Správna kúpa Mp3 prehrávača
Správna kúpa Mp3 prehrávača
Mohol by mi niekto z vás prosííím pekne poradiť, že ktorá značka Mp3 prehrávačov na trhu patrí medzi tie naj, alebo lepšie povedané pre ktorú sa mám rozhodnút aby mala kvalitný zvuk prehrávania, lebo si chcem dáky kúpiť a neviem sa vobec rozhodnúť lebo je ich tóóóóľko vela že som z toho až zúfalý. Alebo od akých parametrov závisí že aha tak toto je super Mp3 a toto nie je, po prípade keby ste ma nasmerovali na dáky konkrétny typ. Dik
Tak urcite podla mna aj niektorych najlepsie su od Apple a Creative..
Ja som si kupil Canyon, no uz mi nesvieti display, teda podsvietenie.. takze dost na nic. Dalej, spravila sa mi skvrna uprostred displaya..
Vybral by som nieco od creative, cena/vykon
.
PS: Ano, iRiver su dobre, ale tak troska drahsie ale kvalita je vyborna..
Ja som si kupil Canyon, no uz mi nesvieti display, teda podsvietenie.. takze dost na nic. Dalej, spravila sa mi skvrna uprostred displaya..
Vybral by som nieco od creative, cena/vykon
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Sry za OT... Aj ty mas ten canyon..? taky oranzovy, alebo v neviem akej farbe ho mas ?:)..mne zatial hra v pohode, ziadne flaky na displeji...akurat as mi dosrali sluchadla k tomu po 2 tyzdnoch, ale s tym som ratal..kolko ho mas ze sa ti tak skurvil ?sirmisoturbo napísal:Tak urcite podla mna aj niektorych najlepsie su od Apple a Creative..
Vybral by som nieco od creative, cena/vykon.
-
misokgb
King
Taky oranzovy tu mam aj ja jeden sku*veny od kamosa, bratovi sa tiez spicil Canyon, su to shity.kukiak napísal:Sry za OT... Aj ty mas ten canyon..? taky oranzovy, alebo v neviem akej farbe ho mas ?:)..mne zatial hra v pohode, ziadne flaky na displeji...akurat as mi dosrali sluchadla k tomu po 2 tyzdnoch, ale s tym som ratal..kolko ho mas ze sa ti tak skurvil ?
Odporucam TEAC, iRiver, Creative...
Takto, brat mal canyon, taky ten klasicky styl ako sa hovori, viete asi aky, no ten ako dober hral, nekazil sa, len ten dement ho stratil..kukiak napísal:Sry za OT... Aj ty mas ten canyon..? taky oranzovy, alebo v neviem akej farbe ho mas ?:)..mne zatial hra v pohode, ziadne flaky na displeji...akurat as mi dosrali sluchadla k tomu po 2 tyzdnoch, ale s tym som ratal..kolko ho mas ze sa ti tak skurvil ?
Ano, mam Canyon Sport Edition..taky orandzovy, bola okolo toho taka snurka, priznam sa ze z nim spim v posteli lebo ho pocuvam ale podla mna by to nemalo byt tym..
TEAC? Co som si ho chcel kupit, TEAC Mp-150 v obchode mi ho neodporucili, pretoze sa mu prehrieva akumulator (?). Tak mi dali tento, nechcel som cakat dalsi tyzden kym dojde TEAC na predajnu..
-
Runes
Addict
no dost dobre su sonycka az nato ze su pekne mastne btw ja mam uz 2 roky http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;3758 akurat ze 512 bol s nim iba problem ktori vyriesil novy soft bola oprava na pockanie jedine to telicko je take ze trocha labilne ako nic sa mi nezlomilo ale na dotyk sa zda aky jemny plast ale inak pohodicka a tusim aj uzivatelia ho hodnotia celkom dobre ma ho napr aj moj brat aj kamos atd
-
Spiro
Star
Ak ces 100% kvalitu tak > Creative/Iriver < maju strasne dobre mp3 playere 
Kamos si kupil nejaky Emgeton ani to nepoznam ale tak ma to v pohode dyzajn je to taky maly klasicky player hra to dobre nema stym zjadne problemy ovsem ak neratame sluchatka kde si prelomil kabel pri koncovke ktoru jednoducho a rychlo vimenil
takze aj ten odporucam 
Kamos si kupil nejaky Emgeton ani to nepoznam ale tak ma to v pohode dyzajn je to taky maly klasicky player hra to dobre nema stym zjadne problemy ovsem ak neratame sluchatka kde si prelomil kabel pri koncovke ktoru jednoducho a rychlo vimenil
Tak caute, kedze mi odislo podsvietenie, skvrna na display, tak mato nebavi, stale sa nieco kazi..
Chcel by som si zaobstarat iny, 256 mb, ked mi vratia peniaze (co pevne verim)
Nasiel som par tycho, skuste poradit:
http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;7532
tento ma uputal, myslite ze by sa mi ho oplatilo kupit?
http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;3751
tento nie je zly, ale ten prvy sa mi viac paci..
http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;3784
a toto ako posledne, popripade poradte nieco zo shark.sk do 1400 SK!
Velkost pamate od 256-512, len nech sa to nekazi a mato pekny zvuk
Dakujem.
Chcel by som si zaobstarat iny, 256 mb, ked mi vratia peniaze (co pevne verim)
Nasiel som par tycho, skuste poradit:
http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;7532
tento ma uputal, myslite ze by sa mi ho oplatilo kupit?
http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;3751
tento nie je zly, ale ten prvy sa mi viac paci..
http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;3784
a toto ako posledne, popripade poradte nieco zo shark.sk do 1400 SK!
Velkost pamate od 256-512, len nech sa to nekazi a mato pekny zvuk
Dakujem.
Ja som si kupil tento Creative: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32671
Vnutro je take iste ako Muvo co si ponukol ty, akurat Nano je mensi a potrebujes k nemu kabel.
Uz sme tu niekde rozoberali jeho vyhody ako dlhaaaaa vydrz baterky alebo minimalne rozmery a hmostnost
Imidz mu u mna trochu poskodilo to, ze sa mi po piatich mesiacoch prelomil kablik pri koncovke od sluchadiel a po siestich sa odlomila taka mala blobst co drzala kryt od baterky na svojom mieste. Ale inak plna spokojnost.
Vnutro je take iste ako Muvo co si ponukol ty, akurat Nano je mensi a potrebujes k nemu kabel.
Uz sme tu niekde rozoberali jeho vyhody ako dlhaaaaa vydrz baterky alebo minimalne rozmery a hmostnost
Imidz mu u mna trochu poskodilo to, ze sa mi po piatich mesiacoch prelomil kablik pri koncovke od sluchadiel a po siestich sa odlomila taka mala blobst co drzala kryt od baterky na svojom mieste. Ale inak plna spokojnost.
-
makaveli
King
Ja mam ten sunsway, taky isty uz vyse roka (minuly rok v auguste stal 2600,- to co je ze 990,- omfgsirmisoturbo napísal:Tak co nikto nic? A co hovorite na ten SUNSWAY? Je dobry ci zly?
No dakujem za "mini" recenziumakaveli napísal:Ja mam ten sunsway, taky isty uz vyse roka (minuly rok v auguste stal 2600,- to co je ze 990,- omfg) a som s nim spokojny, pocuvam ho kazdy den tak 2 hodinky, v lete mesiac bezal tak 10 hodin kazdy den, baterka vydrzi dobre, ale musi byt nabijacia (ja mam 950mAh a vydrzi tak 15 hodin)... ked som ho kupil, este nepodporoval adresarovu strukturu a vsetko hral za radom, ale to vyriesil novy firmware.. dalej je na nom dobre, ze sa da rozsirit pamat kartami mmc a sd (mne v tom mmc nefungovala, je to zevraj vseobecny problem tychto mp3, ale SD ide v pohodicke), takze ja tam mam tu 256 internu pamat a k tomu 1GB sd kartu... dalej ma aj celkom kvalitne radio a novy firmware vyriesil lepsie ovladanie, takze sa to radio ovlada celkom dobre, ma aj auto scan.. no a dalej ma este diktafon, ten moc nepouzivam... ma rezim setrenia baterie setricom obrazovky, alebo ze ked dohraju pesnicky alebo je dlhsie pauznuty tak sa sam vypne... ako som uz viac krat spominal, da sa upgradovat firmware, to je celkom dobre a este taka drobnost, ze ked je tam ten slot na karty, tak sa da pouzit aj ako citacka, lebo po zapojeni ku compu sa sprava ako mass storage device... no to je asi tak vsetko, ak este chces nieco k nemu vediet, tak napis..
Tak to je asi vsetko, a mas presne tento isty? Ano, aj mna zarazila cena.. ale co som pozeral tak aj CREATIVE MuVo200 256 mb 990 SK tak sa moc necudujem..
Este raz THX za prispevok+karma
No hej. Kamos ma MuVo200 a tiez sa mu tak viac menej rozletel tak si ho pozliepal paskouGothaR napísal:Ja som si kupil tento Creative: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32671
-
makaveli
King
neni zacsirmisoturbo napísal:No dakujem za "mini" recenziuasi len tolko, ci je v pohode display, ci z nim nie su problemy, ak mas tento isty, a je v poho tak by som ho asi bral..potom neskor sd kartu do toho..
a posledna vec, ked by som chcel upragnut firmware, napises mi ako, este teraz nie, lebo na svojom canyone som chcel upragnut, baterka dnuka, nedokoncilo sa a vytiahol som ho z USB.. a komplet sa pokazil tak som ho reklamoval ako ze sa z nim nieco "stalo"..
Tak to je asi vsetko, a mas presne tento isty? Ano, aj mna zarazila cena.. ale co som pozeral tak aj CREATIVE MuVo200 256 mb 990 SK tak sa moc necudujem..
Este raz THX za prispevok+karma
No to je tak akurat, splna to co chcemmakaveli napísal:neni zacdisplay je v pohode, je typu oled, dvojfarebny (horny riadok zlty, spodny tyrkysovy, vidno dobre na ciernom podklade), nie je podsvieteny, pretoze svietia samotne znaky na displayi, ale skoro nic je na nom vidno ked sa od neho odraza slnko... v hornom riadku ti pise typ equalizeru, hlasitost, sposo prehravania (shuffle, repeat, A-B) a stav baterky a v dolnom je ikona co mas prave aktive (music, radio, diktafon...) potom je tam kolka pesnicka v poradi je prehravana zo vsetkych co su v mp3, potom kolka minuta a sekunda pesnicky bezi z celkoveho casu a dalej nazov pesnicky podla ID3 Tagu. Ak ho kupis a budes chciet upgradnut firmware, poviem ti ako na to, je to uplne easy, ale nechce sa mi to tu teraz rozpisovat, upgradoval som uz dvakrat a nic sa nestalo. A este take co som nenapisal, tak ze mozes nahravat donho aj cez line in, t.j. ze to prepojis s nejakym zariadenim cez 3,5" jack samec-samec a mozes nahravat, ale iba do wav myslim... este nieco potrebujes k nemu vediet?
Dakujem.. Imho mohol by si mi najst nejaky shop kde ho kupim? E-Shop? Lebo v sharku ho akosi nevidim, samozrejme funguje ten link co som postoval, ale pre istotu, samozrejme dobierka..
-
makaveli
King
zvuk je fajn, sluchatka boli o nicom, kupil som si druhe, tie sa mi tiez pokazili, teraz mam take panasonic clip-on, ale chcem si kupit kossy porta pro....novy firmware hlavne pridal podporu adresarovej struktury (ale ty v nom uz asi tento novy firmware budes mat, takze nebudes musiet upgradovat) a este zmenil trochu ikonky a menu a ovladanie radia (btw. ako si to asi len pri grafickych displ... tento ma tiez normalne ikonky a uvodne obrazovky, ale len v 2 farbachsirmisoturbo napísal:No to je tak akurat, splna to co chcem. Len taka otazka, aky je zvuk? Kvalita? Su dobre sluchatka co su k nemu original? To by bolo asi vsetko. A este co tam da novy firmware? Niekde som cital ze nove ikonky, ale to plati asi len na grafickych displayoch.
Dakujem.. Imho mohol by si mi najst nejaky shop kde ho kupim? E-Shop? Lebo v sharku ho akosi nevidim, samozrejme funguje ten link co som postoval, ale pre istotu, samozrejme dobierka..
). E-shop si uz musis najst sam, ale ja by som to kupil z toho linku, lebo neviem ci inde bude este tak lacny. No a tu som ti este nan nasiel nejaku recenziu ak si to este necital, ale je to z 18.7.2005, cize este pred vydanim toho firmwaru o ktorom som hovoril:
Kód: Vybrať všetko
http://www.zive.sk/h/TestCentrum/AR.asp?ARI=113668