Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

spravil som niečo zle??
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
5-ula
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Stav: Odhlásený
Založený: 16.08.2006

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 14:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

ale to hlavne som neurbila..neodpovedala som na tvoju otazku..NIE NESPRAVIL SI NIC ZLE..niesi ty ten kto by sa mal hambit.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mastermind
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 14:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

ako som si tak prezrel celu tuto temu, nadobudol som pocit, ze cely ten vztah bola nejaka nestastna kombinacia...
ona: 15 rocne, nevyspele, sexuchtive dieta bez stipky dostojnosti,
ty: vraj 21 rocny, nevyspely, sexuchtivy a najma strasne egoisticky chlap;

ako sa to mohlo asi skoncit...?!
V kazdom pripade, ked som si precital ze ti bude chybat viac jej (citujem) "kundicka" ako ona... hrozne nieco. Z takych ludi ako ste vy dvaja, mi je uprimnne zle. Sta hanbou spolocnosti a prave vy robite zo spolocnosti jednu velku zumpu
Návrat hore
robinkoo
Amateur
Amateur

Založený: 18.02.2007

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 15:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

mastermind napísal:
ako som si tak prezrel celu tuto temu, nadobudol som pocit, ze cely ten vztah bola nejaka nestastna kombinacia...

V kazdom pripade, ked som si precital ze ti bude chybat viac jej (citujem) "kundicka" ako ona... hrozne nieco. Z takych ludi ako ste vy dvaja, mi je uprimnne zle. Sta hanbou spolocnosti a prave vy robite zo spolocnosti jednu velku zumpu

tak ty si potom asi nejaky svatuskar!!! s tou kundickou som to chcel nejak odlahcit!!!
ty: vraj 21 rocny, nevyspely, sexuchtivy a najma strasne egoisticky chlap; toto si si mohol odpustit,, z piatich viet vies odhadnut cloveka si co o sebe myslis?
Návrat hore
uNreal_saTch^
Light Professional
Light Professional

Založený: 26.09.2005

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 15:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

mastermind napísal:

dokonale zhodnotena tema...no comment
a to ze z 5 viet odhadnut cloveka... Very Happy stacila asi jedna... Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
P3Bo
King
King

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 15:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Priklanam sa k mastermindovi. Co dodat ? Asi tolko ze niekto dostal karmu riadne do zaporu a ze dane dve osoby ktore tu riesime su asi rozumovo na rovnakej urovni preto sa necudujm ze spolu chodili. (dalej to uz neriesim je to zbytocne )
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
MGSnake
Light Star
Light Star

Založený: 14.02.2007

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 15:45    Predmet: o Odpovedať s citátom  

vek 15 sa rovna hlupost,nerozvážnost,detinskost
Podla mna je mladá a hlupa.Poznm dievčata v jej veku a nikdy by som si s 15 nezačal.Nevedie čo chcú.Maju rady ak ich chlapci obletujú a je im jedno či teba sklamú.A ja by som na tvojom mieste toho chlapca na tej diskoteke prizabil.Mal si mu dat jednu päsťovku a jej po papuli.
Návrat hore
Traktorista
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 19.10.2004

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 15:57    Predmet: Re: o Odpovedať s citátom  

MGSnake napísal:
A ja by som na tvojom mieste toho chlapca na tej diskoteke prizabil.Mal si mu dat jednu päsťovku a jej po papuli.

a proc? ked ten tipek nevedel ze je henta "zadana"? (zjavne ani zadana nebola....) zato ze po nejakej ides, a zrazu dojde niekto druhy ktory ju zbali tak je to koho vina,.. toho typka? nebud smiesny,... Rolling Eyes
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 16:20    Predmet: all Odpovedať s citátom  

je to vina tej "zenskej"
Návrat hore
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Založený: 29.08.2006

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 16:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja si myslím,že akože 21 ročný chlap by mal mať už nejaké morálne zásady,vzťah tam nemohol byť,chcel si len š*kať a nemohol si zniesť,že sa oblizuje s inými,ale nie s tebou....opijete sa v bare a potom to tak dopadne,váš problém.....15-ky sa dajú najľahšie zlákať a potom...nemám slov,...(môj názor)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MGSnake
Light Star
Light Star

Založený: 14.02.2007

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 16:40    Predmet: Re: o Odpovedať s citátom  

Traktorista napísal:
a proc? ked ten tipek nevedel ze je henta "zadana"? (zjavne ani zadana nebola....) zato ze po nejakej ides, a zrazu dojde niekto druhy ktory ju zbali tak je to koho vina,.. toho typka? nebud smiesny,... Rolling Eyes

Ved on napisal že to bol jeho sused a asi o tom vedel že s nou chodi.Ja by som mu to určite vysvetlil ručne stručne a jej tiež.No ked o tom nevedel tak by som strelil len jej.
Návrat hore
Traktorista
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 19.10.2004

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 16:47    Predmet: Re: o Odpovedať s citátom  

MGSnake napísal:
Ved on napisal že to bol jeho sused a asi o tom vedel že s nou chodi.Ja by som mu to určite vysvetlil ručne stručne a jej tiež.No ked o tom nevedel tak by som strelil len jej.
jaj, tato podstata mi unikla,.. anyway, ked sa holke paci niekto iny ako ja (nie len fyzicky) tak to neni jeho vina,...
Návrat hore
P3Bo
King
King

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 18:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Treba si precitat co vsetko tu popisal zpociatku to bola uplne normalna debata ale sam si to pritazil tym co napisal... mam taky dojem ze to nebral vazne a ked sme mu povedali ako to je tak sa urazil.
Návrat hore
Vigor
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 19:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Snazil som sa predstavit si, co ste to vlastne mali za "vztah", ked Tebe islo o to si s nou uzit a jej asi o to, len aby dakoho mala...musel to by naozaj prikladny vztah dvoch ludi... nechce sa mi verit, ze si nato prisiel az po tejto udalosti. Niekde si tu pisal, ze nemusi sa kazdy 21 rocny chovat ako dospelak...no prepac, ale to sa ma radsej chovat ako niekto, kto si chce uzivat s 15stkami? Nepride Ti to trosku..uchylne? V Tvojom veku, kebyze chcem mat daco s 15stkou, tak jedine seriozny vztah ked by som to s nou myslel vazne. A ak Ti islo o to, aby si si zatrtkal tak si si preboha mohol najst aspon priblizne svoju vekovu kategoriu, lebo toto mi pride naozaj chore...
Návrat hore
whisper
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.02.2006

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 19:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ani to nejdem rozoberat, lebo 21 a 15? u mna neexistuje ani take ze 19 a 15 (ja mam 19)... nic osobne, ale pokladal by som sa za pedofila Very Happy mam naj kamaratku ktora mala v decembri 16 a rozumieme si velmi dobre, ale aj tak by som vahal ci s nou chodit... a to je na tom mentalne ovela lepsie ako vela jej rovesniciek...

ak toto vyzera ako offtopic, kludne zmazte...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
pancuska26
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 16.09.2006

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 21:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

sledujem to tu.... Cool .....ako uz viaceri napisali dievca ma 15st nevie co chce,ale zato vie,ze nieco moze dat niekomu,ktory jej zato da pocit,ze je obletovana,krasna a ziaden chlap nou neohrdne dokonca 21rocny,ma len 15st nieje este velmi rozumovo vyspela...proste cim viacej chlapov tym lepsi pocit...chlapik 21rocny,ktory ju skor vyuzival na sex a je zdrveny,ze radsej isla za susedom a ani mu nedala kosom pred tym ako sa s nim zacala bozkavat.......take strucne zhrnutie....a moj nazor????...nemozem ju nazvat k....nepoznam ju...ale jeho nazvat debilom?..to mozem!!...15stku vyuzivat na sex??....chlope!!!..co by si robil keby tvoje decko sluzilo ako zasuvka pre 21rocneho chlapa??..a ano urobil si nieco zle...zacal si sa s nou riesit....tot vsio..zbytocne to tu udem dalej rozpisovat.. Exclamation

Citácia:
babena ma 15. ma obciansky preukaz. to znamena, ze moze sexualne zit. tak co tu poniektorí riesite?

asi to,ze ci sa este nehambi niekto napisat ze mu bude chybat viacej jej ,,ku***cka"ako ona...si myslim,ze ked niekto niekoho vyuzije pritom je o 6rokov starsi tak to je kurnik sopa na zamylsenieee!!!!
spät k teme:aj tak si myslim,ze je to uchylne!!..normalne sa mi to az hnusy Exclamation
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 3 z 4

Prejdi na: