a potom ma odkopla tak super, pomaly zacinam verit na nejaku vyssiu silu |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1662 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2007, 13:33 Predmet: |
|
|
no pomaly zacinam zistovat ze mi mozno nebude chybat ani ona ale jej kundicka vies ked je baba riadna kocka tak sa niekedy prepacia aj ine veci lebo my muzi mame jeden organ z ktoreho nam obcas je*e  |
Hmm akoze nemyslis ze to bolo od teba trosku na istotu ona 15 ty 21 ona chce vyskusat ty vyuzit .... Neviem ci si vobec toto mal pisat alebo zakladat takuto temu. Ked chces za*ebat tak chod do bordelu a nepouzivaj na to 15tky .  |
|
| Návrat hore |
|
 |
robinkoo Amateur

Zaslal: 18 Feb 2007, 13:40 Predmet: |
|
|
| P3Bo napísal: |
Hmm akoze nemyslis ze to bolo od teba trosku na istotu ona 15 ty 21 ona chce vyskusat ty vyuzit .... Neviem ci si vobec toto mal pisat alebo zakladat takuto temu. Ked chces za*ebat tak chod do bordelu a nepouzivaj na to 15tky .  |
1.vyskusat asi nechcela vyskusane mala
2.vyuzit to je moc skarede-to nie
3.bordel? prepac ale to je dost ubohe
4.ja tu neriesim vernost alebo nevernost ale ako ist so susedom na pivo tak aby ma nic nesralo...nechcem sa s nim pohadat ale tiez nechcem aby s nou chodil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1662 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2007, 13:45 Predmet: |
|
|
| Akoze chodit s 15 rocnym dievcatom ktrore uz ma vyskusane (predpokladam ze nie jedneho ) to co je za dievca za takym chces smutit ??? A spat k susedovi take trosku bezcharakterne od znameho prebrat ti frajerku ale myslim ze neni dobre sa hadat kvoli babe zbytocne viac stratis ako ziskas pretoze ju uz nemas a stratit aj kamosa je na hovno. |
|
| Návrat hore |
|
 |
robinkoo Amateur

Zaslal: 18 Feb 2007, 13:48 Predmet: |
|
|
| P3Bo napísal: |
| Akoze chodit s 15 rocnym dievcatom ktrore uz ma vyskusane (predpokladam ze nie jedneho ) to co je za dievca za takym chces smutit ??? A spat k susedovi take trosku bezcharakterne od znameho prebrat ti frajerku ale myslim ze neni dobre sa hadat kvoli babe zbytocne viac stratis ako ziskas pretoze ju uz nemas a stratit aj kamosa je na hovno. |
za to ze uz nebola panna tak to nemusi byt hned kur*a, vies opijes sa a niekto to vyuzije no stava sa!!! sak uvidime budem sa viac venovat skole a do baru dojdem o mesiac uvidime ako im to pojde dik za rady |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 451 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2007, 13:58 Predmet: |
|
|
za to ze uz nebola panna tak to nemusi byt hned kur*a, vies opijes sa a niekto to vyuzije no stava sa!!! sak uvidime budem sa viac venovat skole a do baru dojdem o mesiac uvidime ako im to pojde dik za rady |
Ty to proste odmietas prijat, ze? Co by si ty povedal na babu, ktora mesiac chodi s chalanom, potom idu na disko a tam sa oblizuje s inym? Pozri sa na to realne. A teraz nevravim o tom, ze ma 15. Vies, u mna to bolo vekovo tak isto. Mala par dni pred 16kou. Nastastie bola rozumnejsia ako ta tvoja... Sme spolu dodnes. Za chvilu ma 18 a ja taham na 24. Mali sme krizu po roku aj nieco, ale uz je to znova v poriadku. Ta "tvoja" ti nestoji ani za slzu ani za hnev. |
|
| Návrat hore |
|
 |
robinkoo Amateur

Zaslal: 18 Feb 2007, 14:01 Predmet: |
|
|
| Grosay napísal: |
| Ty to proste odmietas prijat, ze? Co by si ty povedal na babu, ktora mesiac chodi s chalanom, potom idu na disko a tam sa oblizuje s inym? Pozri sa na to realne. A teraz nevravim o tom, ze ma 15. Vies, u mna to bolo vekovo tak isto. Mala par dni pred 16kou. Nastastie bola rozumnejsia ako ta tvoja... Sme spolu dodnes. Za chvilu ma 18 a ja taham na 24. Mali sme krizu po roku aj nieco, ale uz je to znova v poriadku. Ta "tvoja" ti nestoji ani za slzu ani za hnev. |
sak uz sa s tym pomaly vyrovnam ale vies niektori su citlivejsi niektory by mali hned v pazi tak... nenavidim valentina |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

|
Zaslal: 18 Feb 2007, 14:03 Predmet: |
|
|
Stastny to clovek ktory ma take dievca a skladam hold ze sa im to dari udrzat tak dlho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 451 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2007, 14:04 Predmet: |
|
|
sak uz sa s tym pomaly vyrovnam ale vies niektori su citlivejsi niektory by mali hned v pazi tak... nenavidim valentina |
To pochybujem... Iba ak by boli s babou kvoli tomu, ze si zasulozia a o nic viac by im neslo. Ved Valentin bol pred par dnami, tak je jasne, ze ta to este chvilu bude drzat. Neboj, najdes si omnoho lepsiu. hawk, dohovirl som. |
|
| Návrat hore |
|
 |
5-ula Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 292
Zaslal: 18 Feb 2007, 14:09 Predmet: |
|
|
| a jejejjjj to co za dievcinu???divne velice divne..nerob NIC naozaj ja by som sa na to vykaslala..nechala ma tak ma nechala je k*rva tak nech nou je..ked ta dokaze podviest pred tvojimi ocami..uz to neriees.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
robinkoo Amateur

Zaslal: 18 Feb 2007, 14:13 Predmet: |
|
|
| 5-ula napísal: |
| a jejejjjj to co za dievcinu???divne velice divne..nerob NIC naozaj ja by som sa na to vykaslala..nechala ma tak ma nechala je k*rva tak nech nou je..ked ta dokaze podviest pred tvojimi ocami..uz to neriees.... |
poslem jej odkaz nech sa aj ona zapoji do diskusie?? ja koncim aspon som sa trosku upokojil, dikez all |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

|
Zaslal: 18 Feb 2007, 14:16 Predmet: |
|
|
| posli posli rad by som si s nou pokecal a zistil na akej je vedomostnej urovni a co pre nu vztah znamena .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3002 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2007, 14:18 Predmet: |
|
|
bojim sa ze by som sa neovladol a bol taky kruty ze... by som jej stiahol karmu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2245 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2007, 14:20 Predmet: |
|
|
ser na nu, je to ten typ holky co potrebuje mat stale nejaku muzsku spolocnost bezohladu nato, ci nieco citi alebo nie,..
proste rozisla sa s hentym, nasla si teba, ale stale myslela na byvaleho, anyway proste "musela" mat niekoho vedla seba, lebo inak by to nebola ona,..
myslim ze si tym tieto povahy nieco dokazuju,...
resume: kasli na nu,... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|