Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

spravil som niečo zle??
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 19 Feb 2007, 11:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Téma premazaná a opätovne otvorená. Vyjadrujte sa slušne, žiadne invektíva voči ženám tu nebudem tolerovať.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 20 Feb 2007, 1:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

takze bolo nam umoznene prejst do druheho kola. dufam, ze uz vsetci vychladli a dvakrat zvazia co napisu. bude asi tazke reagovat na vsetko, co sa tu popisalo. dovod poznate a k nemu sa nebudem a nechcem vracat. mozno teraz mate pocit, ked citate tieto riadky, ze je to behanie okolo horucej kase. mozno sa snazim aj zbytocne. ved podla moderatora tejto sekcie (eritrocit) patri asi cela do hall of... chcem sa ale pokusit pisat tak, aby ste ma vsetci pochopili ako to myslim. do tejto sekcie nechodim casto, ale mozno prave tu nie je dobrych rad nikdy dost. ale ak aj poradite moze to byt bez vytuzeneho efektu. dalej len upozornim, ze nebudem nikoho menovat. mam pocit, ze cele sa to zvrhlo po uvedeni jedneho prispevku, ktorí tu asi nemal byt, a je tu stale Crying or Very sad . takze idem k veci. tymto som uzavrel prve kolo: pre mužov: od takych zien ruky prec, ale zial ked to zistime je uz neskoro, a sme v tom az po usi. teraz tymto zacinam Laughing (ja viem, v polovici prispevku). poniektori ste pisali, ze babena nevie co chce. vas by som chcel vyviest z omylu. ona presne vie co chce a popravde sa jej toho aj dostava Rolling Eyes mate pocit a odsudzujete ich na same dno spolocnosti. ja sa len pytam preco? zatvarate oci pred realitou, branite sa pred zivotom. ani jeden z nich neporusil zakon, cim sa previnili? ze vo vasich ociach nepresli meritkom vasich moralnych zasad? nepresli ani mojimi, ale ja ich za to neodsudzujem. realita zivota dnesnej doby je proste taka. a je len na vas, ci ju prijmete alebo nie. ale uprimne vam zavidim. naozaj uprimne. lebo si myslim, ze poniektori ste sa s tym nestretli a prajem vam aby to tak aj zostalo. nik z vas v prvom kole nereagoval na robinkoo - vu vetu, ze on nebol jej prvy.... ale ani posledny Crying or Very sad aj by som v tom z vasej strany hladal zamer, ale ja nesudim.
prisiel rad na vekovy rozdiel. tu si pomozem kratkym citatom:
Citácia:
Vždy je dobré sa poučiť z chýb a teda brať svet trošku viac racionálnejšie, ale je dobré si zachovať aspoň malú nádej, že čistá láska existuje a raz nájdete ten vysnívaný poklad. Smútok z rozchodu vám pomôže prekonať aj fakt, že daný vzťah by neviedol k naplneniu a tak ste predišli ešte väčšiemu prípadne celoživotnému sklamaniu. Tuná je znovu možné si uvedomiť dôležitosť výberu partnera, resp. kritéria výberu. Partnerské vzťahy sú rôzne a niektoré sa vymykajú všeobecným konvenciám. Typickým príkladom je napríklad vekový rozdiel partnerov alebo homosexuálne vzťahy. Vekový rozdiel sa stretáva s mnohými predsudkami a paradigmami. Základná funkčnosť vzťahu je postavená na porozumení, a to nie je determinované vekom partnerov, ale skôr ich fyzickou a najmä intelektuálnou vyspelosťou. Preto ak medzi nimi naozaj vzplanie čistá láska, nezaložená čisto na fyzickej príťažlivosti, tak aj takýto vzťah môže viesť k nájdeniu životného šťastia. Hoc tento vzťah sa nevyhne útokom predsudkov a možno i spoločenskému odsúdeniu, je treba pochopiť, že takto súdia len ľudia, ktorí nikdy nepoznali a neucítili teplo pravej lásky.
blizim sa k zaveru, ale toto nenecham na uplny koniec: jedna z mojich viet bola oznacena privlastkom perla. odpoved na nu je tu:
Citácia:
Psychologové tvrdí, že za ideální věkový rozdíl mezi mužem a ženou se považuje sedm let.
chcem sa ospravedlnit, ze som sa mylil. (o jeden rok) zdroj: click here. na zaver by som len dodal, ze robinkoo a babena bez mena nie su ani prví ani poslední. otazkou len zostava ako sa s tym dokazu ludia vysporiadat, nie len oni, vsetci a ja nie som vynimka. tiez som podobne zeny vo svojom zivote stretol, a zial aj "riesil". pomohlo mi iba nasledovne: moj instinkt, moj rozum a moje srdce, ale v neposlednom rade moji priatelia. to oni ma pred podobnymi typmi varovali, lebo ich uz poznali, chapete "zname firmi" Arrow boli, su a budú. (aj medzi muzmi) mozno niekedy napisem moje pribehy do tejto temy: Poučné príbehy zo života. potvrdia, to co som pisal v zavere.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 20 Feb 2007, 3:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

krija: Nechcem tu rozoberat diskusiu, ktora tu uz bola ohladom veku ale je rozdiel 21 + 15 a 36+30, resp. 29 Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
robinkoo
Amateur
Amateur

Založený: 18.02.2007

PríspevokZaslal: 20 Feb 2007, 9:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

robinkoo napísal:
no pomaly zacinam zistovat ze mi mozno nebude chybat ani ona ale jej kundicka Embarassed vies ked je baba riadna kocka tak sa niekedy prepacia aj ine veci lebo my muzi mame jeden organ z ktoreho nam obcas je*e Cool

tak toto som sem asi pisat nemal, som bol v cudnom citovom rozpolozeni... myslel som to asi tak bude mi chybat jej povaha??? To urcite nie tak som z toho vyblafol takuto sprostost. k tomu ze si mam najst rovnocennu - asi tolko sak hlada sa ale vies my sme z malej dedinky a mame tam jeden normalny bar a tam starsie ako 16nevidis!!! a kde ju mam hladat na skole kde su dokopy dve??? ked ti je s niekym super tak ti je jedno ci ma 15 alebo 20,, ide o to ci sa tesis na kazde spolocne chvile viac a viac a zial bohu sa to stalo mne... Crying or Very sad
a este k tomu ze nenavidite takych co vyuzivaju 15rocne a podobne?? ja som ju vyuzil?? hej?? a ako?? tym ze som jej venoval mesiac svojho zivota a ona ma takto odrbe??
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Prejdi na: